• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Günlük Kızım Devamlı Kaka Yapıyor,Anneler Lütfen Yardımmmmm

iyitugba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
48
0
286
42
Bursa
Merhaba,

10 günlük bir kızım var her bezinde az da olsa mutlaka kaka var devamlı emiyor daha emerken altını dolduruyor.Bir yerde okumuştum günde 2 kaka normalmiş bizimkinin ikiyi geçiyor benim yediklerimlemi alakalı acaba bu normal bir durum mu,değilse ne yapmam lazım böyle bir durumda olan var mı aranızda?

canım
benım kızımda öyle ilk baslarda cok kirletiyodu bez emziriyordum cıvık bir sekilde isal gibi kaka yapıyordu bence bu normal..günde nerdeyse 10 bez degişiyodum
bir sorun olmadı.dr sordugumda gayet normal demişti

10 günlükken çok normal 7-8 defa bez benimki de öyle günde 2 kaka yaparsa anormal bu günlerde ileriki aylar ,ç,n geçerli o sayı

Merhaba,

10 günlük bir kızım var her bezinde az da olsa mutlaka kaka var devamlı emiyor daha emerken altını dolduruyor.Bir yerde okumuştum günde 2 kaka normalmiş bizimkinin ikiyi geçiyor benim yediklerimlemi alakalı acaba bu normal bir durum mu,değilse ne yapmam lazım böyle bir durumda olan var mı aranızda?

nerde okudun bılemıcem ama bır yanlıslık olmalı 2 ne demek o kadar az olur mu.yenı dogan bebekler cok sık kaka yapar 6-8 arası cok normaldır.ben de cok sık degıstırıyordum cevremdekıler de oyle.bıraz daha ıyı arastırma yaparsan normal oldugunu goreceksın.

ewet arkadaşlara katılıyorum bebek içini temizliyor kolaymı 9 ay boyunca suyun içinde kalmak sonra o kakaları çok arıycaksın arkadaşım bizim 5 gün yapmadığı oluyordu 4 aylıkken filan şimdi 5 aylık hergün yapıyor o dönemde var zamanı geldiğinde telaşlanma diye söylüyorum sağlıklı günler

ohooo ben ilk zamanlar hemen hemen her bezde üstünü de değiştirirdim, çünkü bezden taşardı. arkadaşın dediği gibi şimdi de 3-4 güne bir yapıyor. kızımın baya bir süre iyi çalıştı bağırsakları maşallah. bana çekmeyecek herhalde diye sevinmiştim ama şimdi de terse döndü.

Merhaba,

2 kaka değil canım emen bebeklerde 9-10 kere normalmiş.lina 3'5 aylık hala 6-7 kere yapıyor endişe edilecek b irşey yok

benim de 45 günlük oldu,
biz de doktora sormuştukibu ne yaaaw,her beze mıçılırmı diye,
çoook normalmiş canımm..

evet arkadasım normal bende 3 aylık bbeım var ve hemen hemen 35 gun falan bız gunde 12 13 bazen 15 bez değiştiriyoduk doktorumuz norml dedi az da olsa sureklı yapıyodu bence sevınmelısın bağırsaklarında bı problem olmadığı ıcın maşallah cnm..

Benim oğlumda 18 günlük bende günde en az 8-10 defa değiştiriyorum ama bunun iyi olduğunu biliyorum, çok şükür ki bağırsakları çalışıyo...

arkadaslar benım bebegım 19 gunluk oldu ve kaka 2 gunde veya 3 gunde bı yapıyo kabızlık ıcın dr. goturduk gaz sancısı dedı ve bıtkısel ılac verdı ona ragmen duzelmedı mama takvıyesı yapmıstım mama dan olabılırmı mama yı kestım ne zaman duzelır acaba?

doyduğunu gösterir diye biliyorum,rengi altın rengi ishal gibi ve pütürlü olması normal

Burda Almanyada eve gönderilen ebe, anne sütü emen bebeklerde günde 10-12 kere tuvalete cikmasi, yada tam aksi 10 güne kadar hic cikmamasinin gayet normal karsilandigini söyledi. Ama bu kural sirf anne sütü ile beslenen bebekler icin gecerli.

bu çok normal canım. günde 10 kere aşmadığı sürece sorun yok demişti doktorumuz. 10 dan fazlası ishale giriyormuş. merak etme her bezin kirli olması çok doğal.

Emzirirken günde 10 defa yada 10 günde 1 normal diyor alaman doktorlari burda hehe :))
Üzme canini yani normal birsey...

Back