10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Bu tam yumurtlamanın 10. Günü olması lazım canım benim beta tam 2 kat artıyor bende ona takığım
Buda benim 12. Günün testim il sıradaki diğeri bugün yaptığım normal test 2 gün arayla koyulaşma var gibi ama bana yetmiyor bu renk

Eklentiler

• 1000059024.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000059260.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 13
Yarın tekrar test yapıp pozitif görürsem eğer perşembe günü kan testi yaptıracağım:) ama bi yarını daha bekleyim çünkü hala şoktayım
Ne kadar geç verirsen o kadar iyi erken verince stresi bitmiyor ben pozitifi gördüm ama 1 marta kadar beklemedeyim. Kanama ağrı olmazsa bekle dedi doktorum. Düşünmemeye çalışıyorum inşallah sağlıklı ilerler.

Buda benim 12. Günün testim il sıradaki diğeri bugün yaptığım normal test 2 gün arayla koyulaşma var gibi ama bana yetmiyor bu renk
Daha ne istiyorsun hemde kaset koyulaşmış

Kızlar testleri silik cıkanlarla yarın toplanıp kan testi verelim valla olmuyor artık böyle. Gerci bu seferde seninki az benimki çok derdine düşeriz ama olsun içimiz rahatlar

Yok kuzum bebetime diye bi marka labaquick negatif maalesef zaten regl ağrıları başladı , sen naptın
Benimde bugün sabah karnım ağrıyor gibiydi ama şuan yok. Akıntım oluyor bazen regl oldum sanıyorum. Sen neden kan vermiyorsun ki

Benimde bugün sabah karnım ağrıyor gibiydi ama şuan yok. Akıntım oluyor bazen regl oldum sanıyorum. Sen neden kan vermiyorsun ki
Ben de çizgi filan yokki çiçeğim , yani şüphe edeceğim bi durum yok . 10 tane test yaptım 2/3 tanesinde siyah gölge çıktı pembe bile değil.

Hiç endişe etmeyin bu ayın hamişlerini ugurlarız şansı devam edenlerle bir Ramazan topici açarız hemen , herkes yumurtlamasını , ovulasyon testini, belirtisini yazar derken kafamız dağılır çıkarırız bir grup hamiş daha :)))

Kızlar testleri silik cıkanlarla yarın toplanıp kan testi verelim valla olmuyor artık böyle. Gerci bu seferde seninki az benimki çok derdine düşeriz ama olsun içimiz rahatlar
aynen öyle yapalım yarın tekrardan bi test yapayım sınra ben test vericeğim

İnşallah canım işte bu insanı cidden yoruyor ya yani bayadır bekliyorum ben oldu mu olacak mı diye diye böyle stresli ne yaziş ki geçiyor

Buda bugünkü testim. Dünkiyle aynı renkte. Adet günümde bugün. Neden koyulaşmıyo anlamıyorum. Yarında Dr randevum var valla çok sabırsızım artık
Sıkıntı yapma bu kadar ıkı gunde artıs oluyor yarın daha belırgın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…