1 Yıllık İlişkiyi İnternetten Bitirdik

rapunzel0316

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
1.086
13
116
İstanbul
Merhaba kızlar, yine bir ayrılık öyküsü ile size geliyorum. 1 seneyi geçen bir ilişkimiz vardı. Farklı şehirlerde üniversite öğrencisiyiz. Başlarda cicim aylarında her şey çok güzeldi, zamanla farklı hayat tarzlarımız olduğunu farkettik ve birbirimize uyum göstermeye çalıştık, daha doğrusu ben uyum göstermeye çalıştım. Ben açıkçası çok sosyal olmayan bir insanım fakat farklı şehirler, konserler, sergiler gezmeyi çok severim. (Eski) sevgilim ise her gün arkadaşları ile takılır, ne biliyim çay içerler bilgisayar oyunu oynarlar, fakat konsermiş geziymiş hiiiç sevmez. Bu konuda daha önce başlık da açmıştım. Şimdi böyle anlatırken bana bile o kadar saçma geliyor ki ayrılık nedenimiz. Defalarca bu konuda kavga ettik çünkü onunla beraberliğimden beri ben ne bir konsere ne bir geziye gidemez oldum, benimle gelmiyor ve arkadaşlarımla gittiğimde de trip atıyor. Beraber gitmeyi o kadar çok istedim ki 1 yıldır defalarca plan yapmaya çalıştım, hadi bir haftasonu 1 günlük Uludağ'a gidelim, hadi bu akşam şu konsere gidelim. Yok yok yok! Sürekli bahaneler, birinde canı istemez, birinde parası olmaz, birinde okulu ekemez. İnsan 1 yılda hiç zaman ayıramaz mı ya? Görüştüğümüzde sürekli evde oturuyoruz, beraber pasta yapıyoruz, bazen cafeye falan gittiğimiz oluyor o da çok nadir. Tamam beraber bunları yapmak da güzel de, benim bir hayat tarzım var ve ben daha öğrenciyim sonuçta. Bu kadar eve tıkılmaya gerek yok ki. İleride iş hayatına atıldığımızda zaten hiç bir şeye zamanımız olmayacak. Bıraksa azıcık hevesimi alsam 2 konsere gitsek de benim çenem kapansa ne güzel olmaz mı? Başlarda belki parası yoktur diye üstüne gitmiyordum, 1 yıldır hala tık yok ve anladım ki hepsi bahane. Benim sürekli ödevim sunumum oluyor ve gerçekten çok bunalıyorum, benim başetme yolum böyle küçük aktiviteler. Ve bunlar olmayınca 1 yıldır depresyonda gibiyim.

Derkeeen 3 hafta önce yine bir konser mevzusunda tartıştık, bana söz vermişti fakat son anda bahane üstüne bahane. Ben de sinirlendim ve yüzüne kapattım. O günden beri ikimiz de birbirimizi ne aradık ne mesaj attık. Bazen Facebook'da karşılaştık ama hiç konuşmadık. Dün ilişki durumunu kaldırmış ve bu şekilde bitti, fotoğraflarımızı hala kaldırmamış. Hiç konuşmadan, bu derece çocukça. Ve ilk defa bir ayrılıkta ağlamadım, hala ona sinirliyim. Asla bir adım atmak istemiyorum. Belki o konuşsaydı yumuşardım, bir şans verirdim. Benim hatam telefonu onun yüzüne kapatmak oldu. Onun hatası benim yaşam tarzıma saygı duymamak oldu.

Sanki konuşsam hemen geri eski halimize döneriz gibi bir his var içimde, belki o yüzden bu kadar rahatım, onu kaybettiğimi hala anlayamadım gibi geliyor. Bir yandan da mantıklı düşündüğümde, ben böyle bir adamla bir ömür geçiremem diyorum. Eğlence anlayışımız, tatil anlayışımız, aktivitelerimiz o kadar farklı ki, sadece aşk yetmiyor, hayatta aşktan başka şeyler var ve onunlayken başka bir hayatım olamıyor. Ne büyük bir aşkmış hiç konuşmadan bitti.

İtiraf edeyim bir yandan da daha iyisini bulamazsam diye bir korku sardı içimi. Yalnız kalmaktan korktum sanırım. Çünkü gerçekten düzgün bir insandı, asla ve asla aldatır mı diye şüphe duymadım. Siyasi, dini, sanatsal her konuda görüşlerimiz o kadar aynıydı ki, benimle bu derece aynı olan başka bir ruh ikizim olamaz. Teoride aynıydık fakat pratikte farklıydık işte.

