Nikah 10.10.2010 tarihine alanlar/almak isteyenler

esraa86

benim aşk dolu yuvam...
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
5.598
2
156
İstanbul
alan arkadaşları tebrik ediyorum yer bulabildikleri için.almayanlar ne yapmayı düşünüyorr bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

benim o tarihte düğünüm olucakkk:sm_cool: nikaahıda 08.09.10 istedim ama arife gününe denk geliyo memurlar çalışmıyomuş:mymeka:

Tarihin güzel olmasının bir önemi yok bence, güzel bir nikah olsun da zaten o tarih unutulmaz.

benim de düğünüm 10.10.2010 da özellikle istemedik bu tarihi denk geldi biraz diyebilirim ama umutulmayacak bi tarih orası kesin hihoyyyt:teytey:

Ben de o tarihte istiyorum ben de bende hem de iki yıldır... ınşallah hayırlısıyla biz de 10.10.10 da evleniriz aşkımlaaaaa

başka şehirleri bilmem ama o tarihte ist çoğu nikah salonları dolu gün vermiyolar düğün salonlarıda aynı durumda

bende 10.10.2010 düğün yapacağım kısmetse. nikahı önceden yaptık. bu tarihte yer bulabilmek için nisanda tuttuk düğün salonunu. söz nişan daha hiç bir şey yoktu :))

ilk başlarda bende 10/10/2010 istiyordum ama herkesin aynı şeyi isteyeceği ve aynı tarihde çok düğün nikah olacağından konukları da zor duruma sokmamak için vazgeçtim.ama güzel tarih.

biz temmuzda aldık tarihimizi, annem emekli nikah memuru tanıdıkları aradı öyle aldık yoksa vermiyorlardı fatih belediyesi 3 ay kala vermeye başlıyor daha ilk günlerden dolmuş akannehir
ama o gün çok nikah olması bişeyi değiştirmez çünkü her nikaha başka nikah olsa da olmasa da 1 saat ayrılır çocukluğum nikah dairesinde geçtiği için biliyorum kaydirigubbakcemile2

en yakın arkadaşımın da nikahı ve düğünü 10.10.10 unutulmayacak bir tarih..Allah herkesi mutlu etsin..

darısı benim başıma

10-10-2010..
1 temmuz günü sabah erken başvurmuştuk,Allah'ın izniyle biz de aldık..
Herkese mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…