- 15 Şubat 2017
- 446
- 332
- 103
- 30
Ohaaaa ben şoookk. Basbayağı pozitif. Al bi de biraz geç cıkartıyor pozitif. Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gündesin baya kıpkırmızıöğlen yapmıştım ama bilginiz olsun ne kadar sürede çıktı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohaaaa ben şoookk. Basbayağı pozitif. Al bi de biraz geç cıkartıyor pozitif. Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gündesin baya kıpkırmızıöğlen yapmıştım ama bilginiz olsun ne kadar sürede çıktı bilmiyorum
Kesinlikle kuruma yapmıyor. Hamile olmadığım zaman da yapmıştım tertemiz negatif gösteriyor.Bak alesya yapmış canım test kuruma bile çıkartmıyor demiş ama inşallah vardır yaa çok mutlu olurum senin adına![]()
Regli +1 gün geçmiş canım 10 u yumurtlama demişti galiba ayy çok sevindim ya vallaaaaOhaaaa ben şoookk. Basbayağı pozitif. Al bi de biraz geç cıkartıyor pozitif. Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gündesin baya kıpkırmızı
Ay ozmn pozitif dimiiKesinlikle kuruma yapmıyor. Hamile olmadığım zaman da yapmıştım tertemiz negatif gösteriyor.
15.gün tam bugün ay inşallah doğrudur vallaha aklıma siz getirdiniz sizin sayenizde öğrendim belkide hiç birdaha bakmazdım siz demeseydiniz.Ohaaaa ben şoookk. Basbayağı pozitif. Al bi de biraz geç cıkartıyor pozitif. Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gündesin baya kıpkırmızı
Bende çok sevindim valla.Ay ozmn pozitif dimiiburnumun diregi sızladı resmen
Ay inşallah vardır canım ya yanilmiyoruzdur kan mi versenn acildee simdi15.gün tam bugün ay inşallah doğrudur vallaha aklıma siz getirdiniz sizin sayenizde öğrendim belkide hiç birdaha bakmazdım siz demeseydiniz.
ay allahım kızlar allah sizden razı olsun siz bakalım demeseydiniz belkide ben hiç umursamadım birdaha da bakmak aklıma bile gelmezdi .Bak alesya yapmış canım test kuruma bile çıkartmıyor demiş ama inşallah vardır yaa çok mutlu olurum senin adına![]()
Çok güzel inan çok sevindim. Kuruma değil kesinlikle kuruma olsa gri gölge gibi oluyor. Bu basbayağı pembe.15.gün tam bugün ay inşallah doğrudur vallaha aklıma siz getirdiniz sizin sayenizde öğrendim belkide hiç birdaha bakmazdım siz demeseydiniz.
evet koyu pembeÇok güzel inan çok sevindim. Kuruma değil kesinlikle kuruma olsa gri gölge gibi oluyor. Bu basbayağı pembe.
Ay dimi ga valla aglayasim geldi gözlerim doldu resmen inşallah vardır ya sağlıcakla gelir miniğinÇok güzel inan çok sevindim. Kuruma değil kesinlikle kuruma olsa gri gölge gibi oluyor. Bu basbayağı pembe.
Ne güzel ya inşallah boşuna umutlandirmiyoruzdur senide baya pembe ama işte emin olamiyorda insanevet koyu pembe
Yarın bi kan ver bakalım. Ne çıkacak değerin. Bende kan verecem yarına randevu aldımevet koyu pembe
yok ya yarına sıra aldım öğlen 2.30 kan vercem başka da testim yoktu zatenNe güzel ya inşallah boşuna umutlandirmiyoruzdur senide baya pembe ama işte emin olamiyorda insanuzulmeni hiç istemem
başka testin varmiydi elinde canım yapsan yada nöbetçi eczene fln bulsan kan vermezsen bu gece
![]()
bende aldım 2.30 aYarın bi kan ver bakalım. Ne çıkacak değerin. Bende kan verecem yarına randevu aldım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımyok ya yarına sıra aldım öğlen 2.30 kan vercem başka da testim yoktu zaten
amin amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz canımrabbim nasip etsin inşallah
![]()
![]()
Amin inşallah canım görüşmek üzere iyi geceler hepinizeamin amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
amin amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
iyi geceler canım vallaha benim uykular giti artık sabahlar olmasınAmin inşallah canım görüşmek üzere iyi geceler hepinize![]()
Ahahahaiyi geceler canım vallaha benim uykular giti artık sabahlar olmasın