Şimdi ne yapsam, öylece bekliyorum. Bana bir şeyler yazmasını istiyorum, ama barışmak isteyip istemediğimi bilemiyorum :2:

Niye hep evde oturmak? Sizin ona gösterdiğiniz anlayışı o da size göstermeli. Tamam o evde oturmaktan hoşlanıyor diye evde oturdunuz bir hafta, diğer hafta da dışarı çıkılsın, gezilsin. Evet ayrılık için saçma bir sebep olabilir belki ama birlikte olmamak için de geçerli bir sebep.

canım benim sevgilim de kendisi beyaz rusyada iken kkavga ettiğimzd 10. gün beni aramıştı ama aramıştı.onun aramasını beklemelisin.biz de face de karşılatık msn de karşılaştık ama konuşmadı ben de sonunda benden haber alamasın merak etsin diye hiç girmedin girsem de çewrimdışı oldum.bırak girme face msn ye.göremesin merak etsin seni.ben kafamdan belli bi süre wermiştim araması için o süre zarfında aradı.bence sen de süre wer.ama sizin 3 hafta olduysa da çok bişey bekleme canm

Başta basit gibi görünse de tüm yaşamımızı etkiliyor. Yani aslında olay sadece bir konserde ekilmek değil ki. Ben ileride de tatilde şuraya buraya gitmek isteyeceğim, ya da sevdiğim birinin konserine gitmek isteyeceğim. Ortak karara varılsa ben de fedakarlık yaparım ama o benim önümü tamamen kapatıyor. 1 yıldır hiç bir şeye gitmedik fakat sürekli onu sıkboğaz ediyormuşum, sürekli bir şeyler istiyormuşum. Belki en azından bir defa gitmiş olsak ben de bu kadar ısrarcı olmazdım.

Evet 3 haftadır hala tepki vermiyor. Merak ettiğini düşünüyorum ama fena inatlaştık. Hatta bugün bir kızı eklemiş .Daha önce o kızdan hoşlanmadığımı söylemiştim, gerçi eklemesine bir şey demem hiç kıskanmam. O da sırf kıskanıyım diye eklemek istediğini söylemişti daha önce. Bugün gitmiş onu eklemiş herhalde tepki vermemi bekliyor. Ne kadar çocuklaştık görüyorsunuz

bana ilişkiniz pek bitmiş gibi gelmedi..

sanki sizi harekete geçirmek istemiş, sinirlenin ve arayıp hesap sorun ister gibi bir durum facebook da ki ilişki durumunu kaldırmak...

bana ilişkiniz pek bitmiş gibi gelmedi..

sanki sizi harekete geçirmek istemiş, sinirlenin ve arayıp hesap sorun ister gibi bir durum facebook da ki ilişki durumunu kaldırmak...
Haklı olabilirsiniz, öyle olsa bile artık bu ilişki oyuncak olmamış mı ? Üstelik kendisi benden büyük, onu olgun bulduğum için başlamıştık bu ilişkiye.

Bazen inatlaşmalar oluyo canım ya. Sen elinden geldiğince alttan almaya çalışmışsın onunda telefon kapatma işini alttan alıp araması gerekirdi bence. gerçek sevgiler saçma sapan nedenlerden bitmemeli. Bana sorarsan konser konusunda haksız olodugunu kabullenmemek için seni aramıyo senin aramanı bekliyor. Bizde bugün saçma bi nedenden kavga ettik bende inatcıyım hayatta aramam çok seviyorum ama inadım var maalesef illa onun aramasını beklerim. belki senin sevgilindede böyle bi inat vardı

Baştan sona haklısınız!
Fakat birbirinizi seviyorsanız, güveniyorsanız sırf bu yüzden bitmemeli bu ilişki.
Aldatmayacağını söylüyorsunuz.. Bu zamanda hangi erkeğe bu kadar güvenilebilir ki?
Tamam size gurursuz olun demiyorum ama birazda "aşkta gurur olmaz" diye düşünerek yaklaşın olaya..
Ortada çok büyük bi sebep yokken yazık etmeyin size.

