E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
merhaba arkadaşlar sizden küçük bir iyilik isitiyorum yapabilirseniz çok sevinirim 2 erkek çocuk var biri orta bire biri 4. sınıfa gidiyor kaldıkları evi bizzat gidip gördük yalova çınarcıkta belediyenin verdiği tahta prafabrik gibi bir evde oturuyolar okullar açılalı hemen hemen 3 ay olucak ve bu iki kardeşin bi takım eksikleri var kırtasiye ihtiyacı birde giyilmiş olması fark etmez etrafınızda 10 ve 12 yaşa uygun çocuk kıyafeti ve ayakkabı bu çok öenmli çocuk (montu) vermek isteyeniniz varsa mutlaka yazsın ailenin durumu içler acısı anne çöp kutularından şişe bira kutusu falan topluyor baba hasta çalışamıyor çocuklar okulun zengin öğrencilere verdiği yemeklerden kalanları yiyyor okul aşçısı çocuklara eziyet ediyomuş çöpleri attırıyomş bu cezasız kalmıycak ikiside erkek lütfen bu iki kardeşe yardımcı olalım birde 42 beden giyenleriniz anneyede kıyafet olabilir ama o önce çocuklarını düşünüyor çevrenizde patronunuz olabilir siz olabilir bu kardeşlere küçük miktarda burs ayarlayabilirsek çok sevinirler anneleri yazın merdiven ve ev temizliğine gidiyor alerjik astım bronşit hastası bel fıtığı var evlerinde çamaşır makineleri yok eski bir merdaneli makine elektirik kaçırıyor oturucak koltukları yok çok çaresizler bu aileye bi el uzatalım isterseniz hep birlikte toplanıp ziyaretlerinede gidebiliriz ben istanbulda oturuyorum benimle irtibata geçebilirsiniz bunun için numaramı isteyenlere özelden yazabilirim.kırtasiye ihtiyaçlarını almak isteyen olursa özelden listeyi yollayabilirim.ben evimden erzak vs yardımları yapıyorum yolum düşerse o tarafa ama benimde hasta kızım var büyük çocuğum yok her gece o iki kardeşi düşünüyorum.lğtfen bu konuya duyarsız kalmayalım şimdiden hepinizden allah razı olsun.:Saruboceq: