10 gün sonra silikon taktırıcam kafamda deli sorular 🤯 HELP

Rica ederim arada geciyorsa korkmayin bence. Arkadasimda surekli bir rahatsizlik hissi vardi. umarim sorunsuz bi sekilde uzun yillar tadini cikarirsiniz

merhaba benim de 10 gün kadar oldu motiva ergonomix 2 400 cc taktırdım şu an tabi oturmadı ve çok ödemliyim o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama doktorumla konusunca içime çok sinmişti. Sadece benim göğüs dokum neredeyse hiç yoktu baya dümdüzdüm. Doktor da 400 cc küçük olabilir demişti ama ben büyük olmasından korktuğum için 400 yaptırdım ( şimdi burayı okuyunca çok küçük olucak diye korkmaya basladım

Kapsül oluşumu riski kasüstü olunca baya fazlaymış diye okudum. Fakat benim de kasüstü olacak. Kasaltı olmasını isterdim. Süt bezleri açısından da daha sağlam bi seçim gibi ama doktorların neden ısrarla kas üstü yaptığını anlamıyorum da. Tabi ki ikisinim de avantaj dezavantajları var. Bilmiyorum. Benim doktor da polytech mentor ve motivayı gösterdi ama en çok güvendiğim markanın polytech olduğunu belirtti. Motiva henüz 10 senedir kullanılan bir marka olduğunu ama polytech in 25 senedir kullanıldığını anlattı. Ama ben her şeye rağmrn motiva ergonomixe takmış durumdayım.

Bana özelden fotoğraf atabilmeniz mümkün mü ? Ben de yaptırmışken güzel olsun isterim tabi ama gelecekte sırt ağrısı falan da istemem. Boyum falan da uzun abes durmaz bence ama bi doktorla konuşayım bu konuyu. Ergonomix hakkında ben hiç kötü bir şeye rastlamadım ama neydi ki acaba burda bilen varsa yeşillendirelir mi

Kas ustu kapsul kontraktoru ve dalgalanma riskini artirryor fakat kullanilacak yontem hastaya gore degisiyor. Birkac dr kas ustu omerdiyse vardr bir bildikleri. Bana gorustugum hc bir dr kas ustu onermedi mesela hepsi dual plan istedi. Motiva kurulusu 2006 fda onayini 2018 de aldi. Poltech kurulusu 1986 cok daha eski bir marka. bu benim tercihimde belirleyici degildi acikcasi cunku sonuclarin gozlemlenmesi icin yeterince piyasada kalmis. Ben dr umun kullandiklari teknoloji protezler arasindaki farkliliklar vs ile ilgili yorumlarını dinledim ve protezlere dokunarak karar verdim. Dr um konusrken ben onlari mincikliyordum karar tamamen kisiye kalmis. Her markanin avantajlari dezavantajlari var iyi arastrip emin olup oyle yaptirin. Ben ergonomixle ilgili olumsuz tek bir deneyim hatrliyorum. Arkadasin biri daha ilk ayindan sarkma yasamisti. Sonrasinda hem marka degisikligi hem de cc degiskligi yapmisti. Sarkmanin markayla ilgili oldugunu dusunmemistim cunku olsaydi bende olurdu benim goguslerim emzirme sonrasi cok deforme olmustu. Ergonomix sarkmaya meyilli olsaydi suan dik goguslerim olmasi imkansizdi. Cc boyutundan kaynaklaniyordu bence cunku paylastigi ftografta gogus boyutu cok buyuktu. Revizyonda cc yi baya dusurmustu dr u. Bunun disinda olumsuz birseyle karsilasmadim ben. 5 arkadasim operasyon gecirdi 1 i polytech diger 4 u ergonomix tercih etti. Hc biri sorun yasamadi.

Son düzenleme:
Bu arada dr um deseydi ki size uygun olan ergonomix degil polytech, ona guvenir ve o markayi tercih ederdim. Fakat bana iki markanin da uygun oldugunu, isteklerim dogrultusunda ergonomix le mutlu olucagimi soyledi, buyuzden ergonomix tercih ettim. Zaten ergonomix diye gtmistim dr umla konusunca icim rahatlamisti. Kullanilacak yontem, marka ve cc konusunda tamamen dr a guvenmek gerekiyor. Tabiki tek bir dr a bagli kalmadan. Dr karari vermeden once cok dr gezdim benzer tavsiyeler verildi ve ilk dr uma geri donup onunla yoluma devam ettim. En ilgili en ayrintici ve en guven veren oydu. Herseyden cok emin olarak grdim operasyona cok sukur cok mutlu oldum umarim siz de cok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…