- Konu Sahibi rapunzel0316
-
Başta basit gibi görünse de tüm yaşamımızı etkiliyor. Yani aslında olay sadece bir konserde ekilmek değil ki. Ben ileride de tatilde şuraya buraya gitmek isteyeceğim, ya da sevdiğim birinin konserine gitmek isteyeceğim. Ortak karara varılsa ben de fedakarlık yaparım ama o benim önümü tamamen kapatıyor. 1 yıldır hiç bir şeye gitmedik fakat sürekli onu sıkboğaz ediyormuşum, sürekli bir şeyler istiyormuşum. Belki en azından bir defa gitmiş olsak ben de bu kadar ısrarcı olmazdım.Niye hep evde oturmak? Sizin ona gösterdiğiniz anlayışı o da size göstermeli. Tamam o evde oturmaktan hoşlanıyor diye evde oturdunuz bir hafta, diğer hafta da dışarı çıkılsın, gezilsin. Evet ayrılık için saçma bir sebep olabilir belki ama birlikte olmamak için de geçerli bir sebep.
Evet 3 haftadır hala tepki vermiyor. Merak ettiğini düşünüyorum ama fena inatlaştık. Hatta bugün bir kızı eklemiş .Daha önce o kızdan hoşlanmadığımı söylemiştim, gerçi eklemesine bir şey demem hiç kıskanmam. O da sırf kıskanıyım diye eklemek istediğini söylemişti daha önce. Bugün gitmiş onu eklemiş herhalde tepki vermemi bekliyor. Ne kadar çocuklaştık görüyorsunuzcanım benim sevgilim de kendisi beyaz rusyada iken kkavga ettiğimzd 10. gün beni aramıştı ama aramıştı.onun aramasını beklemelisin.biz de face de karşılatık msn de karşılaştık ama konuşmadı ben de sonunda benden haber alamasın merak etsin diye hiç girmedin girsem de çewrimdışı oldum.bırak girme face msn ye.göremesin merak etsin seni.ben kafamdan belli bi süre wermiştim araması için o süre zarfında aradı.bence sen de süre wer.ama sizin 3 hafta olduysa da çok bişey bekleme canm
Haklı olabilirsiniz, öyle olsa bile artık bu ilişki oyuncak olmamış mı ? Üstelik kendisi benden büyük, onu olgun bulduğum için başlamıştık bu ilişkiye.bana ilişkiniz pek bitmiş gibi gelmedi..
sanki sizi harekete geçirmek istemiş, sinirlenin ve arayıp hesap sorun ister gibi bir durum facebook da ki ilişki durumunu kaldırmak...
Ben ararsam da ben haksız olacakmışım gibi, o çocukça davrandıkça ben de çocuklaştım kabul ediyorumBazen inatlaşmalar oluyo canım ya. Sen elinden geldiğince alttan almaya çalışmışsın onunda telefon kapatma işini alttan alıp araması gerekirdi bence. gerçek sevgiler saçma sapan nedenlerden bitmemeli. Bana sorarsan konser konusunda haksız olodugunu kabullenmemek için seni aramıyo senin aramanı bekliyor. Bizde bugün saçma bi nedenden kavga ettik bende inatcıyım hayatta aramam çok seviyorum ama inadım var maalesef illa onun aramasını beklerim. belki senin sevgilindede böyle bi inat vardı
Seviyorum, güveniyorum, ama bu sebepleri kendi gözümde ben de büyüttüm. Sırf sevgi ile olmuyor ki, ileride yaşam tarzlarımız uymadığında sorun çıkmayacak mı? Bir yandan da gerçekten güvenilir birisini bulmak çok zor. Çok büyük bir ayrılık sebebi olmadığının farkındayım. Acaba "Amaaan konsere de gitmesek nolucak" diyip devam mı etmeliyim. Öyle olunca da içime sinmiyor, kendi kişiliğimden ödün vermek istemiyorum. Karşılıklı fedakarlıklar elbet yapılır ama niye bunu yapan sadece ben olayım? Bencillikse bencillik, neden ben? 1 yıldır sürekli veren taraf ben oldum, biraz da ben ondan bekliyorum bunun nesi garip. Bir erkek sevgilisine bir defa 50 tl ayıramaz mı? Parası olmayan erkek bile bunu bir şekilde düşünür.Baştan sona haklısınız!
Fakat birbirinizi seviyorsanız, güveniyorsanız sırf bu yüzden bitmemeli bu ilişki.
Aldatmayacağını söylüyorsunuz.. Bu zamanda hangi erkeğe bu kadar güvenilebilir ki?
Tamam size gurursuz olun demiyorum ama birazda "aşkta gurur olmaz" diye düşünerek yaklaşın olaya..
Ortada çok büyük bi sebep yokken yazık etmeyin size.
Bu ilişki kesinlikle bitmemiş diyebilirim tecrübelerime dayanarak...
Ama böyle de devam etmez.
Eğer karşı taraf adım atmıyorsa bence siz atın, olgunluğunuzu gösterin.
Yelkenleri suya indirmek maksatlı değil tabiki ama, arayıp artık konuşmanız gerektiğini, eğer bir şeyler bitecekse size yakışanın anlaşıp bitimek olduğunu, böyle çocuk gibi küserek nereye kadar devam edilebileceğini dile getirin.
Sorunları halletmek ya da ilişkiyi gerçekten noktalamak adına bu adımı atmanız gerekli, gururunuzu bence bırakın.
Bunların yaşandığı hayat sizin, muallakta ve onu düşünerek acabalar içinde yaşamaktansa düzgün bir şekilde konuşmak daha iyidir diye düşünüyorum.
Son durum ne ?
Bence bu bir ilişkinin bitmesi için küçük bi sebep yani çözülebilir elbette eğer arada sevgi ve saygı varsa zor olcağını sanmıyorum.
İroni mi yaptınız kararsızlığımdan ve sonuca bağlayamadığımdan dolayı, anlayamadımne kadar olgun, mantıklı ve kararlısın. Hayran kaldım :)))
İroni mi yaptınız kararsızlığımdan ve sonuca bağlayamadığımdan dolayı, anlayamadım
Ah gerçekten rahatladım şu an, teşekkür ederimhayır hayır. Aramamaya karar verip, gerçekten haftalarca aramamayı herkes yapamaz, bilirsin. Yaşın kaç bu arada çok merak ettim:13:
Uyum cok önemli birbirin için biseyler yapamıyorsan zaten ortada bi ask varmi diye şüphe ederim ben..
Ayrıca öğrenci hayatınıda bildigim için gez dolaş boş vaktinde derim yoksa insan bunalıyor kafayı yiyecek hale geliyor..
Dünyada erkek kökü kesilmedi nedemek ondan daha iyisini bulamam! Allahınız askına ya gözünüzü acin etrafınıza bi bakın nelerrrrr nelerrrr var dünya ondan ibaret değil.. Bilakis ileriye yönelik ciddi bi iliski istiyorsanız yani ilerisi evlilik olsun gibisinden ozaman iyce bi gözden geçirin böyle birisiyle nekadar sürer evliliğiniz ??!!! Bakın BİR İNSANDAN CAN CİKAR AMA HUY ASLA CİKMAZ!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?