Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam.1 yıldır biriyle beraberdim ve ilk kez birini bu kadar sevdim.iliskimizin 6.ayında evliligi konusmaya basladik ve ailesine konuyu actiginda beni hic tanimadan onyargiyla yaklastilar. Tanismak bile istemediler.ben daha once nişan atmışım iyi biri olsam bu yasa kadar evlenirmisim, yaşım 31 bu arada.yok saçlarım sarıymış yok sosyal medyada malum sitede onunla bu kadar rahat resim koyabiliyorsam ailem ne kadar rahatmış.. Erkek arkadasim bunlari ne kadar onemsemese de aklinda yavas yavas yer etti sanirim ki en basit konularda tartismaya basladik ve nihayetinde bir gun bende birseyler eksilmis senle mutluyum ama artik sensizde mutsuz degilim diyerek bitirdi.ne itiraz ettim ne sucladim . Ona hic uzuldugumu bile belli etmeden tamam ayrilalim dedim ve su an 1.5 ay oldu aramiyor sormuyor.bu kadar seven ölürüm de sensiz olmam diyen biri nasil birden degisir unutur aklim almiyor ve cok cok uzuluyorum. Biliyorum tekrar geri donusu opmaz bizim iliskimizin peki nasil unutur nasil hayata baslarim simdi?
Bitmesi iyi olmuş. Bir yıl unutmak için kısa bir süre inan buna. Hayatına devam et, karşına yeni biri çıkınca aklına bile gelmez.Kızlar selam.1 yıldır biriyle beraberdim ve ilk kez birini bu kadar sevdim.iliskimizin 6.ayında evliligi konusmaya basladik ve ailesine konuyu actiginda beni hic tanimadan onyargiyla yaklastilar. Tanismak bile istemediler.ben daha once nişan atmışım iyi biri olsam bu yasa kadar evlenirmisim, yaşım 31 bu arada.yok saçlarım sarıymış yok sosyal medyada malum sitede onunla bu kadar rahat resim koyabiliyorsam ailem ne kadar rahatmış.. Erkek arkadasim bunlari ne kadar onemsemese de aklinda yavas yavas yer etti sanirim ki en basit konularda tartismaya basladik ve nihayetinde bir gun bende birseyler eksilmis senle mutluyum ama artik sensizde mutsuz degilim diyerek bitirdi.ne itiraz ettim ne sucladim . Ona hic uzuldugumu bile belli etmeden tamam ayrilalim dedim ve su an 1.5 ay oldu aramiyor sormuyor.bu kadar seven ölürüm de sensiz olmam diyen biri nasil birden degisir unutur aklim almiyor ve cok cok uzuluyorum. Biliyorum tekrar geri donusu opmaz bizim iliskimizin peki nasil unutur nasil hayata baslarim simdi?
Sen en doğrusunu yapmısın icin rahat olsun. Karsı taraftaki demekki daha olgunlaşmamışki önceden kabul ettiği bişeyden sonra vazgeçiyor.öyle biriyle evlensende mutlu olamazdın bu Yüzden düşünüp durma artık, elbette unutursun ve hayatına yeni insanlar seni hakeden ve dürüstlük düsturuyla hareket eden olgun insanlar cıkar elbet. Bende erkek arkadasımla tanıştığım hafta söyledim bidaha konusunu bile açmadı hic bişey sormadı ben anlatmadıkca. Tabi aileler işin icine girince tavrı değişirmi bilemiyorum ama değişirsede hayırlısı buymuş derim ve Kesinlikşe öyle birini kaybettiğim icin üzülmemEvet canim inan ilk gunden anlattim ben herseyi ve icim bu konuda cok rahat cunku utanilacak saklanicak bisey yasamadim ki ama en zoru bunu kabul ederek baslayip da sonradan kkeske hic nisanlanmassydin demesi oldu. Bizim ailede hic boyle seyler olmaz o yuzden ailem tepkili ama ben sana hak veriyorum onlar haksiz saglikli dusunemiyorlar diyip de sonradan o tarafa donmesi o kadar aci ki
Zor bir durum canim seninki de Allah yardimcin olsunHerşeyin hayırlısı.. Vardır Rabbimizin bir bildiği. Rahat olun. Üzüntunuzude derin derin yasayin. Aglayacaksaniz aglayin.Acilarinizi sevin. Çünkü bu sizi daha güçlü kılacak. Bu bir sınav. ( Beni de yakin bir zamanda başka biri için terketti 2hafta oldu.) Güçlü durmayı öğrendim. Sabri öğrendim. Bu ayrılık daha çok şeyler öğretecek..
