- 2 Kasım 2022
- 121
- -107
- 26
- 24
- Konu Sahibi coffeeandcoffee
-
Hayır sadece ne zaman olcak dedim çünkü internetten daha uyguna bulabiliyorum sipariş vereyim madem öyleyse mağazada pahalıdır diye ama eltim bunları hiç düşünmediği için daha kıymetliAblacım sen on kez istedim kavga ettik siparis versem anca gelir yüzsüzlük yap iste ailen sonuçta diye evirip çevirip yazmadın mı allaşkına
TamamDüşünüyorum da kızım nişanlanacak ve nişanlısından bayramlık adı altında para vs isteyecek ya da kıyafet aldıracak! Ay Allahım sen koru.
Kendiniz kendi bayramlığınızı alamıyor musunuz? Kaç yaşındasınız siz? Bayramlık mı kaldı sanki bebek misiniz? Ayrıca paranız yok nasıl evleniyorsunuz? Hayret şaştım nasıl bir pazarlık bu böyle? Hiç mi utanmadınız acaba?
Sadece şunu diyebilirim eltin çok şeytan ve umarım yazdıklarım kalbini kırmamıştır dost acı söyler umarım mutlu olursunYorumunuz benim için çok kıymetli teşekkür ederim . Ben eltimle kendimi kıyaslamıyorum her şey nişan alışverişinde oldu . O kıza ne kadar alındı yapıldıysa bana da o kadar yapıldı. Altın konusunda da bizi arayıp şu kadar takıldı bize şuanki fiyatı bu sizde buna göre altın alın eğer fazla olursa ne kadarsa telafi edilir dendi . Örf adet dediler bizim Burda olan şeylere bizde yok diyip yapmadılar ben zaten bunda da değilim sadece diyorlar ama kendilerine gelince yok . Kıyafet mevzusunu da kızım sana ilk geline ne olduysa yapılacak dediler . Ben o saate kadar bana alacaklarını bile düşünmemiştim eltim bahsetti ama zaten ben almıştım kendime . Hak geçmesin diye tutturdular bende madem bunda bile hak var ne kadar verildiyse bakarsın dedim . Şuanki asgari ücretin yarısı dedi onu mu yapıcaz dedi . Ben asla müsaade etmem bu kadar harcamasına zaten . Sadece dediği meblağ ile elbise almam zor olur dedim .
Kıyaslıyorsun işte bal gibi hemde . Eltinle kendini aynı kefeye kendin koymuşsun aynı kulvarda yarış halindesiniz farkında değilsin.Evet böyle dedikleri için bana tamam dedim yoksa ben elbiseye muhtaç falan değilim . Hak dediler o kadar bana takılacak altının hesabını yapıp eğer onlardan fazlaysa karşılığını istediler . Zamanında ona ne yapıldıysa dendi ama eltimin nişanını da yapmışlardı ben kendim yaptım kendimi kıyaslamıyorum bu yüzdende .
Hay maşallah , bu kadar kalabalıkta zor olmuyor mu?4 eltim var 5 de görümce 2 görümce vefat etti
Göndermediler bişey zaten ne örf adet gelenek takıntım yoktu bohçamın ne zaman verileceğine kadar eltim karar verdi . Bende böyle olmuştu diyerekten bende cahil kaldım hep soracak kimsem yokHatanin buyugu ailede. Gelinleri cikartmislar tepelerine sana da yapariz sana da aliriz çul caput icin hak hukuk muhabbeti yapmişlar.
Sanki birine yat kat mülk vermiş ötekine verilmemiş gibi uzatmista uzamiş simdi mevzu.
Ben ailenin yerinde olsam agzinizi actirmazdim, bilmem kac sene önce kime ne yaptim hesabini da vermezdim. Hakla hukukla alakasi yok bunlarin hediye onlar.
Size kimse elbise almak zorunda filan degil yine de gondermisler bir miktar ama size bir borclari yok ama yaptiklari konuşmalarla zorundalarmis, borculularmiş gibi yanlis davrandiklari icin siz de kabardikca kabariyorsunuz.
yok egede pek kadını erkeği yok bu işlerinBir de bu meselelere erkekler karışmaz benim bildiğim. Kv, görümce ya da bunlar yoksa elti düşünür.
Erkekler hiç bilmez yani.
