eğer sayısal ilerleyeceksem dershaneye gideceğim evet. sözel ilerleyeceksem gitmeyeceğimSize Tm den hazırlanmanızı öneririm , sayısal sizi zorlayabilir çünkü lisede temeli alıp oturmanız lazım sayısalda çünkü tek matamatik yok fizik , kimya,biyoloji bunlar zor derslerdir zorlanabilirsiniz . Sözel mezunusunuz sonuçta eğer tarih , edebiyat gibi 4 yıllık sözel hedefleriniz yoksa tyt den güzel bir puan yapıp 2 senelik yerleşebilirsiniz . Dershaneye gitmeyi düşünüyor musunuz ?
Bende lisede sözelden mezun olmuştum 2 yıl sayısaldan hazırlandım ama ilerletemedim bu sene sözelden 4 senelik kazandım tm den çalışmayı düşünüyorum bu sene örgün değilde AÖF ten tercih yapacağım isterseniz sizde bir düşünün aöf ü açıktan okuyup çalışırım derseniz . Tm içinde dershaneye gidebilirsiniz anladığım kadarıyla ankarada oturuyorsunuz şehir dışına çıkma imkanınız olmadığı içinde söylediğiniz üniversiteleri istiyorsunuzdur onların 2 yıllık olanı için çalışabilirsiniz 4 senelik tutmazsaeğer sayısal ilerleyeceksem dershaneye gideceğim evet. sözel ilerleyeceksem gitmeyeceğim
tm den bitirebilir miyim bütün dersleri kiDüşündüğünüz bölümler neler? Sayısalın tamamını halletmek pek gerçekçi değil. Belki sadece matematik deseniz tamam da 4 senelik konuları 10 ayda bitiremezsiniz. Tmden hazırlanmanızı öneririm.
Bu senin kararliligina bagli. Eger cok calisirsan basarirsin. Iyi bir programla herseyin uzerinden gelirsin hicbirimiz anne karninda ogrenmiuoruz Bu yuzden pismannolmamak icin elinizden gelenin en iyisini yapin. Cevrenizde sayisali iyi kisiler varsa muhakkak onlardan yardim alin. Iyi anlatimli ders videolari var surekli izleyin. Bitirdiginiz her kknuyla ilgili gun sonunda soru çözün. Ayrica sozeliniz iui olsa bile gunde en az 50 soru çözmeye bakin her derstenMerhaba, bu yıl liseyi bitirdim sözel öğrencisiyim ve YKS sınavına girdim fakat mezuna kalacağım. Lisede hiç sayısal bölüm dersi görmedim 9. sınıfa eşit ağırlıktan başladım. Fakat şuan çok kararsızım sözelde meslek tercihim çok az, ama 10 ay içinde sıfırdan bütün sayısal konuları bitirip derece yapabilir miyim. fakat daha önce hiç sayısal ders görmedim en son 8. sınıfta. bu yıl içinde 9 10 11 12. sınıf konularını yapabilir miyim acaba? sozeli rahatlıkla yapabileceğimi düşünüyorum fakat sayisald korkuyorum bir yılı tehlikeye atma konusunda kararsizim. hacettepeyi veya ankara üniversitesini kazanmam gerek.
Merhaba, bu yıl liseyi bitirdim sözel öğrencisiyim ve YKS sınavına girdim fakat mezuna kalacağım. Lisede hiç sayısal bölüm dersi görmedim 9. sınıfa eşit ağırlıktan başladım. Fakat şuan çok kararsızım sözelde meslek tercihim çok az, ama 10 ay içinde sıfırdan bütün sayısal konuları bitirip derece yapabilir miyim. fakat daha önce hiç sayısal ders görmedim en son 8. sınıfta. bu yıl içinde 9 10 11 12. sınıf konularını yapabilir miyim acaba? sozeli rahatlıkla yapabileceğimi düşünüyorum fakat sayisald korkuyorum bir yılı tehlikeye atma konusunda kararsizim. hacettepeyi veya ankara üniversitesini kazanmam gerek.
Merhaba, bu yıl liseyi bitirdim sözel öğrencisiyim ve YKS sınavına girdim fakat mezuna kalacağım. Lisede hiç sayısal bölüm dersi görmedim 9. sınıfa eşit ağırlıktan başladım. Fakat şuan çok kararsızım sözelde meslek tercihim çok az, ama 10 ay içinde sıfırdan bütün sayısal konuları bitirip derece yapabilir miyim. fakat daha önce hiç sayısal ders görmedim en son 8. sınıfta. bu yıl içinde 9 10 11 12. sınıf konularını yapabilir miyim acaba? sozeli rahatlıkla yapabileceğimi düşünüyorum fakat sayisald korkuyorum bir yılı tehlikeye atma konusunda kararsizim. hacettepeyi veya ankara üniversitesini kazanmam gerek.
Sözelde eğitim alıp, sayısalda 10 ayda derece yapmanız çok zor. Eşit ağırlık olsa bir nebze diyeceğim; ancak o bile zor. Size tavsiyem alanınıza ağırlık vermeniz, matematiği iyi tutarak hem sözel hem de ea tercihini yapabilecek bir sıralama yapmaya çalışmanız olur.
Rehber öğretmenim, danışmak istediğiniz bir husus olursa yardımcı olurum.
[/QUOTE
eşit ağırlıktan derece yapabilir miyim ki? hem sözel çalışırken hem mat?Sözelde eğitim alıp, sayısalda 10 ayda derece yapmanız çok zor. Eşit ağırlık olsa bir nebze diyeceğim; ancak o bile zor. Size tavsiyem alanınıza ağırlık vermeniz, matematiği iyi tutarak hem sözel hem de ea tercihini yapabilecek bir sıralama yapmaya çalışmanız olur.
Rehber öğretmenim, danışmak istediğiniz bir husus olursa yardımcı olurum.