10 aylık bebeğim geceleri uyumuyor yardım

zelis3450

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
23
3
20
Merhabalar Arkadaşlar 🌸
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Bebeğim 10 aylık doğdu doğalı hiç uyku problemi yaşamadık hatta akşamdan sabaha hiç kalkamzdı küçükken uykuda beslerdim ama 9.ay aşısından sonra bi ishal ateş atlattık ama aşıdan sonra gündüz uyumasa dahi gece uykuya direniyor saat gece 12 de yatırıyorum 12:30 da geri kalkıyor sabah 05:00 kadar uykusu var ama direniyor uyumamak için ne yapmam gerekiyor aranızda bu durumu yaşayan ve nasıl atlattığını anlatabilir mi ?

Merhabalar Arkadaşlar 🌸
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Bebeğim 10 aylık doğdu doğalı hiç uyku problemi yaşamadık hatta akşamdan sabaha hiç kalkamzdı küçükken uykuda beslerdim ama 9.ay aşısından sonra bi ishal ateş atlattık ama aşıdan sonra gündüz uyumasa dahi gece uykuya direniyor saat gece 12 de yatırıyorum 12:30 da geri kalkıyor sabah 05:00 kadar uykusu var ama direniyor uyumamak için ne yapmam gerekiyor aranızda bu durumu yaşayan ve nasıl atlattığını anlatabilir mi ?
Diş dönemlerinde böyle oluyor. Bir aya yakın da sürer. Doktor ağrısını alsın diye calpol verebilirsiniz gece, papatya, rezene, melisa, ıhlamur içirebilirsiniz dedi ama hiç biri işe yaramadı bizde. Çok zor oluyor. Allah kolaylık versin hepimize.