Tatlım bence hic üzülme o yansın seni kaybettiğine. Bu kafada insanlar sittin sene mutlu bi evlilik yapamaz. Nişan atmak kötü veya utanılacak bişey değil bende attım,eger erkek arkadasımın ailesi bunu sorun ederse ve erkek arkadasımda bu dolduruşlara gelirse ayrıldığıma üzülmem, o beni unuttumu diyede düşünmem. Dürüstçe söylemişin Nişan Attığını, ben boşandıklarını bile yeni ilişkisinden gizleyenleri gördüm. Hic bi resmi ilişkisi olmayıp ama gizliden birsürü ilişkisi hatta aynı anda bikac ilişki yürütüp evleneceği adama daha önce hayatıma kimse girmedi diyenide gördüm. Seninkinin aileside böylesini hakediyor bosver
Evet canim inan ilk gunden anlattim ben herseyi ve icim bu konuda cok rahat cunku utanilacak saklanicak bisey yasamadim ki ama en zoru bunu kabul ederek baslayip da sonradan kkeske hic nisanlanmassydin demesi oldu. Bizim ailede hic boyle seyler olmaz o yuzden ailem tepkili ama ben sana hak veriyorum onlar haksiz saglikli dusunemiyorlar diyip de sonradan o tarafa donmesi o kadar aci ki
mutlaka oyledir canim o zamani nasil geciricem onu biomiyorum iste, nasil daha az uzulurum, daha az dusunurum bir bilsemZamanla her yokluğa alışıyor insan..
Hala onu severken icim baska birini almaz kiçivi çiviyi sokermis
Aranizda oncesinde de mecburiyetten ayrilan ya da kendinde bitmeden karsi tarafin bitirdigi bir iliski yasayan varsa soyleyin lutfen siz nasil atlattiniz nasil ne kadar surede toparlandiniz ve devam ettiniz hayata? Tavsiyelerinize ve tecrubelerinize o kadar ihtiyacim var ki
Bu kadar büyütmeyin allah aşkına bu adamları. Insanlar nelere alıştırdı, anasını babasını kaybeden evladını kaybeden insanlar ayakta duruyor, yıllarca evli olanlar kocasından boşanıyor da siz mi dayanmayacaksınız.
Acıları biz kendimiz büyütüyoruz. Evet canı yanıyor anlıyorum ama bir an durup düşündüyse benim yazdığımı okuyunca ne mutlu. Hayata yeniden başlaması lazım arkadaşın.Kesinlikle haklısınız. Bence arkadaşta bunun farkında. Ama kalbi acıyor, canı yanıyor. Onu da anlamak lazim
Haklısın ne buyuk dertler varken benimki en basiti belki , bir zaman sonra bunlari hatirlatken gulup iyi ki bitmis bile derim farkindayim ama su an o kadar buyuk ki acim ve hayalkirikligim..tum hayatimi bunla gecirecegim cok mutlu olacagim dedigim adam en basit sekilde hic haketmedigim halde uzdu beni simdi toparlanmam gerek onu da biliyorum bu kadar uzulmeyi bile haketmiyor aslinda ama bunlar hep mantik, duygularima soz gecirebilmeyi ne cok isterim su an..Acıları biz kendimiz büyütüyoruz. Evet canı yanıyor anlıyorum ama bir an durup düşündüyse benim yazdığımı okuyunca ne mutlu. Hayata yeniden başlaması lazım arkadaşın.