- Konu Sahibi rapunzel0316
kendini ve ilişkiniizi doğru anlamış ve anlatmışsın.bu yetenğin var bu yüzden de sorularının cevabını en iyi sen verirsin canım.hakkında hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kafanda bitirmiş olsan bile yüzüne bittiğini söylemelisin. Sonra başkasıyla görüştüğün zaman sana aldatmışsın muamelesi yapar. Sen cevabını versen de canını sıkmaya ne gerek var derim ben:)
Bir de bence 1 ay ayrı kalmaktan bittiği anlamını çıkarmak yanlış olur. Ben 2 sene görüşmeyip sonra evlenenler biliyorum. Buradan insanlara düşüncelerini sormak da seni yanlış yönlendirir. Yorum yapmak için aranızda neler geçti, senin karakterin nedir, o nasıl biridir bunları bilmek lazım. Herkes kendi yaşadığı olumsuzluklara göre yanıt verecek. Bence ne kadar zamana ihtiyacın varsa o kadar (konuşmak için) bekle. Sürenin önemi yok. Sonrada geri dönüş yapmaktan çekinme. Önemli olan senin içinin rahat olması. İyi şanslar:)
Evet o konuda dediğim gibi hatalıydım ama onun da bunları yapmasını gerektirmezdi. Üzülmüyo mu ben de anlamadım çok ilginç, demek ki yeterince üzülmemiş o zaman 2miz için de iyi olmuş bu ayrılık. Birkaç defa mesaj attı, beni unutamadı gibi şeyler söyledi. İnanın içimde bir duygu uyanmadı artık. Tamamen bitmiş benim için, kendime şaşırıyorum.Hayırlısı olsun zaten uyumlu değilmişsiniz senin tek hatan yüzüne kapatmak olmuş onunsa önemsememesi. Ama hiç üzülmüyo mu anlamadım ne biçim karakterler bu erkekler
Uzuuun bir süre aramadı, sonra ben konuştum artık ilişkiyi bitirmek için, çünkü böyle belirsizlik olmuyordu ve zaten bu saatten sonra arasa bile gözümde değeri kalmayacaktı. Neyse ben noktayı koyduktan sonra birkaç defa yazdı ara ara. Ama çok kısaydı ve hiç yapıcı cümleler değildi. "Eşyalarını atmadım" vs vs böyle şeyler. Yani işte bizim ilişkimizdeki sorun da buydu, çözüm odaklı bir şey yok. Ayrılmışız hala bunları söylüyor. Bana değer veriyor olabilir, bilemem. Ama hadi canım cicim seni seviyorum eşyalarını saklıyorum gibi şeylerle çözüme ulaşmıyor. İlişkimizdeki problemler öylece duruyordu yani sonuçta. Anlatırken bile sinirlendim bakHalen aramadı mı canım resimler duruyor mu pekii bana hiç bitmiş gibi gelmedi ama bunca zamandır aramadıysa daha aramasın zaten
Merhaba canım o ilişki bitti onun üzerine yeni biri için taptaze bi aşk acısı çekiyorum hatta =(bende epey bişiler yazıcaktım aslında bu ilişkinin bitmediğine dair ama
epey zaman geçmiş yersiz olacaktı
neyse son durum nedir tamam mı devam mı canım
Merhaba canım o ilişki bitti onun üzerine yeni biri için taptaze bi aşk acısı çekiyorum hatta =(
Ben bitirmek için aramıştım onu çünkü 1 ay boyunca aramadı hiç. Sonra yalvardı ayrılmamak için, bittiğini düşünmemiş sadece küs gibiyiz diye düşünmüş ama bi harekette de bulunmamış, benden beklemiş. Ama ben o saatten sonra malesef kimsenin derdini çekemedim, hislerim iyice azalmıştı ve bitirdim.
