On ay büyük bir zaman bence yapılır ama sıkı tutman lazımMerhaba, bu yıl liseyi bitirdim sözel öğrencisiyim ve YKS sınavına girdim fakat mezuna kalacağım. Lisede hiç sayısal bölüm dersi görmedim 9. sınıfa eşit ağırlıktan başladım. Fakat şuan çok kararsızım sözelde meslek tercihim çok az, ama 10 ay içinde sıfırdan bütün sayısal konuları bitirip derece yapabilir miyim. fakat daha önce hiç sayısal ders görmedim en son 8. sınıfta. bu yıl içinde 9 10 11 12. sınıf konularını yapabilir miyim acaba? sozeli rahatlıkla yapabileceğimi düşünüyorum fakat sayisald korkuyorum bir yılı tehlikeye atma konusunda kararsizim. hacettepeyi veya ankara üniversitesini kazanmam gerek.
eşit ağırlıktan derece yapabilir miyim ki? hem sözel çalışırken hem mat?
ilk 10 bine girmem gerek iyi bir bölüm için odtü gelme şansı olur belkiNeden derece
Yani Ankara üniversitesi nin hatırı sayılır bir bölümü mezunuyum
Kimse dercee yapmadı girerken
ınsallah hedefınden hayalınden daha da ıyı sonuca ulasırsın yasıtların burda sacma erkek arkadaslarının sacma trıplerını yazarken sen cok guzel bır konu acmıssın en ıcten dılegımle canı gonulden dılıyorum ınsallah emeklerının karsılıgını alırsın sansın acık olsunilk 10 bine girmem gerek iyi bir bölüm için odtü gelme şansı olur belki
Ben derece deyince ilk 10 anladımilk 10 bine girmem gerek iyi bir bölüm için odtü gelme şansı olur belki
guzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimınsallah hedefınden hayalınden daha da ıyı sonuca ulasırsın yasıtların burda sacma erkek arkadaslarının sacma trıplerını yazarken sen cok guzel bır konu acmıssın en ıcten dılegımle canı gonulden dılıyorum ınsallah emeklerının karsılıgını alırsın sansın acık olsun
Ortaokul altyapınız nasıl sayısal derslerdeki? Çalısmanın sınırı yok ama alt yapı da gerekli, matematik ogretmeniyim özverili planlı bi sekilde calısırsanız altından kalkarsınız matematiğin.. Ama dediğim gibi alt yapı cok onemlı..Merhaba, bu yıl liseyi bitirdim sözel öğrencisiyim ve YKS sınavına girdim fakat mezuna kalacağım. Lisede hiç sayısal bölüm dersi görmedim 9. sınıfa eşit ağırlıktan başladım. Fakat şuan çok kararsızım sözelde meslek tercihim çok az, ama 10 ay içinde sıfırdan bütün sayısal konuları bitirip derece yapabilir miyim. fakat daha önce hiç sayısal ders görmedim en son 8. sınıfta. bu yıl içinde 9 10 11 12. sınıf konularını yapabilir miyim acaba? sozeli rahatlıkla yapabileceğimi düşünüyorum fakat sayisald korkuyorum bir yılı tehlikeye atma konusunda kararsizim. hacettepeyi veya ankara üniversitesini kazanmam gerek.
Söz ve ea arasındaki tek fark mat-2 konuları. Ayt'de Mat-2den 20 net , edebiyat-sosyalden 35 gibi bir net yapsan sağlam bir sıralama gelir. Tabi tyt de iyi olacak. Sadece ekstra mat-2 çalışacaksın. Onda da bazı konuları seçip, sadece onlara sağlam çalışırsan olur. Amaç hem söz hem ea'da iyi bir sıralama yapmak,tercih alanını geniş tutmak. Şimdiden çalışmaya başlamalısın, eylülü bekleme sakın.Sağlam bir program yap günde en az 8 saat çalış, 300 soru altına inme,rutin tekrarlar yap.eşit ağırlıktan derece yapabilir miyim ki? hem sözel çalışırken hem mat?