E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Canım diğer topicteki listeyi buraya aktarırmısın.Ben fotokobi kağıdı 2 - 3 paket ve anneye kaban gönderebilirim.Yarın birşeyler daha eklersem mutlaka yazarım.arkadaşlar biz ilk olarak kimse yokmu deniz feneri başta olmak üzere bu gibi yerlere baş vurduk ama oradan çok fazla şey istiyolar ve çıkacağı malum ancak ben bir kez daha bütün evrakları tamamlayıp kimse yokmuya başvuru yapacağım.artık işimiz kısmete kalmış çınarcık küçük ve yazlık bir yer kışın çok sessiz oluyor bir gün ben anneyi alıp istla getirdim sevgi mağazasına okadar övüyolarki kendilerini yardım paraları topluyolar ama yardıma muhtaçlara para vermiyorlar mağaza demeye bin şahit lazım aline bir poşet tutuşturuyolar bütün kıyafetler boyalı yırtık pırtık ben kendi adıma utandım o kadıncağızı oraya götürdüğüm için iki saatte yer aradık ama yorulduğumuza deymedi belki çocuklara kıyafet vardır diye geldi ne kıyafet ne ayakkabı hiç bişey yok bizim burda hayır çarşısı var orada öyle titiz davranıyolarki yapılan hayırlara kıyafetler yıkanıyor ütülenyor paketleniyor ama dediğim gibi belediye olduğu için pendikte oturanlara sadece yardım yapabiliyor.bunun yanında ev eşyasıda veriyor.dediğim gibi bir kez anneyi getirmiştim ben sevgi mağazasına okadar ümitlenmiş.ama eli boş döndü zavallıcık ben geçen sene ben aldım okul ihtiyaçlarını ayakkabılarını sağolsun esnafta baya yardımcı oldu hallerini anlatınca.bu senede inşallah el birliğiyle eksikleri tamamlarız allah hepinizden razı olsun arkadaşlar.
kırtasiye ihtiyaçları bunlar şimdilik olan kalemlerle idare ediyolar öğretmenler resim dersine almıyormuş çocukları bukadarmı insafsızlık olur ya olan var olmayan var alan var alamayan var hadi arkadaşlar el birliğiyle şu listeyi tamamlayalım biran evvel çocukların yüzü gülsün.hepinizden allah razı olsun bir hayır bin şerri def edermiş inşallah hayırlara vesile olurz.sevigiler
--------------------------------------------------------------------------------
ihtiyaçları o halde ben buraya yazayım ama kırtasiye ihtiyaçları acil ihtiyaç bu konuyla ilgili bir tanede topic açtım ordanda yardım etmek isteyenler olucak inşallah.buraya yazdıktan sonra geldi aklıma topic açmak kırtasiye ihtiyaçları şöyle:hepsi iki adet olucak
orta boy resim çantası
resim defteri
pastel boya,sulu boya,guaj boya,kalem boya,yağlı boya
fotokopi kağıdı
palet fırça seti
kalem
silgi
kaplık
kalemtraş
kalem kutu
klasör dosya
4.sınıfa giden için oyun hamuru
resim kalemi
türkçe ingilizce, türkçe sözlük
deyimler sözlüğü.pergel ve cetvel takımı
bir tane atlas.
beden eşofmanı
defter kare çizgili çizgisiz adedini yazmıycam size bırakıyorum
kırtasiye ihtiyaçları bunlar şimdilik olan kalemlerle idare ediyolar öğretmenler resim dersine almıyormuş çocukları bukadarmı insafsızlık olur ya olan var olmayan var alan var alamayan var hadi arkadaşlar el birliğiyle şu listeyi tamamlayalım biran evvel çocukların yüzü gülsün.hepinizden allah razı olsun bir hayır bin şerri def edermiş inşallah hayırlara vesile olurz.sevigiler
ozgurdu canım malesefki minik bebişler halden vakitten anlamıyorlar çoğu kızın bir sene önceki çantayla gitmesine dalga geçmeleri anlaşılamaz ama küçükler sonuçta aileler bu yaştayken çocuklarını hep en yenisine en güzeline alıştırıyolar sınıftaki bir öğrencide kötü bişey gördüklerinde malesef böyle şeyler yaşanabiliyor sen en doğrusunu yapmışsın kızına yenisini alarak ama senin düşündüğünü başkalarıda düşünse belki biraz olsun eşitlik sağlanır bu dünyada öpüyorum kızını cnm
siz nasıl uygun görürseniz arkadaşlar zaten illa yeni olucak diye bi kural yok giyilebilecek durumda olması yeter ayakkabı göndermek isteyen olursa ayakkabı numaraları 33 ile 35 ben bugün öğlene kadar sizi takip edebilicem 2 günlük karşıya geçmek zorundayım kızımla bana cepten ulaşmak isterseniz numaramı burayada yazıyorum özelden yazdığım arkadaşlar var belki buraya yazmak istemeyip iyilik yapmak isteyen arkadaişlar bana ceptende ulaşabilir diye düşündüm................ ismim ayşenur sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?