mrb. arkadaşlar benim uzun süredir süren bir şikayetim var regl dönemim 10 gün sürüyor 2-3 aya birde 11-12 gün sürüyor bu ayda 15 gün devam etti ve normalden fazla kanama yaşıyorum ilk 4 gün bebek bezi kullanmak zorunda kalıyorum çünkü normal pedlerin en uzununu kullansam bile 1 saat geçmeden feci derecede dışına çıkıyor mesela geçen bu sefer ped koyayım dedim beyaz plastik tabureye oturmuştum taburenin üstü kıpkırmızı oldu ve bu kansızlık başlattı bende aynı zamanda çok feci migren krizlerine giriyorum neyse regl dönemlerim dışındada bittikten sonra 1 hafta yoğun akıntı yaklaşıncada gene 5 gün falan yoğun akıntı yaşıyorum yani kuru kalma sürem 1 hafta 10 gün sürüyor eee dr.a git diyeceksiniz gittim ve dr. hiç bir anormallik görmedi belki gizli iltihab vardır diye bir antibiyotik verdi gönderdi siz de budurumu yaşayıpta çözüm bulan var mı çok merak ediyorum inanın çok sıkıldım bu durumdan baş ağrısı dışında bel ağrım kasık ağrım vs. olmuyor gene dr.a gidip çare arayacağım ama gene bişi bulamayacaklar bunu biliyorum belki bitkisel bir çözümü falan vardır dedim kk. ya danışayım dedim şimdiden teşekkürler....