Cidden aynı ya. Bak sekteye uğrasa ilişki anlıcam , soğudu gibime gelse bir dakika durmucam. Hiçbiri olmadı ayrıldı şoku atlatamadan daha başka biri falan. Allah aşkına nedir bu yani. Bu kadat vicdansız olunur . Yaradandan ötürü bile sevmemiş adam beniAynen öyle canim.Kesinlikle geri dönmesi gibi bir durum olsun istemiyorum.. Ayrıca vicdanlari nasıl rahat. Başını yastığa koyduğunda hiç mi aklına gelmez? Peki o kıza baktiginda sarıldığında? Ben de anlamıyorum Ayrılmadan İki gun önce seni seviyorum diyodu nikah yapalim diyordu.2gun sonra ne oldu? Ne değişti? Benim gözlerime bakarken aklinda bir başkası varmış. İnsanın bu zamanda konuşmaya çok ihtiyacı oluyor.
Meğer öyleymiş.Cidden aynı ya. Bak sekteye uğrasa ilişki anlıcam , soğudu gibime gelse bir dakika durmucam. Hiçbiri olmadı ayrıldı şoku atlatamadan daha başka biri falan. Allah aşkına nedir bu yani. Bu kadat vicdansız olunur . Yaradandan ötürü bile sevmemiş adam beni
Ben onlRin da bu kadar cabuk degisip unutanilecegine inanmiyorum.belki biz acimizi yasayarak dertleserek unutmayi secerken onlar civi civiyi soker diyerek bunu yapiyorlar.ama Allah razi olmaz eminim bu davranislardan, biz zamanla unuturuz ama bu ahlar onlarla hep gidecek eminimCidden aynı ya. Bak sekteye uğrasa ilişki anlıcam , soğudu gibime gelse bir dakika durmucam. Hiçbiri olmadı ayrıldı şoku atlatamadan daha başka biri falan. Allah aşkına nedir bu yani. Bu kadat vicdansız olunur . Yaradandan ötürü bile sevmemiş adam beni
Hayat inişleri ve çıkışları ile bir bütün canım . Tekdüze gittiği görülmüş şey değil. Allah daha beterlerinden korusun. Ayrıca ;Meğer öyleymiş.Yazıklar olsun bana ki ben de anlayamadım.Profilindeki sözü sürekli söylerim "Gün gelir devran döner" Hayat döngüdur.Bugün biz yarın onlar.. Kimsenin ah'i kimseye de kalmaz bu dünyada. Rahat olsun için. Işte bir de su can acisini unutabilsek.. O da zamanla İnsAllah.
Kesinlikle. Rabbim hiç bir zaman da razı olmasın .. Onun yüzünden annem bile agladi benim halime. Zaman geçer yaralarimizi da sarariz. Ama onlar? Ben toz zerresi kadar hakkim geçtiyse helal de etmiyorum. Rabbim büyüktür. Birden geçmesini bekleyemeyiz.Acimizi doya doya yaşayarak içimizde bitirebiliriz.Ben onlRin da bu kadar cabuk degisip unutanilecegine inanmiyorum.belki biz acimizi yasayarak dertleserek unutmayi secerken onlar civi civiyi soker diyerek bunu yapiyorlar.ama Allah razi olmaz eminim bu davranislardan, biz zamanla unuturuz ama bu ahlar onlarla hep gidecek eminim
Işte günün yorumu benim için.. Rabbim sabırlar versin . Gonullerimize de ferahlık..Hayat inişleri ve çıkışları ile bir bütün canım . Tekdüze gittiği görülmüş şey değil. Allah daha beterlerinden korusun. Ayrıca ;
Canı yanan sabretsin canı yakan canının yanacağı günü beklesin
Hz. Muhammed
Aranizda oncesinde de mecburiyetten ayrilan ya da kendinde bitmeden karsi tarafin bitirdigi bir iliski yasayan varsa soyleyin lutfen siz nasil atlattiniz nasil ne kadar surede toparlandiniz ve devam ettiniz hayata? Tavsiyelerinize ve tecrubelerinize o kadar ihtiyacim var ki
Onun ne kadar karaktersiz bir insan oldugunu hatirlaman yeterli degil mi? Lafinin eri olmadigini, verdigi sozlerin bes para etmedigini, senin nasil etkilenecegini dusunmeden bir cirpida sildigini hatirla. 30 lu yaslarinda bir adamin, kuracagi yuva icin hala ana-babasinin agzina baktigini hatirla.Aranizda oncesinde de mecburiyetten ayrilan ya da kendinde bitmeden karsi tarafin bitirdigi bir iliski yasayan varsa soyleyin lutfen siz nasil atlattiniz nasil ne kadar surede toparlandiniz ve devam ettiniz hayata? Tavsiyelerinize ve tecrubelerinize o kadar ihtiyacim var ki
30 lu yaslarinda birine 31 yasinda bir kiz yasli kactigi icin mi genc kiz anlayisiniza uymuyor, yoksa nisan attigi icin mi arkadas genc bir kiz olarak nitelendirilmeyi hakketmiyor? Merak ettimOncelikle lütfen soyliceklerimi yanlış anlamayin. Ama bende biraz cesitlilige farkliliga kapalı bir insanım. Bi erkek kardeşim var,sizi tanımam etmem o yüzden yorumu sizin uzerinizden yazmıyorum, alakasız bir biçimde belirtiyorum ki benim genç kız anlayisima uymayan birini bende gelin olarak istemezDim. Herkesin kendine göre çizdiği sınırlar var ne de olsa. Ama ben bu fikrimi kardeşime "söyle söyle bi kız olsa daha iyi olurdu" seklinde bir kere söyler bidaha da asla karismazdim. O yüzden ailesinin tanismadanda olsa gönüllü olmamasini anlarım, ama bu fikirlerini çocuklarına empoze etmek için elinden geleni yapmalarını kesinlikle doğru bulmuyorum. O yüzden bu ayriligin sizin hayriniza olduğu kanatindeyim. Ek olarak; basliginizi okuyunca gulumsedim :) 6 yıllık bir ilişki bitirdim,şimdi başkasını gayet seviyorum :) ek olarak insanlar kaç yıllık kocalarini karilarini unutuyor. 1 yıl koca bir ömür içinde Kum tanesi :) yanlış düşünüyorsunuz o anlamda.
