- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
- Konu Sahibi unicorn1927
konu sahibinin cevabini bekliyorum.. bu yorumlardan sonra ne diyecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdığınızı okuyunca size de bi gülme gelmiyor mu???zeki olduğum için vlla kendim çözdüm olayı
Adam aptal olduğu için değil yakalanmaktan korkmadığı, umursamadığı için yakalanmış.Sen zeki olduğun için yakalamamışsın. Kocan aptal olduğu için kendini ele vermiş.
Bahsettiğin kadar zeki olsaydın şu an burada bunu konuşuyor olmazdık .
Süpersin!zeki olduğum için vlla kendim çözdüm olayı
Arkadaşlar öncelikle merhaba daha yeniyim . Ben 1 yıldır evliyim 3 aylık bir oğlum var eşim beni lohusa iken aldattı daha bebeğim 22 günlüktü zeki olduğum için vlla kendim çözdüm olayı kadinlada konustm birlikte olmuşlar fln neyse ailesine söyledim geldiler benle konuştular annemlerde kalıyordum o sırada . Boşanmak istedim yapamadm bebeğim çok küçük diye altından kalkmak diye bebeği bahane eder gibi konuşamam şimdi ama affettm evimize geldik eşim bnden özür dilemek kendini affetrmek yerine spora gideceğim diye tutturdu neyse git dedim şuana gelecek olursak kavgalarimjz bitmiyor unutamyrum nasil bir yol izleyeceğimi sasrdm aynı durumu yaşayan var mı siz affettiniz mi
Gerçi o da var. Çaba göstermemiş ki yakalanmamak için.Adam aptal olduğu için değil yakalanmaktan korkmadığı, umursamadığı için yakalanmış.