Yok takmıyorsan bana yollayabilirsin hiç problem değil sempatiksalakcinni
Beğenmeyecek kadar değil.Ben de direk o kalpli kısmı beğendim zaten...
güle güle kullan bitanemmmmopuyorumnanaktan
Bayıldım çok hoş parmakta nasıl duruyor birde onu görsek çok daha iyi olur elinde bir fotoğrafını eklermisin çok hoşuma gitti. Birde marka modelini yazarsan çok sevinirim. İyi günlerde kullan cnm sevgilin zevkliymiş.
Allah ömürlük etsin evliliğinizi :) çok beğendim yüzüğünüzü ,güle güle kullanın.
güle güle kullan inşallah çok güzel :)
şimdi daha da meraklandım güzelmişşş
Vayy taşlı halini koyunca beğenmekle haklıymışım dedim kendi kendime opuyorumnanaktan
hiç çatlamadım hele hele hiç kıskanmadım:dilcikar::dilcikar:
bir tek taşım bile yok
benim adama küstümmmmm:mymeka:
amed boyun posun devrilmeye ellerin doğurdu yavrular sevgülülerine neler alıy-tatlicadiarzu-
şimdi olsa gözüne dizine durucak der:roflol::roflol:
güle güle kullan canım cok harika bişimişşşş
ni saman evleniyonus:1rolleyes:
hediye konusunda falzasıyla kırgın ve bu yüzden eşinin aldığı pırlantayı takmayıp kendine yenisini alan biri olarak bunları gördükçe kızgınlığım artıyo ama güle güle kullan cnm. gerçekten çok güzelmiş :)
:) canım beğenmesem ben de değiştirirdim bana kalsa daha küçük taşlı bir model alırdım ben fazla sadeyim galiba :) Sağolasın tatlım :)
benimki beğenmemekten değildi cnm yaaa. çok canımı yaktılar bi yüzü yüzünden. nişanlıydık o zamanlar eşim de engel olmadı onlara ve sabrım taştığı zamanlarda abarttığımı söyledi, yanımda olmadı bi türlü. onun için bana iyi şeyler hatırlatmıyo o yüzük, yenisini aldım ben de.. şimdi hatalarının ve bana ne kadar haksızlık yapmış olduğunun farkında ama geçti artık. ben ondan hediye beklemiyorum, alsa da umursamıyorum; ona da hiçbi şey almıyorum. doğum gününde komşumuz hediye alıp gelmiş ona, ben kuru kuru "iyi ki doğdun" dedim geçtim.pasa bile yapmadım.. ömür boyu böyle olacak..
neyse yaaa. ne doluymuşum di mi mirmirmirmir
Ay canım yaa..
Ama bütün hayatına yansıtma bence bunu..
Özel gunler önemlidir ilişkilerdebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?