Bu ilişki kesinlikle bitmemiş diyebilirim tecrübelerime dayanarak...
Ama böyle de devam etmez.
Eğer karşı taraf adım atmıyorsa bence siz atın, olgunluğunuzu gösterin.
Yelkenleri suya indirmek maksatlı değil tabiki ama, arayıp artık konuşmanız gerektiğini, eğer bir şeyler bitecekse size yakışanın anlaşıp bitimek olduğunu, böyle çocuk gibi küserek nereye kadar devam edilebileceğini dile getirin.
Sorunları halletmek ya da ilişkiyi gerçekten noktalamak adına bu adımı atmanız gerekli, gururunuzu bence bırakın.
Bunların yaşandığı hayat sizin, muallakta ve onu düşünerek acabalar içinde yaşamaktansa düzgün bir şekilde konuşmak daha iyidir diye düşünüyorum.

Ben ararsam da ben haksız olacakmışım gibi, o çocukça davrandıkça ben de çocuklaştım kabul ediyorum

Seviyorum, güveniyorum, ama bu sebepleri kendi gözümde ben de büyüttüm. Sırf sevgi ile olmuyor ki, ileride yaşam tarzlarımız uymadığında sorun çıkmayacak mı? Bir yandan da gerçekten güvenilir birisini bulmak çok zor. Çok büyük bir ayrılık sebebi olmadığının farkındayım. Acaba "Amaaan konsere de gitmesek nolucak" diyip devam mı etmeliyim. Öyle olunca da içime sinmiyor, kendi kişiliğimden ödün vermek istemiyorum. Karşılıklı fedakarlıklar elbet yapılır ama niye bunu yapan sadece ben olayım? Bencillikse bencillik, neden ben? 1 yıldır sürekli veren taraf ben oldum, biraz da ben ondan bekliyorum bunun nesi garip. Bir erkek sevgilisine bir defa 50 tl ayıramaz mı? Parası olmayan erkek bile bunu bir şekilde düşünür.

Dediğiniz gibi çıktı, hiç tahmin etmezdim ama bugün yeni bir fotoğrafımızı koymuş duvarına. Hala benden tepki beklediğini düşünüyorum. Birimiz tepki vermezse eninde sonunda ben tepki vermeliyim haklısınız. Ama "Neden ben?" diye ben de çocuklaştım. Sanki biraz soğudum ondan, bilemiyorum duygularımı. Şimdi aramak istemiyorum, ama böyle devam ederse sizi dinleyip eninde sonunda arayacağım bitirmek için bile olsa Daha önce hep benden ayrıldılar, hiç ayrılık kararını veren taraf olmadım, yine olmak istemiyorum ama ne istediğimi de bilmiyorum. Sanırım onun değişmesini istiyorum, cicim aylarına dönmek istiyorum.

Son durum ne ?
Bence bu bir ilişkinin bitmesi için küçük bi sebep yani çözülebilir elbette eğer arada sevgi ve saygı varsa zor olcağını sanmıyorum.

Son durum ne ?
Bence bu bir ilişkinin bitmesi için küçük bi sebep yani çözülebilir elbette eğer arada sevgi ve saygı varsa zor olcağını sanmıyorum.

Son durumda gelişme oldu. Bayram mesajı attı(dalga geçme içerikli, herhalde gülüp hemen barışacağımızı sandı) ve ben de kısa ve soğuk bir cevap attım, bu kadar.

Duyarsızlığı beni çok sinirlendirdi. Yani neredeyse 1 aydır konuşmuyoruz ama attığı ilk mesaj dalga. Ne yani öpüşük koklaşıp her şeyi unutup barışacak mıyız?

Küçük bir sebep olduğunu düşünüyordum ben de, ama elimde değil artık iyice büyütmeye başladım. Yani ısrarla söylediğim şey şu: olay sadece bir konserden ibaret değil, ben onun yaşam tarzına ayak uydurmaya çalışırken neden o benimkine engel oluyor sürekli. Şu an barışırsak ileride yine aynı şey olacak. Bu konuda defalarca tartıştık, hiç bir sonuca ulaşmadan kapandı konu hep. Ve sonuç olarak bir yıldır onun istediği şekilde yaşıyoruz. Belki de yaşımdan dolayı bu kadar tekdüze yaşamak istemiyorum, bilmiyorum. Ama bıraksın gençliğimi yaşayım, 30 yaşıma geldiğimde zaten bunları yapamayacağım. O kadar doldum ki.

