Bebek Beslenmesi 10 aylık bebeğim hiçbirsey yemiyor mama da içmek istemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

guiltypleasure

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
6
1
86
31
Kızlar 10 aylık bebeğim yaklaşık 4 aydır kilo da almıyor ek gıda alımı yok mama içmeyi sevmiyor iştahı sıfır. Tahlilleri temiz sadece kanı düşük demir ilacı kullanıyor onun için. Öneri ve tavsiyelere çok ihtiyacım var

meyve püreleri deneyin en azından midesini açarsınız..özellikle hasta olduğu dönemler de bebeğim hiç bişey yemediği zaman meyve püreleri ile onu ayakta tuttum,elma,armut,avokado,bazen muz da kattım ama muz kabız yaptığı için her zaman tercih etmedim,meyvelerin karışımı ekşimsi olduğu için içine iki tane cici bebe kattım 5 çeşit tahıl kullanarak da biraz katılaştırdım,meyveleri haşlamadan blendırda biraz su katıp ezdiğim için ..ek gıdaya ne ile başlamıştınız

Benim bebeğim de 11 aylık aynı sorun bizde de var, neler yaptım denemediğim tarif kalmadı ama yemiyor , mama da istemiyor birkaç gündür, doktora gidicez mecburen , resmen aç duruyor

Yemeyen çocuk yemiyor kızlar benimde kızımda öyleydi 6 yaşında hala mıy mıysağlık olsun

3 gün kuralı ile başladım ilk başlarda yemişti biraz şimdi sıfır ne mama beğeniyor ne de ek gıda meyve püresi sadece Hero baby karışık meyveler seviyordu onu bile yarım yiyor tüm gün

Benim bebeğim de 11 aylık aynı sorun bizde de var, neler yaptım denemediğim tarif kalmadı ama yemiyor , mama da istemiyor birkaç gündür, doktora gidicez mecburen , resmen aç duruyor
Çok zor ben üzülüyorum nasıl aç duruyor anlamıyorum sizin ki kaç kilo

Önüne koyduğunuza kendi yiyor mu ? Mesela makarna,ekmek falan önüne koyduğunuzda kendi ağzına atıyor mu ?

Önüne koyduğunuza kendi yiyor mu ? Mesela makarna,ekmek falan önüne koyduğunuzda kendi ağzına atıyor mu ?
Evet yiyor ama bir kaç saniye bir tane ağzına atıp gerisini yere atıyor tekrar koyduğumda yine atıyor doyacak kadar yemiyor. Saatlerce aç duruyor

Evet yiyor ama bir kaç saniye bir tane ağzına atıp gerisini yere atıyor tekrar koyduğumda yine atıyor doyacak kadar yemiyor. Saatlerce aç duruyor
İştah açıcı şuruplar oluyor eczanede. Yaş aralığını bilmiyorum da hem doktorunuza hem aczacınıza bir danışın isterseniz. Mesela kansızlık da yapar. Demir takviyeleri hep iştah açıyor.

İştah açıcı şuruplar oluyor eczanede. Yaş aralığını bilmiyorum da hem doktorunuza hem aczacınıza bir danışın isterseniz. Mesela kansızlık da yapar. Demir takviyeleri hep iştah açıyor.
Evet onu doktorumuz da dedi demir alıyordu dozunu arttırıp Marks değiştirdi eczacı 2 yaş altı veremeyiz dedi

Çok zor ben üzülüyorum nasıl aç duruyor anlamıyorum sizin ki kaç kilo
Doğduğundan beri öyle çok kilolu bi bebek değildi , doktor da sağlığı iyi kilolu olması şart değil diyordu , Sanırım 3 yada 2 aydır aynı kiloda , 9.5 kilo, bu ara tartilmadi belki değişmiştir, diş öncesi iştahı çok güzeldi , kendi de yiyordu , ama ne zaman dişi çıktı , tüm düzeni bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…