Yaş kaç?4 eltim var 5 de görümce 2 görümce vefat etti
Zaten nişanlısında da suç var ailesi yapamıyorsa üstünü tamamlayıp mevzuyu kapatacağı yere 10 gün önce nişanlandığı kıza sen kimsin diyor hem kızı hem ailesini rezil etmiş ama elti de az değil.Kendinizde demişsiniz insanın içinden gelmeli. Para istemek nedir? Kimseden anne babanız gibi özveri beklemeyin daha çok üzülürsünüz. Konu sahibinin ailesi yokmuş, durumu hassas tabi. Ama kendisini kıyaslayıp benim ailem yok oyüzden bu ayrımcılık diye düşünmemek lazım. Ailesi olsa dahi bu (sözde) ayrımcılık olabilirdi. Nişanlısıyla ölçüp tartıp haksızlık mı doğru mu kendi düşünüp karar vermeli.
Ben istemiyorum dedim zaten parayı hesabıma atmak nedir dedim . Bi pantolon bluz yine giyerdim zaten . Neden nişanlımla aramı bozayım . Konu bu değil karşı tarafın bana takılan altının bile önceden hesabını yapmaları bu kuyumcuda aradılar bizi şu kadar bizimki ona göre hesap yapın diyeKıyaslıyorsun işte bal gibi hemde . Eltinle kendini aynı kefeye kendin koymuşsun aynı kulvarda yarış halindesiniz farkında değilsin.
Üç beş parça kıyafet için değerini düşürmene değer mi
Sürekli haksızlık yapılmasın diyorsun ya sanane ?yapan vebalini kendi öder zaten.
Ayrıca hesabına para atılması bile çok aşağılayıcı olmuş gerçekten . Kendini düşürdüğün durumun farkına var gözünü aç eltinin oyununa gelme sakın .
Elti fena ise bana yaptığınızi yapacaksınız vs dedi ise ne yapsınlar var çünkü öyle psikopatlarHatanin buyugu ailede. Gelinleri cikartmislar tepelerine sana da yapariz sana da aliriz çul caput icin hak hukuk muhabbeti yapmişlar.
Sanki birine yat kat mülk vermiş ötekine verilmemiş gibi uzatmista uzamiş simdi mevzu.
Ben ailenin yerinde olsam agzinizi actirmazdim, bilmem kac sene önce kime ne yaptim hesabini da vermezdim. Hakla hukukla alakasi yok bunlarin hediye onlar.
Size kimse elbise almak zorunda filan degil yine de gondermisler bir miktar ama size bir borclari yok ama yaptiklari konuşmalarla zorundalarmis, borculularmiş gibi yanlis davrandiklari icin siz de kabardikca kabariyorsunuz.
Bayramdan bayrama görüşüyorum yada ayda yılda birHay maşallah , bu kadar kalabalıkta zor olmuyor mu?
Bayramdan bayrama görüşüyorum yada ayda yıldaHay maşallah , bu kadar kalabalıkta zor olmuyor mu?
Benim 35 eşimin 42Yaş kaç?
Ay bizden istediler biliyo musunuz kesip gönderdik gelinin annesi birsürü olay çıkardı süslemeden gönderdiniz diyeKöy yerinde eskiden kurbanlik da getirilirdi geline onuda isteseydiniz
Ailem yok ben kendime almıştım zaten teşekkürler yorum içinKaç senelik evliyim bana şunu alın demedim kayın aileme. Utanırım. Yokluktan mı geldiniz konu sahibi babanız alsın ya fi tarihinden kalma adetler.
Nişanlım yaptı hesabı onlarda normal . Benim altınlarımı da eltimler hesaplamıştı benden ne kadar fazlaysa o kadar telafi isterim diyeAy inanmıyorum çocuk gibi bayramlık mı istedin? Bir de hesap falan yapmışsın. İnşallah nişanlın senden koşarak uzaklaşır
Trendyolda her bütçeye elbise var. Mağaza şart değil. Aile hediye ettiyse teşekkür ederim der geçersin. Bu paraya elbise yok diye 500 tl için yakalarına yapışmazsın.Valla daha bugün LC waikiki sen baktım elbise 1300 civarı bir şeydi öyle şık bir şey de değil gayet günlük elbise
Elti aileyi ele geçirmişGöndermediler bişey zaten ne örf adet gelenek takıntım yoktu bohçamın ne zaman verileceğine kadar eltim karar verdi . Bende böyle olmuştu diyerekten bende cahil kaldım hep soracak kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?