ayni yastaydik o benden 2 ay buyuktu sadece buna bile laf etti ailesi. Oysa ablasi enistesi den 6/7 ay buyuktu.birden biz seni akrabalarindan birine uygun goruyorduk dediler sonra nisan atmis dediler. Yani hep gozunun ustunde kasin var muhabbeti oldu.en buyuk neden nisan atmis olmamdi ki ben bu yuzyilda insanlarin hala bu kadar sig goruslu kalabileceklerine inanamazdim kendim olaylarin icinde olmasaydim.umarim kimse nedeni ne olursa olsun istenilmeme duygusunu tatmaz.ailen el bebek gul bebek davranirken baska birileri cikip seni yargilamasi begenmemesi acitiyor gercekten30 lu yaslarinda birine 31 yasinda bir kiz yasli kactigi icin mi genc kiz anlayisiniza uymuyor, yoksa nisan attigi icin mi arkadas genc bir kiz olarak nitelendirilmeyi hakketmiyor? Merak ettim
Söyledigin hersey icime su serpti inan ,insallah ben de ilerde iyiki olmamis derim hayatimda gercekten beni sahiplenen durust biri olur da.resimlerini ilk hafta sildim zaten surekli arkadaslarimla olmaya ozen gosterdim tek kalmamaya,ailemle tatile gittim ama hala basladigim yerdeyim.su var ;gelse kesinlikle kabul etmem boyle bir sevgiliden de aileden de hayir gelmez biliyorum ama bunlar mantigimin yaptiracaklari tabi, keske duygularim da bitse bir an once .her gun bas agrilari mide bulantilari yemek yiyememek,cok gucsuz ve uzgunum halaben 4 yillik ve evlilige giden bi iliskide tekmeyiyi yiyen taraftim diyim
isyan,aglama krizleri,kabullenme sureci derken 1,5 yilda atlattim sonrada esimle tanistim zaten bin sukur
5 senelik evliyim 2 yasinda bir evladim var ,iyi ki de ozaman bitmis diye duaciyim suanda.
zaman herseyin ilaci.
sosyal medyadan asla takip etme,sana ulasmasini engelle,hobi kursu mu olur dil ogrenmemi olur artik,kendine uygun biseyler yapmaya basla.
kilon varsa diyet yap spora yazil gibi uzar gider bu liste..
en onemlisi sana aldigi yazdigi ettigi ne var yoksa sil at yak.
ben 1 yil sonra bana aldigi herseyi atabilmistim ve ozaman ne kadar rahatladigimi sana anlatamam..
Canim Allah kurtarmis, emin ol, uzme kendini. Kadinimiz ezik maalesef bu ulkede. Erkek bosansa da, cocugu da olsa bekari hakkader. 40 yasinda adam 20 likle evlenir kimse bisey demez. Acikli kismi, kadinlarda bunu kabulleniyor.Biz
ayni yastaydik o benden 2 ay buyuktu sadece buna bile laf etti ailesi. Oysa ablasi enistesi den 6/7 ay buyuktu.birden biz seni akrabalarindan birine uygun goruyorduk dediler sonra nisan atmis dediler. Yani hep gozunun ustunde kasin var muhabbeti oldu.en buyuk neden nisan atmis olmamdi ki ben bu yuzyilda insanlarin hala bu kadar sig goruslu kalabileceklerine inanamazdim kendim olaylarin icinde olmasaydim.umarim kimse nedeni ne olursa olsun istenilmeme duygusunu tatmaz.ailen el bebek gul bebek davranirken baska birileri cikip seni yargilamasi begenmemesi acitiyor gercekten
30 lu yaslarinda birine 31 yasinda bir kiz yasli kactigi icin mi genc kiz anlayisiniza uymuyor, yoksa nisan attigi icin mi arkadas genc bir kiz olarak nitelendirilmeyi hakketmiyor? Merak ettim
Onun ne kadar karaktersiz bir insan oldugunu hatirlaman yeterli degil mi? Lafinin eri olmadigini, verdigi sozlerin bes para etmedigini, senin nasil etkilenecegini dusunmeden bir cirpida sildigini hatirla. 30 lu yaslarinda bir adamin, kuracagi yuva icin hala ana-babasinin agzina baktigini hatirla.
