- 21 Ekim 2022
- 23
- 2
- 29
-
- Konu Sahibi unicorn1927
Biraz karışık oldu detayları vermedim yazarsanız sevinirimArkadaşlar öncelikle merhaba daha yeniyim . Ben 1 yıldır evliyim 3 aylık bir oğlum var eşim beni lohusa iken aldattı daha bebeğim 22 günlüktü zeki olduğum için vlla kendim çözdüm olayı kadinlada konustm birlikte olmuşlar fln neyse ailesine söyledim geldiler benle konuştular annemlerde kalıyordum o sırada . Boşanmak istedim yapamadm bebeğim çok küçük diye altından kalkmak diye bebeği bahane eder gibi konuşamam şimdi ama affettm evimize geldik eşim bnden özür dilemek kendini affetrmek yerine spora gideceğim diye tutturdu neyse git dedim şuana gelecek olursak kavgalarimjz bitmiyor unutamyrum nasil bir yol izleyeceğimi sasrdm aynı durumu yaşayan var mı siz affettiniz mi
Adam zengindir. Kadının gitmeyeceğini biliyordur. O yüzden böyle rahattır.Trol müsünüz? Umarım öylesinizdir. 12 aylık evlisiniz, 3 aylık çocuğunuz var ilk gece oldu herhalde . Bu süreçte eşiniz aldattı ve boşanmanın eşiğinden eşinize geri döndünüz ama adam hâlâ spor derdinde, eşinize bravoYaşınız da küçük değil aslında tüm bunlar gerçekse eşinizi çok mu seviyorsunuz? Sevmiyorsanız tek çocuğun hatrı için ne kadar devam edebilirsiniz ki? Aileniz de sizin yanınızdaysa madem delil toplayın ve ondan sonra duruma göre harekete geçin isterseniz. İki tarafta isteyerek , severek mı evlendi?
Affedip duruyorsun zaten, koştura koştura çocuk yapınca noldu? Adam gözünün içine baka baka devam edecek, sen de velisi gibi anasına şikayet edip oturursun böyle evde beklersin. Neden affedelim başkalarının koynundan çıkmayan adamı?Arkadaşlar öncelikle merhaba daha yeniyim . Ben 1 yıldır evliyim 3 aylık bir oğlum var eşim beni lohusa iken aldattı daha bebeğim 22 günlüktü zeki olduğum için vlla kendim çözdüm olayı kadinlada konustm birlikte olmuşlar fln neyse ailesine söyledim geldiler benle konuştular annemlerde kalıyordum o sırada . Boşanmak istedim yapamadm bebeğim çok küçük diye altından kalkmak diye bebeği bahane eder gibi konuşamam şimdi ama affettm evimize geldik eşim bnden özür dilemek kendini affetrmek yerine spora gideceğim diye tutturdu neyse git dedim şuana gelecek olursak kavgalarimjz bitmiyor unutamyrum nasil bir yol izleyeceğimi sasrdm aynı durumu yaşayan var mı siz affettiniz mi
Pişman değil adam belli, düzelmez.Arkadaşlar öncelikle merhaba daha yeniyim . Ben 1 yıldır evliyim 3 aylık bir oğlum var eşim beni lohusa iken aldattı daha bebeğim 22 günlüktü zeki olduğum için vlla kendim çözdüm olayı kadinlada konustm birlikte olmuşlar fln neyse ailesine söyledim geldiler benle konuştular annemlerde kalıyordum o sırada . Boşanmak istedim yapamadm bebeğim çok küçük diye altından kalkmak diye bebeği bahane eder gibi konuşamam şimdi ama affettm evimize geldik eşim bnden özür dilemek kendini affetrmek yerine spora gideceğim diye tutturdu neyse git dedim şuana gelecek olursak kavgalarimjz bitmiyor unutamyrum nasil bir yol izleyeceğimi sasrdm aynı durumu yaşayan var mı siz affettiniz mi
Buna ben de çok şaşırıyorum. Eşimle evlenmeden önce 6 yıldır sevgiliydik. Evlendik aradan en az 1 yıl geçmesini bekledim hamilelik için. Çünkü ben bu adamı dışarı da tanıdım, ev haliyle ilgili bilgim yoktuKocayı tanımadan koştur koştur hamile kalıyorsunuz. Neye güvenip bu cesareti gösteriyorsunuz anlamıyorum.
Aldatılmaya devam edeceksiniz. Kaybetme korkusu yok bu herifin.