1.yıldönümü hediyem tek taşım

Dilal2a

Psikolojik Danışman
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
851
2
116
aşkımın 1. yıldönümümüzde aldığı hediyesi
yalnız aynı modeli bulamadım kızlar herşeyi aynı fakat o kalpli kısmının üzerinde küçük küçük taşlar var :asigim:

Tatlim oncelikle ilk yildonumunuzu kutluyorum.
Yuzugunde farkli bir modelmis daha once gormemistim.
Allah sevginizi daim etsin.:nazar::asigim:
Bizim ilk yil donumumuze de az kaldi bakalim benimki ne surpriz hazirlayacak:asigim:

Sağol tatlım yıldönümümüz 4 ay önceydi ama ancak ekleyebildim yüzüğümüopuyorumnanaktan

Beğendiğine sevindim seninde şimdiden kutlu olsun yıldönümüzzz.. sen ona ne alcankaydirigubbakcemile2

Canım klasik bir hediye ama saat aldım ben ilk yıldönümü olduğundankaydirigubbakcemile4
Erkeklere hediye almak çok zor ama hep onunla beraber olucak bişi almak istedim ilk yıldönümü özel sonuçta

cnm yıldönümünüz kutlu olsun tektaşın çok güzel güle güle kullan

saat bence çok güzel bir hediye
Bir de anlayacak biriyse onunla olmaktan ne kadar mutlu olduğunu anlatacak bir şeyler hazırlayabilirsin.
Yazı falan yazabilirsin.
Anlayacak biriyse dememin sebebi bazı erkekler böyle inceliklerden
anlayacak kapasitede olmadığı için yaparsın yaparsın sonra boşuna üzülürsün, öyle olmasın :)

Canim öncelikle yildönümüzü kutlarim...tektasin gercekten cok güzelmis cok begendim güle güle kullan canim... erkek arkadasinda zevkliymis güzel bir secim yapmis...

Valla benimki biraz odundur pek gerek görmez böyle tektasti falan filan...

Son düzenleme:
Acilen benim herifi boşamam lazım, 10 yıl geçti daha bir tek taş bile almadıalsanaalsanasmile

teşekkürler kızlar bende hep farklı modeller düşünmüştüm ama görünce bayıldım kalp ayrıntısı çok hoşuma gitti sizinde tektaşlarınızı görürüz inşallah opuyorumnanaktan

Yüzüğü beğendim gerçekten boshayallersmile

O kalpli olan kısmı da çok şirin duruyor.Güle güle kullan boshayallersmile

Yüzüğü beğendim gerçekten boshayallersmile

O kalpli olan kısmı da çok şirin duruyor.Güle güle kullan boshayallersmile

Sağol Mavi'cim..
Ben normalde pek sevmiyorum tek taşı ilginç ama :)
Kalpli kısmına vuruldum sadece

Bayıldım çok hoş parmakta nasıl duruyor birde onu görsek çok daha iyi olur elinde bir fotoğrafını eklermisin çok hoşuma gitti. Birde marka modelini yazarsan çok sevinirim. İyi günlerde kullan cnm sevgilin zevkliymiş.

Back