Bu başlıkta bahsettiğim adamı unutmaya çalışırken biriyle tanıştım, evet bu adamı unutmamı sağladı ama sırılsıklam bu yeni adama aşık oldum. İyi mi kötü mü bilmiyorum derkeeeen daha dünden önce hayatımda ilk defa ilanı aşk edip reddedildim. Malesef şansım kalmadı ama unutmaya çalışıyorum işte =(hayırlısı olsun canım yaa bazı şeylerin yaşanması gerekiyor hayat işte herşey tecrübe olarak kalıyor insana
şimdi içindesin diye zordur ama aşkın acısı da çok tatlıdır emin ol
helede esas insansa karşıdaki tadına doyum olmazbende çekince çok ağlayıp zırlardım ama o da güzel
inşallah çook mutlu olursun canım
Bu başlıkta bahsettiğim adamı unutmaya çalışırken biriyle tanıştım, evet bu adamı unutmamı sağladı ama sırılsıklam bu yeni adama aşık oldum. İyi mi kötü mü bilmiyorum derkeeeen daha dünden önce hayatımda ilk defa ilanı aşk edip reddedildim. Malesef şansım kalmadı ama unutmaya çalışıyorum işte =(
Evet boşluk doldurma amaçlı başlamıştı ama eskisinden daha çok bağlandım. Ki hayatımda ilk defa ilanı aşk edicek konuma geldim. 3-4 aydır görüşüyoduk ama sürekli bi takılma modundaydı, bi türlü karara bağlanmıyodu. Onunla iken çok mutluydum ama 1 hafta aramadığında çok üzülüyodum. Sonunda ilanı aşk ile elimdekini tümden kaybettim. Israrcı olmak da istemiyorum. Mecbur acımın geçmesini beklicem. Umarım başka birine aşık olurum ve mutlu bi aşk olur. Umarım bir an önce şu hislerimden arınırım. Onu çok özlüyorum.ooo zor bi süreç olmuş senin için canım
o boşluk anı kötü bişe ama sen bu yeniye de güzel duygular hissetmişsin
o yüzden boşluk doldurma amaçlı olmamış pek anlıyorum seni
olsun ama gencecik güzel kızsın
doğru dürüst gönlüne ve gözüne hitap edecek erkek karşına çıkar bigün canım emin ol
hem de hiç beklemediğin bi anda olur herşey diyorum ya inşallah mutlu huzurlu ve aşk dolu bi ilişkin olsun![]()
Evet boşluk doldurma amaçlı başlamıştı ama eskisinden daha çok bağlandım. Ki hayatımda ilk defa ilanı aşk edicek konuma geldim. 3-4 aydır görüşüyoduk ama sürekli bi takılma modundaydı, bi türlü karara bağlanmıyodu. Onunla iken çok mutluydum ama 1 hafta aramadığında çok üzülüyodum. Sonunda ilanı aşk ile elimdekini tümden kaybettim. Israrcı olmak da istemiyorum. Mecbur acımın geçmesini beklicem. Umarım başka birine aşık olurum ve mutlu bi aşk olur. Umarım bir an önce şu hislerimden arınırım. Onu çok özlüyorum.
Moral verici sözlerine teşekkür ederim canım ya umarım hislerin dogru olur. Kaçan kovalanır olayı işte hep tutuyor. Ben 3 ay boyunca hep uzak durdum aşkımı saklamak için, aramadım sormadım hep o canı istediğinde aradı, onun canı isteyince görüştük. Ben mesaj bile atamazdım çekindiğim için. Hiç ilgi de göstermedim. Ama o ne zaman yanıma gelse ben oradaydım, istediğinde gelip gidebileceği bi kızdım. Sonra durup dururken bi anda yokoldu aramadı sormadı ve soğudu aramız. Ben de nasıl olsa kaybedeceğim bir şey yok diye pat diye açıldım. Sonra tümden yokoldu gitti işte. Peşimden koşturma modundayken de, ilgi göstermezken de koşmadı hiç baksana. Keyfine göre davrandı işte. Umarım geri gelir, değerimi anlar. Çok kısa sürdü, o yüzden özleyip gelme ihtimali çok düşük geliyor. Ama benim için yıllara bedeldi..erkekler de bi tuhaf arkadaş
hem belli ediyosun bişileri gelip giriyosun kızın hayatına gelip gidip yanında bitip umut veriyosun ööle veya bööle
sonra kız hislerini söleyince niye uzak durup kaçıyosun yok anacım yok bunları peşinden koşturacaksın ki kıymetli olasın
boşver canım demekki kaderindeki o değilmiş gerçi bilemeyiz belki karşına çıkar gene bigün bi yerde
ama en önemlisi seni çok severek ve sana ait olarak gelmesi umarım mutlu olacağın biri çıkar karşına canımm
bu arada nedense bu çocuk dönüp sana gelecekmiş gibi hissediyorum ve hislerimde pek yanılmam :)
ilk başta aşkını söleyen kızlar olunca ego tatmin edip naz ediyolar ama aslında nasıl erdemli bi davranışta bulunduğunu görüp gelecek eminim