Kendinin ne kadar degerli oldugunu hatirla.
1 yildir boyle biri olsa zaten uzulmezdim hos oyle bir durumda ben birakirdim zaten, ama cok farkli davranip ailesi icin "onlarin boyle dusunmesinden ben utandim" diyen bir insanken birden boyle degismis olmasi beni uzdu, sanki iki ayri karakteri varmis da ben ikincisini sonradan gordum.Böyle insanların neyine okadar üzülüyorsun canım, Kurtulmuşsun işte, ilerde feci sorunlar yaşardın muhtemelen
büyük ihtimal başka birini buldu.. kaç yaşında?Kızlar selam.1 yıldır biriyle beraberdim ve ilk kez birini bu kadar sevdim.iliskimizin 6.ayında evliligi konusmaya basladik ve ailesine konuyu actiginda beni hic tanimadan onyargiyla yaklastilar. Tanismak bile istemediler.ben daha once nişan atmışım iyi biri olsam bu yasa kadar evlenirmisim, yaşım 31 bu arada.yok saçlarım sarıymış yok sosyal medyada malum sitede onunla bu kadar rahat resim koyabiliyorsam ailem ne kadar rahatmış.. Erkek arkadasim bunlari ne kadar onemsemese de aklinda yavas yavas yer etti sanirim ki en basit konularda tartismaya basladik ve nihayetinde bir gun bende birseyler eksilmis senle mutluyum ama artik sensizde mutsuz degilim diyerek bitirdi.ne itiraz ettim ne sucladim . Ona hic uzuldugumu bile belli etmeden tamam ayrilalim dedim ve su an 1.5 ay oldu aramiyor sormuyor.bu kadar seven ölürüm de sensiz olmam diyen biri nasil birden degisir unutur aklim almiyor ve cok cok uzuluyorum. Biliyorum tekrar geri donusu opmaz bizim iliskimizin peki nasil unutur nasil hayata baslarim simdi?
Niye sizi saldirayim canim, oyle diyorsunuz sandim, sordum bu ikisinden hangisi diye. Olabilir yanlis anlamalar, hizli okuyoruz bazen, boyle dusunmediginize sevindim. Evet, aile ne isterse dusunsun, adam adam olsaydi iliskisinin arkasinda dururdu. Benim bir arkadasim iki cocuguyla, hic evlenmemis bir adamla evlendi. Onu ailesi de basta cok olay cikardi, ama ogullari vazgecmeyince mecbur kabullendiler. Simdi biricik gelinimiz diye cok seviyorlar.Yazdığım yorumu bir daha okursanız "Sizi tanımadığım için sizden alakasız bir biçimde yapıcam yorumumu " dedim. Saldirmadan önce okudugunuzu anlayın bence.Alakasız bir biçimde yorum yaptığımı söyledigim için, genç kız anlayisima uymayan konu sahibi hanim efendi değil, cok makyaj yaptığı için "bir genç kıza yakışmıyor daha zarif biri olsaymis keşke" diye düşünmek gibi mesela. Vurgulamak istediğim sadece herkesin kendine göre çizgileri olduğu,ne yapalım? Hanimefendiyi istemediler o veya bu sebeple diye yok efendim nasıl size uygun değil diye karşı tarafimi suclayalim? Ek olarak hiç nisanlanmamis daha genç birini istiyolar diye o aileyi suçlamak ta oldukça yersiz. Burda aileye kizilmasi gereken tek nokta bunu konuda bahsi geçen erkeğe anlatmak aklını celmek için konuşmaları. Ki bunu da asla yapmicagimi dile getirdim yorumumdada. Bu sıralar ciddi anlayış sıkıntısı var kk de.hayırlısı.
Demekki iş ciddiye binince ailesi daha ağır bastı canım, bazı karekterler zoru (ailesini ikna etmek) başarmak yerine, kolayı seçerler, kaçarlar tipik bir korkak yani.1 yildir boyle biri olsa zaten uzulmezdim hos oyle bir durumda ben birakirdim zaten, ama cok farkli davranip ailesi icin "onlarin boyle dusunmesinden ben utandim" diyen bir insanken birden boyle degismis olmasi beni uzdu, sanki iki ayri karakteri varmis da ben ikincisini sonradan gordum.