- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk tebrik benden gelsin canım... Tebrikler... Umarım bizdede işe yarar ben pek verimli dinleyemiyorum unutuyorum yaa...
BU LINKDEN DINLEYEBILIRSIN CNM YouTube - Song that makes your breasts biggernerden buluruz bu melodiyi
kızlar on günde 3cm buyume oldu gercekden de dogruymus bu melodıyle buyume olayı tavsıye ederım kalıcı mı olur onu suan ıcın bılemem daha devam edermı buyume onuda bılemem ama suan ıcın soyleyebılecegım sadece 3cmlık bı fark
günde kaç kere ve ne sıklıkla dinliyosun ben 2 gündür tplam 10 defa dinliyorum ama daha bişey yok..........bide çok gıcık bi ses ya
İlk tebrik benden gelsin canım... Tebrikler... Umarım bizdede işe yarar ben pek verimli dinleyemiyorum unutuyorum yaa...
ahaha şaka mı yaa
ınanmayan denesın gorsun hayır hıc bırsey yapmadım on gun boyunca sadece dınledım o kadar ben uc yıl once yapmısdım masaj falan yıllardır da ne cay ne masaj tek bırsey yapmadımolur mu öyle şey ya :d o zaman her bebek ağlaması sesinin aynı etkiyi yaratması lazım. Bu kadar bilimsel bir iş olsa çoktan yankılanırdı. Başka bir yöntemin işi yaramış olma olasılığı var mı?
Yalnızca bu yöntemi mi denedin yoksa başka birşeyler de yapıyor muydun?
Adamlar japon gerçi, olur mu olur. Bunu yapsa yapsa onlar yapar. Neyse denemesi bedava zaten, bir bakalım oluyormuymuş :d
gelişimi paylaştığın için sağol. Yksa gülüp geçerdim :d deneyeceğim, bakalım. Sonucu yazarım.
Yalnız şimdi bi iki yere baktım. Onlar da doğru diye yazıyor, yabancı sitelerde. Ancak etkisinin geçici olduğundan bahsetmişler. Sen dinlemeye devam mı ediyorsun? Sende kalıcı mı oldu? Bir de belki belli bir süre sonra alışkanlık yaptığı için etki etmeme durumu olabilir mi acaba..belki ara verip verip 10 gün dinlemek gerekir. Bilemedim. :d
on gunu gectı daha yenı cnm kalıcımı degılmı onu ılerde gorecem ancak Evet devam edıyorum bı on gun daha dınleyecem bakalım devam edecekmı buyume Onu bende bılmıyorum cnm ara vermek gerekmı acaba etkısının gecıcı oldugunu ne sekılde yazmıslar pekı