- 31 Ocak 2025
- 458
- 102
- 18
- 25
Geç dollenme olmuş olabilir canım regl gelmezse iki gün sonra prodoctor erken gebelik testi yaparsın10 şubat yumurtlamamdı adetim 1 gün gecikti adeten 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ti bugün de kaset testi yaptım oda negatif belkide acele etim test içi
bugün 1.günüm geçti yarın 2.gün bakalım cuma günü kan vercem bazen 1 gün erken yada geçte gelebilir o yüzden çok ta umıtlanmak istemiyorum ama nasip bakalımGeç dollenme olmuş olabilir canım regl gelmezse iki gün sonra prodoctor erken gebelik testi yaparsın
Hayırlısı olsun inşallah canımbugün 1.günüm geçti yarın 2.gün bakalım cuma günü kan vercem bazen 1 gün erken yada geçte gelebilir o yüzden çok ta umıtlanmak istemiyorum ama nasip bakalım
Adet olana kadar her zmn umut vardırbugün 1.günüm geçti yarın 2.gün bakalım cuma günü kan vercem bazen 1 gün erken yada geçte gelebilir o yüzden çok ta umıtlanmak istemiyorum ama nasip bakalım
Burda bişey görüyormusunuz çatlatma iğnesini 9 şubatta oldumAdet olana kadar her zmn umut vardır
Gynopol şaşe tam olarak ne için acaba,bilmediğim çok şey varmışCanım sen ovulasyonla takip etsene ben bu ay ovulasyon kullandım folık asıt gynopol şaşe kullandım ek olarakta famera
Sizde gebelik var mıAdet olana kadar her zmn umut vardır
Ben göremedim canım 3 gün sonra tekrarla benceBurda bişey görüyormusunuz çatlatma iğnesini 9 şubatta oldum
Teşekkür ederimBen göremedim canım 3 gün sonra tekrarla bence
At bakalım canım testini bi yorumlayalım10 şubat yumurtlamamdı adetim 1 gün gecikti adeten 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ti bugün de kaset testi yaptım oda negatif belkide acele etim test içi
Evet görüyorum. Canım hayalet cizgi var yarın tekrarla bakalım koyulaşma olacak mıBurda bişey görüyormusunuz çatlatma iğnesini 9 şubatta oldum
Kuruma çizgisi olabilirmi bu test prodoctorEvet görüyorum. Canım hayalet cizgi var yarın tekrarla bakalım koyulaşma olacak mı
Rica ederimTeşekkür ederim
Efekt yapınca böyle gözüküyorRica ederimprodoctor kuruma çizgisi çıkartmadı bende geçen ay 4 test yaptım ben göremedim ama insallh vardır çizgi canım
AA evet şimdi görebiliyorumEfekt yapınca böyle gözüküyor
Ay zorla gördürdüm gibi olduuAA evet şimdi görebiliyorumiki gün sonra tekrarla bence canım beta yükseldikçe koyulaşma görünür yarın yapsan belki yine aynı siliklikte çıkar sen diğer gün yap bence
Ahaha yok ya zorla değilAy zorla gördürdüm gibi olduuheveslenmek istemiyorum ama bi umut işte bu sabah yapmıştım bunu yarın regl olmazsam perşembe sabah yapıcam inşallah
İnşallah bakalım teşekkür ediyorumAhaha yok ya zorla değilefektre silik çizgiler daha net görünüyor bı kaç kişi de yapmıştı çünkü efekt fln ordan biliyorum hayırlısı ile olmazsın inşallah canım regl Perşembe de koyulasmayi görürüz Allah'ın izniyle
öğlen yaptım hiç çekmek aklıma gelmedi vallaha negatif görünce atım hemenAt bakalım canım testini bi yorumlayalım
ay olsun da yeterki her gün veririm kan ben sıkıntı yok 3 yıldır bekliyorum gitmediğimiz doktor kalmadıHayırlısı olsun inşallah canım
Teste görmeden kan verme bence sürekli beta artışı için kan vermek zorunda kalırsın iki günde bir sen bilirsin yine tâbiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?