- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
aaa ben :) bizde 2 aydır deniyoruz bu ay ovu ile denedik ilk defa.. sizin bat ne zaman :)Ben de 8 aylık evliyim iki aydir deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testiyle denedik bakalım insallah bu ay olur
9.ayin bitmesine az kaldi canimaynen canım ben gittim bebek için değil genel muayeneye gittim bir sorun yok herşey normal dedi o biraz rahatlatıyo benisen kaç aydır deniyosun ne kkadarlık evlisin :)
Bizde 9 aya girmek üzereyiz9.ayin bitmesine az kaldi canim
Riskli ama erken teşhis gerektiren bir durum olabiliyor bazen. Bunu nasıl bilicezki? Bu yüzden devlete gitmeye korkuyorum kendimde sağlıkçıyım bide. Belim ağrıyor diye gittim olur öyle arada diyor:) başka bir hastaneye gittim bel düzleşmesi var dedi mesela. Çok iyi doktorlarımızda var Allah onlara denk getirsin.bakmıyorlar kuzum 1 yıl dolmadan 1 yıl deneyin diyolar genel muayeneye bende gittim banada bir sorunun yok dedi ama çocuk için gitsem bakmadan yollardı direk:)
amin :)Riskli ama erken teşhis gerektiren bir durum olabiliyor bazen. Bunu nasıl bilicezki? Bu yüzden devlete gitmeye korkuyorum kendimde sağlıkçıyım bide. Belim ağrıyor diye gittim olur öyle arada diyor:) başka bir hastaneye gittim bel düzleşmesi var dedi mesela. Çok iyi doktorlarımızda var Allah onlara denk getirsin.
Bat ovulasyona göre 12 temmuz ama herzamanki döngüme göre 17 temmuz canim senin ne zaman :)aaa ben :) bizde 2 aydır deniyoruz bu ay ovu ile denedik ilk defa.. sizin bat ne zaman :)
canım benim de bat 17 temmuz ama ovulasyona göre 14 temmuz :) dün ve bugun ovulasyon testim yine koyulasmaya basladı ve bugun gebelik testi yaptım o ovulasyonun yanında bedava gelenler ile ve silik cok silik bir cizgi gördüm sanırım.... :) bilmiyorum o bile beni aglattıBat ovulasyona göre 12 temmuz ama herzamanki döngüme göre 17 temmuz canim senin ne zaman :)
Bekledikten sonra gördüysen yani 5 dk içinde hamilesin eğer fazla beklediysen ötesti tekrarla canımcanım benim de bat 17 temmuz ama ovulasyona göre 14 temmuz :) dün ve bugun ovulasyon testim yine koyulasmaya basladı ve bugun gebelik testi yaptım o ovulasyonun yanında bedava gelenler ile ve silik cok silik bir cizgi gördüm sanırım.... :) bilmiyorum o bile beni aglattı
canım benim cok üzüldüm..Allahım bir daha yasatmasın böyle acılar... Allah sabır versin. bir an önce kavus insallahSelam bayanlar bende 2 yıllık evliyim geçen şubat 5 aylık bebeğimi kanama sonucu kaybettim bizde istiyoruz bebeği bakalım hayırlısı
direkt cıktı canım bu fotografları cektim ve evden cıktım işe yetişme telaşı sabah malum.. biraz gec uyanmısım bugun..hemen cıktı bir silik gölge gördüm ama sen de gördün mü?Bekledikten sonra gördüysen yani 5 dk içinde hamilesin eğer fazla beklediysen ötesti tekrarla canım
Tadı iğrenç mecburen yapmıstım iki ay önce hala midem bulanıyor çok kötüSelam kizlar ben sogan kuru deniyorum son bir gunum kaldi
İnş Kimseye yaşatmazcanım benim cok üzüldüm..Allahım bir daha yasatmasın böyle acılar... Allah sabır versin. bir an önce kavus insallah
Çok şükür oldu. Test yaptım pozitif çıktı.canım benim cok üzüldüm..Allahım bir daha yasatmasın böyle acılar... Allah sabır versin. bir an önce kavus insallah
Canımm tebrik ederim :) Allah gonlune gore verdi sukur... :) Saglıkla kucagına al insallah :) aramızda bir haftacık var :)
Çok şükür oldu. Test yaptım pozitif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?