bende indirdim 2-3 gün dinledim ama pek inanmadığım için bıraktım dinlemeyi.o günlerde boyun ağrısı çektim tabi melodiye inanmadığım için boyun ağrısınıda melodiye yormadım hiç.havalar dengesiz rüzgarda kaldım herhalde dedim.ama şimdi herkes boyun ağrısından şikayetci ve heveslendim simdi daha inançlı ve düzenli bi şekilde devam edicem dinlemeye:)))
kızlar ben 3 gündür çok fazla dinleyemiyorum 2.5da takıldım kaldım
bende basladım.. Ama sayıyı unutuorum hep yaa karısıyo
gögüslerim büyüyecek diye boyun ağrısına katlanıyorum tek büyüsünler de (hepimizin inşallah büyür). Müzii dinlemeye devam.
Kompleks oldu bende küçük gögüs. Ne zaman büyük gögüslü kadın görsem memişlerine bakıyorum. Sapık zannedecekler valla. Ne yapayım yani bende de o dert var.
Birde ben müziği tamam dinliyorum da annem de yanımda oluyor, o da duyuyor. Onunki kocaman valla daha büyüyecek diye korkuyorum. Hiçbirşey bilmiyor söylemeye utanıyorum ne yapım. Neyse tek büyüsün de.
dün akşam göğüslerimde dolgunluk ve acı başladı :) şimdide devam ediyo.dokunduğumda ya da hareket ettiğimde hissediyorum.adetime daha 3 hafta var.ondan dolayı olmadığına eminim.melodinin etkisi olduğuna inanıyorum.inşallah büyüme olur
boyun ağrısı diyosunuz bende boyun fıtıgı war ara ara ağarıyo bakalım ne olacak bende dinlemeye başladım ama saymadım yarın düzenli dinlemeye başlıycam bakalım ne olucak inş büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?