Bunca sayfayı şaka olarak yazdığınızı söyleyin bana
bu kadar kör cahil olamazsınız dimi ?
cnm benım hıc gecıkmedı ılk oldugumdan bu yana yıllardır dun oldum hıc dınlemedım dun bakdım kı gececek gunum bırgun dınlemedım hemen oldum eger olmasaydım gunum gececekdı neysekı oldum bugun dınlemeye devam edıyorum ama pekı senın normalde gecıkırmıydı eger olmadıysan dınlemeye bır kac gun olana kadar ara ver cnm
kızlar bu müzik sizi hamile felan bırakmasın sonra
ahhh kızlar kızlar neden herseyle dalga geçiysnuz
burda insanlar dert anlatıyo siz dalgasındasınz işinnn hayret bişey
canımyaa şurda eğleniyoruz işte valla dalga geçmiyorum :)) şimdi düşün eline bi mikrofon alsan halkımıza böyle bir soru sorsan müzikle meme büyürmü desen herkes güler buna mutlaka .. Ama ben inanıyorum çünki klasik müzik dinletip ineklerden daha fazla süt alan insanlar çıktı haberlere :)) ayrıca ben 11.sayfada mantıklı olabileceğini yazmıştım.. bol memeli günler dilerim :92:
kızlar bu müzik sizi hamile felan bırakmasın sonra
Hıc alay edılecek gulunecek bır konu oldugunu dusunmuyorum hıcde cahıl falanda degılız burda cıddı bısey duyduk ve denıyoruz sonucda alıyoruz kalıcı yada degıl yanı herkes saygı duysun kımsenın hevesını kırmasın lutfen
Bunca sayfayı şaka olarak yazdığınızı söyleyin bana
bu kadar kör cahil olamazsınız dimi ?
kendi adıma knuşuyum alay eder gibi bi ifade kullanmadım ben.hevesinz kırılsın da istemem..olabilr.ilk defa burda duydum onun için şaşrdım ve sordum...yoksa inşallah dediğinz gibidr.inşallah başarılı bi sonuç alırsınz.yanlş anlaşılmak istemem belirtmek istedim
Ben denemeye başladım. 4. günümdeyim bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
Ölçecektim ama bulamdım şimdi.
bnde etki yapmadı haaaaaaaala aynı püfffff
kızlar 2cm fark da benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?