- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
Takvim uygulamasından takip ediyorum bende ama ordaki güne göre ben ovulasyon belirtisini 3 gün önceden yaşadım gibi geliyor o günden sonrada bir hafta deneyemedik aileme gitmiştik adam gibi belli bir günde bilmiyorum açıkçası ne zaman çatladı noldu. En iyisi test almaktı birde öyle denemek şart. Forumu okudum belki yüz konu. İlkinde tutturanlar yumurtlama gününü bilenler hep. Onlar başarıya ulaşmış hemen.Canım inan bende cok acemiyim ama anlatayım. Netten aldım regl bittikten 2 gun sonra basladım 11. gun kopkoyu 12. gun silik gördüm. kopkoyu görene kadar bir gün arayla ilişki oldu, koyulasınca ust uste 3 gun ilişki oldu.
Bir de şu var her zaman yani 5 senedir falan 28 günde bir adet oluyorum, korunmayı bıraktım 2 aydır 31 gunde bir adet oluyorum... Buna göre 17 temmuz bat ama ovu testime gore yumurtam 28 inde catladı.. Neyi baz almam gerek anlamlandıramıyorum bat için. Gecen ay doktora gittim hic bir sorun yok hemen kalırsın vs dedi, testlerime baktı ve ultrason ile baktı.. Kardesim doktor ona da gösterdim o da hersey iyi dedi.
Birde çok okudum korunmayı bıraktıktan sonra döngüsü değişenleri. Benimde değişti 3 gün öne geldi. Rahim kendini hazırlıyomuş ne kdar doğru bilmiyorum bunu yazanlarda birkaç ay içinde hamile kalmış.