Bunları okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki Allah sizden razı olsun.Ben bir gün baktım ki isyan ediyorum. Intihari düşünmüyorum ama ölmek istiyorum.. işte o zaman Allaha sıgindim. Hep dua ettim. Namaza başladım. Hep Allahtan istedim. dakikalarca secdede gözyaşı Döktüm.
3 ay berbat bir haldeydim. Sonra geçti. O ise şimdi evli.. Benimde dünyalar iyisi bir sevgilim var.
Amin İnşAllah. Evet çok zor heleki kızla gözümün önünde geziniyorsa daha çok zor. Merak etme ben Rabbimin ilahi adaletine inanıyorum. Gün gelir devran döner.. Her gün dua et. Dua gercekten çok rahatlıyor. Bazen dayanamayip aramak istiyorum ama yapmıyorum tutuyorum kendimi. Sabreden derviş muradına ermiş. Allah yanlarına bırakmaz emin ol. Ben de sen de bir zaman sonra iyi ki diyeceğiz..Zor bir durum canim seninki de Allah yardimcin olsun
Her zaman bir umut vardır. Belkide yeni kisi ayaklarınızı yerden kesecek haha. Ben umudumu kaybetmiştim ta ki onu kızla günü gün ederken görene kadar.. Ah'larım hep peşinde olsun..Rabbim yanına bırakmasın.1haftada 5kilo birden verdim. Ben buna rağmen umudumu kaybetmedim.Allah yardımcımız olsun.Herşey daha çok yeni.Buna da alisiriz.Bunları okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki Allah sizden razı olsun.
Ben de tam bu süreçten geçiyorum ve duada buldum huzuru şu an pek iyi değilim ama inşallah geçer , geçeceğini düşünüyorum. Yeni birini onu sevdiğim gibi sevme umudum var mı onu da bilmiyorum ama inşallah o da olur. Konu sahibi sen de dua et, Allah a sığın . Her şey yoluna girecektir inşallah.
Ben görmüyorum ama biliyorum hem de çok iyi biliyorum . Çok canım yanıyor cidden yazdıkların iyi geldi çok. Ondan hemen sonra çok iyi biri çıktı karşıma ama yapamadım . Hislerim onla gitti zannediyorum . Değişik bir durum.Her zaman bir umut vardır. Belkide yeni kisi ayaklarınızı yerden kesecek haha. Ben umudumu kaybetmiştim ta ki onu kızla günü gün ederken görene kadar.. Ah'larım hep peşinde olsun..Rabbim yanına bırakmasın.1haftada 5kilo birden verdim. Ben buna rağmen umudumu kaybetmedim.Allah yardımcımız olsun.Herşey daha çok yeni.Buna da alisiriz.
Bence acele etmemelisin. Ben çivi çiviyi söker olayına inanmıyorum. Su an hiç bir ilişkiyi kabul etme de zaten.Önce kendini dinle. Ben de su an biri çıksa karşıma yapamam kesinlikle. Herşeyin bir zamanı var.Bununda bir zamanı var. Benden sadece aşkı değil güveni birilerine inanmayi da aldı götürdü. Ben 28yasindayim .Hiç acelem yok. Evlenince defalarca aldatilmaktansa şimdi herşeyi görmem daha iyi oldu. Sadece tek istegim onun yaptığı hatanın farkına varması ve pişmanlığını gözümle görmek. O zaman tamamen bitecek.Rabbim o pişmanlığı görmeyi nasip etsin. Onun dışında hayatın keyfini cikarmalisin. Neden onlar günlerini güzel geçirirken biz yas tutalım.Ben görmüyorum ama biliyorum hem de çok iyi biliyorum . Çok canım yanıyor cidden yazdıkların iyi geldi çok. Ondan hemen sonra çok iyi biri çıktı karşıma ama yapamadım . Hislerim onla gitti zannediyorum . Değişik bir durum.
