1.yıldönümü hediyem tek taşım

Yok takmıyorsan bana yollayabilirsin hiç problem değil sempatiksalakcinni

Beğenmeyecek kadar değil.Ben de direk o kalpli kısmı beğendim zaten...

Ben sana daha güzelini alırım yazemuszemus

güle güle kullan bitanemmmmopuyorumnanaktan

Teşekkürler canımmolumunekankayizsmile

Bayıldım çok hoş parmakta nasıl duruyor birde onu görsek çok daha iyi olur elinde bir fotoğrafını eklermisin çok hoşuma gitti. Birde marka modelini yazarsan çok sevinirim. İyi günlerde kullan cnm sevgilin zevkliymiş.

Ekleyeceğim canım ama fotoğraf makinem arızalı ekleyemiyorum o yüzden cep telf kaliteli olmuyor çünkü hallolduğu zaman ekleyeceğim.
Marka model yok el yapımı canım benim yüzüğüm bu eklediğim resimden biraz farklı
bu resimde kalbin üzeri düz ama benimki taşlı
Ama bu fotoğrafını koyduğum modele bakayım canım hangi markanın
Sadelikten yanayım her zaman sevdiceğim bana göre almış allahtan bu huyumu bilmese 10000 liralık bile olsa her yanı taş olsa takamazdım valla :)
Teşekkürler tatlımopuyorumnanaktan

Buldum canım hatta daha da benzeyenini buldum
bu yüzükle diğer yüzüğü birleştirin :)
Hani o ilk yüzüğün sarı altın ya kalbi onu alın bu eklediğim yüzüğe yapıştırın :)benimkinin kalbi daha küçük daha minnoş :)

Bu yüzük Aris koleksiyonunda var tatlım 0.25 Ct Altın Avelaine 1.200 lira
,

İlk sayfadaki yüzüğün markasını bulamadım mücevherim.com da var fiyatı 1000 38 tl 51 kuruş :)Yani bu

Tripliii bu arada ben de kelime aşığımkaydirigubbakcemile3:asigim:

Son düzenleme:

hiç çatlamadım hele hele hiç kıskanmadım:dilcikar::dilcikar:

bir tek taşım bile yok
benim adama küstümmmmm:mymeka:

amed boyun posun devrilmeye ellerin doğurdu yavrular sevgülülerine neler alıy-tatlicadiarzu-
şimdi olsa gözüne dizine durucak der:roflol::roflol:

güle güle kullan canım cok harika bişimişşşş
ni saman evleniyonus:1rolleyes:

hediye konusunda falzasıyla kırgın ve bu yüzden eşinin aldığı pırlantayı takmayıp kendine yenisini alan biri olarak bunları gördükçe kızgınlığım artıyo ama güle güle kullan cnm. gerçekten çok güzelmiş :)

Allah ömürlük etsin evliliğinizi :) çok beğendim yüzüğünüzü ,güle güle kullanın.

Ay canım biz daha sözlü bile değiliz :) flörtümüzün 1. yıl anısı bu :) Ama biz kendi aramızda nişanlandık diye seviniyoruz :) Ailelerin haberi var ama resmiyete dökülmedi daha.. Teşekkür ederim ayrıca

güle güle kullan inşallah çok güzel :)

Sağol tatlım.

şimdi daha da meraklandım güzelmişşş

Canım benimki o kadar gösterişli değil bir de photoshop var burda hayalkırıklığı yaşama sonra :)

Vayy taşlı halini koyunca beğenmekle haklıymışım dedim kendi kendime opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

hiç çatlamadım hele hele hiç kıskanmadım:dilcikar::dilcikar:

bir tek taşım bile yok
benim adama küstümmmmm:mymeka:

amed boyun posun devrilmeye ellerin doğurdu yavrular sevgülülerine neler alıy-tatlicadiarzu-
şimdi olsa gözüne dizine durucak der:roflol::roflol:

güle güle kullan canım cok harika bişimişşşş
ni saman evleniyonus:1rolleyes:

Teşekkür ederim tatlımm..Daha iyileri senin olsun ..Ne zaman evleniyoruz valla bize kalsa hemen ama ben okulum bitmeden cesaret edemiyorum hem sakız ciğneyip hem yürüyemeyenlerdenim :)
en erken 2012 yaz sonu olur canım :)

hediye konusunda falzasıyla kırgın ve bu yüzden eşinin aldığı pırlantayı takmayıp kendine yenisini alan biri olarak bunları gördükçe kızgınlığım artıyo ama güle güle kullan cnm. gerçekten çok güzelmiş :)

:) canım beğenmesem ben de değiştirirdim bana kalsa daha küçük taşlı bir model alırdım ben fazla sadeyim galiba :) Sağolasın tatlım :)

:) canım beğenmesem ben de değiştirirdim bana kalsa daha küçük taşlı bir model alırdım ben fazla sadeyim galiba :) Sağolasın tatlım :)

benimki beğenmemekten değildi cnm yaaa. çok canımı yaktılar bi yüzü yüzünden. nişanlıydık o zamanlar eşim de engel olmadı onlara ve sabrım taştığı zamanlarda abarttığımı söyledi, yanımda olmadı bi türlü. onun için bana iyi şeyler hatırlatmıyo o yüzük, yenisini aldım ben de.. şimdi hatalarının ve bana ne kadar haksızlık yapmış olduğunun farkında ama geçti artık. ben ondan hediye beklemiyorum, alsa da umursamıyorum; ona da hiçbi şey almıyorum. doğum gününde komşumuz hediye alıp gelmiş ona, ben kuru kuru "iyi ki doğdun" dedim geçtim.pasa bile yapmadım.. ömür boyu böyle olacak..

neyse yaaa. ne doluymuşum di mi mirmirmirmir

benimki beğenmemekten değildi cnm yaaa. çok canımı yaktılar bi yüzü yüzünden. nişanlıydık o zamanlar eşim de engel olmadı onlara ve sabrım taştığı zamanlarda abarttığımı söyledi, yanımda olmadı bi türlü. onun için bana iyi şeyler hatırlatmıyo o yüzük, yenisini aldım ben de.. şimdi hatalarının ve bana ne kadar haksızlık yapmış olduğunun farkında ama geçti artık. ben ondan hediye beklemiyorum, alsa da umursamıyorum; ona da hiçbi şey almıyorum. doğum gününde komşumuz hediye alıp gelmiş ona, ben kuru kuru "iyi ki doğdun" dedim geçtim.pasa bile yapmadım.. ömür boyu böyle olacak..

neyse yaaa. ne doluymuşum di mi mirmirmirmir

Ay canım yaa..
Ama bütün hayatına yansıtma bence bunu..
Özel gunler önemlidir ilişkilerdebilmiyorumkismile

Ay canım yaa..
Ama bütün hayatına yansıtma bence bunu..
Özel gunler önemlidir ilişkilerdebilmiyorumkismile

benim tek kırgınlığım o değil.düğünden iki gün sonraki doğum günümde, mezuniyetimde,anne olduğum zaman bile bi şey görmedim eşimden.gerekçesi ise hep"sen istediğin zaman değil ben içimden geldiği zaman alırım" oldu.birebir söylemedim istiyorum diye ama hissettirmişim demek ki istediğimi.. neyse..güle güle kullan cnm

Back