1 yıllık ilişki nasıl unutulur, yardım edin

30 lu yaslarinda birine 31 yasinda bir kiz yasli kactigi icin mi genc kiz anlayisiniza uymuyor, yoksa nisan attigi icin mi arkadas genc bir kiz olarak nitelendirilmeyi hakketmiyor? Merak ettim
Bizim insanımız ne şekilci. Pazardan karpuz alır gibi gelin seçiyoruz. Bir de kendi oğlumuzu, erkek kardeşimizi pipisi var diye o kadar değerli görüyoruz ki hiç kimseyi yanına yakıştıramıyoruz. Upuuuzun bir kriter listesi oluşturuyoruz. Aşkmış, karaktermiş önemsiz hep. Benim ablamın görümcesi de ablamı erkek kardeşi için donanımsız bulmuştu. Ablam onun seviyesinde değilmiş.

İşin komiği eniştem o sırada eşek kadar haliyle hala daha üniversiteyi bitirmeye cebelleşirken ablam akademisyendi.

Erkek ailelerindeki bu kibir, bu ego beni öldürüyor. Sanırsın şehzade evlendiriyorlar.

Türkiyede kadına bakış açısı değişir dilerim birgün.

büyük ihtimal başka birini buldu.. kaç yaşında?
Ayni yastayiz o da 31 yasinda ama su an baska biri yok biliyorum yakin zamanda olur belki arkadaslari birileriyle tanistirma cabalarindalarmis duyduguma gore, tanisir mi tanismaz mi birsey diyemem zaten benimle bitirdikten sonrasi da umrumda degil yani sadece o ailenin bu yaptiklari onlerine gelsin hep pismanligini yasasinlar diye ah ediyorum tabi onun da.

Kizlar benim dilim yandi siz siz olun cok aileci erkekten, dengeyi kuramayan ve herseyi sizle ya da ailesiyle paylasan erkekten uzak durun? Benim nisanlimla niye ayrildigini bild detayli anlatmis ailesine bana da gelip onlarin benim icin soylediklerini anlatirdi ahh keske o zamanlar bunlari gorebilseydim sogusaydim ondan, aman diyorum artik bur daha bir durus sergileyemeyen kimse girmesin hayatima. Benden uzak olsun

Ne güzel bi örnek. Valla bunun tanımı benim için asktan ziyade erkeklik. Aksini bünye kabul etmiyor. Şuan kendisi uzulsedr aslında ben konu sahibinin adına sevindim. Allah yüzüne bakarda inşallah o da adammiymis be iyi ki de olmamış der.

bunlar icinde gecmen surecler..eger bianda kendini harika hissetsen zaten bu rol yapma olur kabullenememin perdelenmis hali yani..
uzul.agla atma icine ama gercekten gecicek emin ol
ben cok agladim,olurum evlenmem kimseyle dedim,hatta haddimi asip onun mutsuz olmasini bile diledim.
sonra ne zaman onu affettim kendimce,yolu acik olsun dedim iste ozaman butun islerim rayina oturdu.
bana dua etmek cok ama cok iyi geldi..ufkum ruhum acildi diyebilirim.
dert sadece ask acisi olsun,gelmis gecmis en buyuk sinavinda bu olmus olsun bidaha da boyle uzulmene yol acicak durumlar yasamazsin umarim.
ozelden sana bi video gonderiyorum,bi izle olur mu.

Hayırlısı olsun canım..Zamanla herşey daha güzel olacak ve seni hakeden insanla karşılaşacaksın..Benim eski erkek arkadaşım 4 yıllık ilişkiden sonra habersizce gitti başkasıyla nişanlandı..Bende çok üzüldüm ağladım , hala da üzülüyorum,lakin hayat devam ediyor..

1 yillik evlilik nasil unutulur biliyorum bak, yapilanlari aklina getirerek.. ha zaten o kisiler kendilerini yaptiklariyla bitiriyolar..
Allah'a sukur diyorsun, erkenden cikti ne olduklari ortaya..

Uzuldum canim. Haber aliyor musun peki? Bu erkekler asik olduklarinda gozleri hicbir sey gormuyor. Bir haber vermek, bak durum bu demek bile akillarina gelmiyor.

Ayrıca evlendi yazmayı unutmuşum..3 sene oldu beni bırakalı.. şimdi çocukları bile var..ben ise yapayanlız..Arada 1 facebooktan bakıyorum..

Ayrıca evlendi yazmayı unutmuşum..3 sene oldu beni bırakalı.. şimdi çocukları bile var..ben ise yapayanlız..Arada 1 facebooktan bakıyorum..

Anladim. Demek ki onlar birbirinin nasibiymis. Tabi ne kadar mutlu olduklarini Allah bilir. Bence hic bakma. İnsallah sen de hayirli bir yuva kurarsin.

ayy ben sana kıyamam ya
rabbim seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

1- Bütün anılarınızı at.
2- Sosyal medya, whatsapp vs heryerden engelle.
3- Kendine dön,kendine bak-spor yap,kitap oku,işine sarıl,arkadaşlarınla dağıt.
Zaman herşeyin ilacı ve nedense bu tarz ayrılıklardan sonra insan evleneceği kişiyle karşılaşıyor. Hiç belli olmaz yarın ne olacağı

İnsallah dedigin gibi olur da iyi ki onla olmadi derim, insallah

Dayanmak zor oluyor.Ilk zamanlar boyle oluyor.Ben halen kurtulamadim .Ustelik arayip hesap soruyo olmayan birseyi soyleyerek. Unutmama izin vermiyor. Ama son yazdim artik ben seni unuttum.Hic mutlu olmadigim kadar mutluyum dedim. Ben de aynisini yaptim .Allah kimsenin yanina birakmaz.Zaman gecmek bilmiyor ama geciyor sadece gectigini farketmiyorsun.Benim 3 hafta oldu.Nasil 3 hafta gecti bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.Bunlarda gelir gecer.Daha beterini evlenerek yasayabilirdik. Onun icin bu sure icinde degmezmis diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…