Uzuldum senin icin de canim, sizde sorun neydi neden bitti?Bunları okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki Allah sizden razı olsun.
Ben de tam bu süreçten geçiyorum ve duada buldum huzuru şu an pek iyi değilim ama inşallah geçer , geçeceğini düşünüyorum. Yeni birini onu sevdiğim gibi sevme umudum var mı onu da bilmiyorum ama inşallah o da olur. Konu sahibi sen de dua et, Allah a sığın . Her şey yoluna girecektir inşallah.
Yani bu kadar olur tek duam pişmanlığını görmek bana dönsün tekrarı olsun gibi bi durumum asla yok. Bunun için dua ediyorum her gün resmen beni anlatıyorsun. Benim anlamadığım onlar nasıl başkasını bu kadar hızlı alabiliyorlar hayatlarına. Bir şarkı var ya söyle sen nasıl öğrendin unutmayı diye. Kafamda dönüp duruyor şarkının sözleri .Bence acele etmemelisin. Ben çivi çiviyi söker olayına inanmıyorum. Su an hiç bir ilişkiyi kabul etme de zaten.Önce kendini dinle. Ben de su an biri çıksa karşıma yapamam kesinlikle. Herşeyin bir zamanı var.Bununda bir zamanı var. Benden sadece aşkı değil güveni birilerine inanmayi da aldı götürdü. Ben 28yasindayim .Hiç acelem yok. Evlenince defalarca aldatilmaktansa şimdi herşeyi görmem daha iyi oldu. Sadece tek istegim onun yaptığı hatanın farkına varması ve pişmanlığını gözümle görmek. O zaman tamamen bitecek.Rabbim o pişmanlığı görmeyi nasip etsin. Onun dışında hayatın keyfini cikarmalisin. Neden onlar günlerini güzel geçirirken biz yas tutalım.
Bana olan sevgisi bitti ya da hiç oluşmamıştı da ben kendimi kandırıyordum . Bu kadar kolay atlattığına göre tek açıklama bu olsa gerek. O kadar yürekten ah ediyorum kiUzuldum senin icin de canim, sizde sorun neydi neden bitti?
Aynen öyle canim.Kesinlikle geri dönmesi gibi bir durum olsun istemiyorum.. Ayrıca vicdanlari nasıl rahat. Başını yastığa koyduğunda hiç mi aklına gelmez? Peki o kıza baktiginda sarıldığında? Ben de anlamıyorum Ayrılmadan İki gun önce seni seviyorum diyodu nikah yapalim diyordu.2gun sonra ne oldu? Ne değişti? Benim gözlerime bakarken aklinda bir başkası varmış. İnsanın bu zamanda konuşmaya çok ihtiyacı oluyor.Yani bu kadar olur tek duam pişmanlığını görmek bana dönsün tekrarı olsun gibi bi durumum asla yok. Bunun için dua ediyorum her gün resmen beni anlatıyorsun. Benim anlamadığım onlar nasıl başkasını bu kadar hızlı alabiliyorlar hayatlarına. Bir şarkı var ya söyle sen nasıl öğrendin unutmayı diye. Kafamda dönüp duruyor şarkının sözleri .
Hiç sevmemiş :'( Ben de kendimi kandirmisim. Ben de hergün bıkmadan usanmadan yürekten ah ediyorum. Baskasinin gözyaşları üstüne mutluluk kurulur mu?Bana olan sevgisi bitti ya da hiç oluşmamıştı da ben kendimi kandırıyordum . Bu kadar kolay atlattığına göre tek açıklama bu olsa gerek. O kadar yürekten ah ediyorum ki