10 aylık bebeğim var kusuyo

kartanessi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
18
0
36
Tekirdağ
21 yaşında anneyim.10 aylık bebeğim var ve ağzına ufacık bir parca gelse hemen kusuyo zorlada olsa bizraz biraz alıştırdım sizin bu konuda tavsiyeleriniz varmı? bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz? şu anda çoğu bebekde oluşan bir sorun sanırım blendırdan kaynaklanıyo anladığım kadarıyla

öncelikle kolay gelsin diyorum.
ben de herzaman püre halinde vermedim yiyeceklerini. pütürlü yiyeceklere de alışması lazım. sonra sen çok sorlanırsın. benim kızım ne olsa yiyor hatta ilk ben boğazına takılacak diye korkardım.

blendırdan iyice geçir bir hafta sonra tekrar hafif pütürlü/parçalı dene zamanla alıştıkça blendır yerine çatalla ez yemekleri. bizim bir tanıdık 4 yaşındaki çocuğuna dahi blandırdan geçiriyordu. çocuk çiğnemeyi öğrenememişti. alıştırana kadar çok orlanmışlardı. meyveleri de ben hep meyve rendesinden geçirerek verdim, meyve için hiç blendır kullanmadım.

arkadaşlarlar 1 aydır giremiyordum nete bu 1 aylık süreçte çok zorlandım sürekli kustu ama zafer benimdir.şimdi herşeyi çatalla ezip yediriyorum.bu konuda çok mutluyum..

benim kızım 14 aylık oluncaya kadar kustu. günde mutlaka 1 kere kusuyordu. fizyolojik reflu var dediler. ama oda pütürlü yemekleri red eder. halende yediremiyorum şuan 18 aylık. yalnız doktorumuz bir şurup verdi hem iştah açıyor hemde kusmalarımız bitti bu şurupla
ismi vitagil.vitamin destegi ilaç gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…