Şöyle örnek vereyim, benim en büyük hayalim bir yurtdışı turu. O şu an gitmeyi istemiyor. Ben de arkadaşımla gidecektim fakat o istemedi diye gitmedim. İleride beraber gideriz demişti ama son zamanlarda konuşmalarımızda hiiiç oralı olmadı. Ne işim varmış oralarda, büyük hayaller kuruyormuşum. Evlenip ilerde gidermişiz. Ya ben bu adam için en büyün hayalimden vazgeçtim, birlikte gidebilelim diye, ama o beraber bile gitmek istemiyor. Küçücük bir konsere götürmeyen adamdan tatil turu bekliyorum suç bende

ne kadar olgun, mantıklı ve kararlısın. Hayran kaldım :)))

İroni mi yaptınız kararsızlığımdan ve sonuca bağlayamadığımdan dolayı, anlayamadım

hayır hayır. Aramamaya karar verip, gerçekten haftalarca aramamayı herkes yapamaz, bilirsin. Yaşın kaç bu arada çok merak ettim:13:

Uyum cok önemli birbirin için biseyler yapamıyorsan zaten ortada bi ask varmi diye şüphe ederim ben..

Ayrıca öğrenci hayatınıda bildigim için gez dolaş boş vaktinde derim yoksa insan bunalıyor kafayı yiyecek hale geliyor..

Dünyada erkek kökü kesilmedi nedemek ondan daha iyisini bulamam! Allahınız askına ya gözünüzü acin etrafınıza bi bakın nelerrrrr nelerrrr var dünya ondan ibaret değil.. Bilakis ileriye yönelik ciddi bi iliski istiyorsanız yani ilerisi evlilik olsun gibisinden ozaman iyce bi gözden geçirin böyle birisiyle nekadar sürer evliliğiniz ??!!! Bakın BİR İNSANDAN CAN CİKAR AMA HUY ASLA CİKMAZ!!!!

hayır hayır. Aramamaya karar verip, gerçekten haftalarca aramamayı herkes yapamaz, bilirsin. Yaşın kaç bu arada çok merak ettim:13:
Ah gerçekten rahatladım şu an, teşekkür ederim 21 yaşındayım, eskiden daha duygusaldım, artık birazcık da olsa büyüdüm diye düşünüp mantıklı bakabilmek istiyorum. Direk ayrılmayı da istemiyorum fakat kendi gerçekten ona karşı adım atmak istemiyorum, eğer kendini düzeltecek biri varsa bu o. Ben hata yaptığımı düşünmüyorum. Dediğim gibi hatalı olduğum nokta telefonu yüzüne kapatmaktı, o da oh olsun, seviyorsa neden o kadar kızıp kapattığımı anlar

Öğrenciyim diye olayı abartmıyorum ki, istediğim şey sadece yılda bir konser bir gezi. Bazen çok şey mi istiyorum diyorum, hayatımı yaşamaktan kastım öyle her gün parti yapalım bara cafeye değil ki zaten, hatta asosyalim ben. Ama o önümü kapattığında cidden bunalıyorum beni anlamışsınız
Bu desteğiniz beni cesaretlendirdi, tamam o iyi bir insan fakat ben bu yaşımda niye idare eder dediğim birine muhtaç olayım ki. 30 yaşımda olsam belki evleniyim idare ediyim derdim. İlla dört dörtlük mü istiyorum, daha iyisi mutlaka çıkar karşıma değil mi :44: Zaten ayrılık kararını bile sizlere soruyorsam demek ki eskisi gibi aşık değilim ona, bunu bu hale getiren de o. Cicim aylarından sonra bu hale geldi. Erkek dediğin kadınını mutlu etmek için bazı tavizler verir, elde edene kadar kırk takla atar, ben böyleyim kabul et diyip kestirip atmaz. Çok şey mi istiyorum, içinizden geçen olumsuz bile olsa söyleyin :26:

Bizde hala hiç bir hareket yok. Doğru mu yapıyorum kızlar sizce?
İtiraf etmem gerekirse şu halimden memnunum ve sanırım yaptığımın doğru olduğu konusunda destek arıyorum emin olamadığım için :44:

bence doğru yoldasın.. mesaj atsan ya da arasan "aa bu kız hala beni seviyor ve benden vazgeçemez" deyip iyice salar kendini ve şımarır..
biraz daha bekle bakalım bir süre belirle kendine o süreden sonra aramazsa da daha aramasın zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…