- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
Bizim insanımız ne şekilci. Pazardan karpuz alır gibi gelin seçiyoruz. Bir de kendi oğlumuzu, erkek kardeşimizi pipisi var diye o kadar değerli görüyoruz ki hiç kimseyi yanına yakıştıramıyoruz. Upuuuzun bir kriter listesi oluşturuyoruz. Aşkmış, karaktermiş önemsiz hep. Benim ablamın görümcesi de ablamı erkek kardeşi için donanımsız bulmuştu. Ablam onun seviyesinde değilmiş.30 lu yaslarinda birine 31 yasinda bir kiz yasli kactigi icin mi genc kiz anlayisiniza uymuyor, yoksa nisan attigi icin mi arkadas genc bir kiz olarak nitelendirilmeyi hakketmiyor? Merak ettim
Ayni yastayiz o da 31 yasinda ama su an baska biri yok biliyorum yakin zamanda olur belki arkadaslari birileriyle tanistirma cabalarindalarmis duyduguma gore, tanisir mi tanismaz mi birsey diyemem zaten benimle bitirdikten sonrasi da umrumda degil yani sadece o ailenin bu yaptiklari onlerine gelsin hep pismanligini yasasinlar diye ah ediyorum tabi onun da.büyük ihtimal başka birini buldu.. kaç yaşında?
Niye sizi saldirayim canim, oyle diyorsunuz sandim, sordum bu ikisinden hangisi diye. Olabilir yanlis anlamalar, hizli okuyoruz bazen, boyle dusunmediginize sevindim. Evet, aile ne isterse dusunsun, adam adam olsaydi iliskisinin arkasinda dururdu. Benim bir arkadasim iki cocuguyla, hic evlenmemis bir adamla evlendi. Onu ailesi de basta cok olay cikardi, ama ogullari vazgecmeyince mecbur kabullendiler. Simdi biricik gelinimiz diye cok seviyorlar.
So
Söyledigin hersey icime su serpti inan ,insallah ben de ilerde iyiki olmamis derim hayatimda gercekten beni sahiplenen durust biri olur da.resimlerini ilk hafta sildim zaten surekli arkadaslarimla olmaya ozen gosterdim tek kalmamaya,ailemle tatile gittim ama hala basladigim yerdeyim.su var ;gelse kesinlikle kabul etmem boyle bir sevgiliden de aileden de hayir gelmez biliyorum ama bunlar mantigimin yaptiracaklari tabi, keske duygularim da bitse bir an once .her gun bas agrilari mide bulantilari yemek yiyememek,cok gucsuz ve uzgunum hala
Hayırlısı olsun canım..Zamanla herşey daha güzel olacak ve seni hakeden insanla karşılaşacaksın..Benim eski erkek arkadaşım 4 yıllık ilişkiden sonra habersizce gitti başkasıyla nişanlandı..Bende çok üzüldüm ağladım , hala da üzülüyorum,lakin hayat devam ediyor..Kızlar selam.1 yıldır biriyle beraberdim ve ilk kez birini bu kadar sevdim.iliskimizin 6.ayında evliligi konusmaya basladik ve ailesine konuyu actiginda beni hic tanimadan onyargiyla yaklastilar. Tanismak bile istemediler.ben daha once nişan atmışım iyi biri olsam bu yasa kadar evlenirmisim, yaşım 31 bu arada.yok saçlarım sarıymış yok sosyal medyada malum sitede onunla bu kadar rahat resim koyabiliyorsam ailem ne kadar rahatmış.. Erkek arkadasim bunlari ne kadar onemsemese de aklinda yavas yavas yer etti sanirim ki en basit konularda tartismaya basladik ve nihayetinde bir gun bende birseyler eksilmis senle mutluyum ama artik sensizde mutsuz degilim diyerek bitirdi.ne itiraz ettim ne sucladim . Ona hic uzuldugumu bile belli etmeden tamam ayrilalim dedim ve su an 1.5 ay oldu aramiyor sormuyor.bu kadar seven ölürüm de sensiz olmam diyen biri nasil birden degisir unutur aklim almiyor ve cok cok uzuluyorum. Biliyorum tekrar geri donusu opmaz bizim iliskimizin peki nasil unutur nasil hayata baslarim simdi?
Hayırlısı olsun canım..Zamanla herşey daha güzel olacak ve seni hakeden insanla karşılaşacaksın..Benim eski erkek arkadaşım 4 yıllık ilişkiden sonra habersizce gitti başkasıyla nişanlandı..Bende çok üzüldüm ağladım , hala da üzülüyorum,lakin hayat devam ediyor..
Ayrıca evlendi yazmayı unutmuşum..3 sene oldu beni bırakalı.. şimdi çocukları bile var..ben ise yapayanlız..Arada 1 facebooktan bakıyorum..
Teşekkür ederim canım..Cümlemiz İnşallah..Sende üzülme..Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..Anladim. Demek ki onlar birbirinin nasibiymis. Tabi ne kadar mutlu olduklarini Allah bilir. Bence hic bakma. İnsallah sen de hayirli bir yuva kurarsin.
ayy ben sana kıyamam yaAyrıca evlendi yazmayı unutmuşum..3 sene oldu beni bırakalı.. şimdi çocukları bile var..ben ise yapayanlız..Arada 1 facebooktan bakıyorum..
Teşekkür ederim cümlemizi İnşallah..ayy ben sana kıyamam ya
rabbim seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
İnsallah dedigin gibi olur da iyi ki onla olmadi derim, insallah1- Bütün anılarınızı at.
2- Sosyal medya, whatsapp vs heryerden engelle.
3- Kendine dön,kendine bak-spor yap,kitap oku,işine sarıl,arkadaşlarınla dağıt.
Zaman herşeyin ilacı ve nedense bu tarz ayrılıklardan sonra insan evleneceği kişiyle karşılaşıyor. Hiç belli olmaz yarın ne olacağı
Dun yine ruyamdaydi tum resimlerimizi sildim tum sosyal medya hesaplarimdan da kaldirdim daha iyi olacagim biliyorum zaman gerekiyor sadece biraz,Nasilsiniz.Biraz da olsa toparlayabildiniz mi ?