10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

öğlen yapmıştım ama bilginiz olsun ne kadar sürede çıktı bilmiyorum
Ohaaaa ben şoookk. Basbayağı pozitif. Al bi de biraz geç cıkartıyor pozitif. Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gündesin baya kıpkırmızı

Ohaaaa ben şoookk. Basbayağı pozitif. Al bi de biraz geç cıkartıyor pozitif. Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gündesin baya kıpkırmızı
15.gün tam bugün ay inşallah doğrudur vallaha aklıma siz getirdiniz sizin sayenizde öğrendim belkide hiç birdaha bakmazdım siz demeseydiniz.

Bak alesya yapmış canım test kuruma bile çıkartmıyor demiş ama inşallah vardır yaa çok mutlu olurum senin adına 😊
ay allahım kızlar allah sizden razı olsun siz bakalım demeseydiniz belkide ben hiç umursamadım birdaha da bakmak aklıma bile gelmezdi .

15.gün tam bugün ay inşallah doğrudur vallaha aklıma siz getirdiniz sizin sayenizde öğrendim belkide hiç birdaha bakmazdım siz demeseydiniz.
Çok güzel inan çok sevindim. Kuruma değil kesinlikle kuruma olsa gri gölge gibi oluyor. Bu basbayağı pembe.

Ne güzel ya inşallah boşuna umutlandirmiyoruzdur senide baya pembe ama işte emin olamiyorda insan 😊 uzulmeni hiç istemem 🤲başka testin varmiydi elinde canım yapsan yada nöbetçi eczene fln bulsan kan vermezsen bu gece 😊🥺

Ne güzel ya inşallah boşuna umutlandirmiyoruzdur senide baya pembe ama işte emin olamiyorda insan 😊 uzulmeni hiç istemem 🤲başka testin varmiydi elinde canım yapsan yada nöbetçi eczene fln bulsan kan vermezsen bu gece 😊🥺
yok ya yarına sıra aldım öğlen 2.30 kan vercem başka da testim yoktu zaten

Back