Gebeliğe Hazırlık 1 YILDAN AZ EVLİ AMA BEBEK İSTEYENLER SOHBET EDELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herşeyi denedim kuzum ovülasyon takibi yaptım ilişkiden sonra hemen kalkmadım gün aşırı ilişki hatta çoğu zaman üst üste ilişki yaşadım ama olmadı :)
Doktor bize üst üste hergün yapmanın gebelik şansını düşürdüğünü söyledi. Erkekteki sperm kalitesi düşüyormuş bir gün ara verin dedi birde ilişkiden sonra yat sabaha kadar dedi hepsinide denedim gerçi ama bende de tutmadı :)

Çok şükür tayinimi aldırdım taşınıyoruz öteki ay bir daha görmicem onları :) uzağa gidiyoruz eşimin anne babası olmadığı için böyle eziyorlardı bizi
inşallah gittiğin yer sana hayurlı olur hemencik hamiş haberlerini verirsin :))

:KK58::KK58:
Senin bi problem yok dimi kuzum
Doktor ultrasonla baktı hormon testide yaptı birşey yokmuş eşimde gitti kontrole onada normal demiş bende troid sıkıntısı var ama ilacı gebelerde kullanıyomuş engel değilmiş bilemiyorum üst düzey testlerde yaptırmadık umarım gerekte kalmaz :KK43:

Doktor bize üst üste hergün yapmanın gebelik şansını düşürdüğünü söyledi. Erkekteki sperm kalitesi düşüyormuş bir gün ara verin dedi birde ilişkiden sonra yat sabaha kadar dedi hepsinide denedim gerçi ama bende de tutmadı :)
hepsi boş kuzum bence onu anladım ben Rabbim ol derse oluyo korunduğu halde hamile kalan bir sürü kişi var yada ovülasyon gününe bile denk gelmeyen tek ilişkiden gebe kalnlar var :)

Canım bazılar patavatsız oluyor bizdede varlar hım bide şey var tabii şimdiki gelinler hamilelikleri boyunca bi aykları doktor odasında e anacım sizin zamanınızda ki kadar kolay olsa hersey keske şimdi bi duyuyoz bebk dokuz aylıjken anne karnında ölmüş yani kısacası elalemin herseye diycegı bi yorumu var

Öyle canım ne yazık ki, keşke herkes agzından cıkan laf nereye varıyor bir düsünse... kırmasa karsısındakini

Onların gelinler torunlar tombalaklar hep evlendikten sonra hamile kalmışlar eşimin bütin kuzenlerinin bir sürü çocuğu var üstelik aynı yaşıtız. Bizde böyle göze batıyoruz galiba ama çok içerliyorum kısırmısım gibi tuhaf

içerleme canım sordular mı tersle, senin söylemenle mi yapacagım cocuk canım ne zaman isterse de.. hayret valla ne cüret buluyor insanlar...

hepsi boş kuzum bence onu anladım ben Rabbim ol derse oluyo korunduğu halde hamile kalan bir sürü kişi var yada ovülasyon gününe bile denk gelmeyen tek ilişkiden gebe kalnlar var :)
Bdvde okumuştum kadında pko varmıs spiral taktırmıs üstüne prezervatifle korunuyormuş gebe kalmış çok şaşırmıştım bi yandan korunmuyoruz olmuyo ben anlamadım :) burdada kader işte Allah affetsin çabasız olanlara imreniyorum üzülüyorum haksızlıkmış gibi geliyor

Bdvde okumuştum kadında pko varmıs spiral taktırmıs üstüne prezervatifle korunuyormuş gebe kalmış çok şaşırmıştım bi yandan korunmuyoruz olmuyo ben anlamadım :) burdada kader işte Allah affetsin çabasız olanlara imreniyorum üzülüyorum haksızlıkmış gibi geliyor
Bende en çok evlatlarını çöpe atana dövene baktıkca haksızlık diyom :(

hayırlısı deyip geçiyorum artık ben canım demekki vakti gelmemiş çünkü muayenemi falan oldum doktor bir sorunun yok herşey normal dedi demek ki vakti var vaktini bekliyor bebişler :)

Allah tez zamanda kavuştursun tüm bekleyenleri. Bende ilk iki hafta yaşadım çok kötüydü kendimi zorladım geçti çok şükür. Sanada çok geçmiş olsun inşallah bebişin seninledir. Bu kimyasal gebelik nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor?
Kan testinde gebelik vardı değerim 35 cıktı,iki gün sonra tekrar kan vermek için gittiğimde değerimin düştüğü söylendi gebelik anlamiyo kendiliginden

hayırlısı deyip geçiyorum artık ben canım demekki vakti gelmemiş çünkü muayenemi falan oldum doktor bir sorunun yok herşey normal dedi demek ki vakti var vaktini bekliyor bebişler :)
Doğru haklısın vitaminlere çok dikkat etmek lazım genelde sebep d vitamini falan oluyormuş hem annede hem babada. Bekleyelim nazlı bebişleri ne zaman isterse rabbim artık :)

Kan testinde gebelik vardı değerim 35 cıktı,iki gün sonra tekrar kan vermek için gittiğimde değerimin düştüğü söylendi gebelik anlamiyo kendiliginden
Ben pazartesi ve salı test yaptım evde çok silik çıktı erken gebelik yaptım negatif çıktı. Yok diye ilaç aldım (glifor) dünde çok dolaştık sıcaknsoğuk heryere yayıldm bolca akşam eve geldiğimde kahve akıntı oldu sonra pembe leke. Dünden beri şeke şeklinde var. Kan testi yaptıracaktım bugün dün akşam öyle olunca gitmedim. Adetime 3 gün vardı. Düşünüyorum ilaçla varsada zarar mı verdim diye. Yarında kan vereceğim bakalım belki doktor anlar

Doğru haklısın vitaminlere çok dikkat etmek lazım genelde sebep d vitamini falan oluyormuş hem annede hem babada. Bekleyelim nazlı bebişleri ne zaman isterse rabbim artık :)
Valla kuzum d vitamini eksikliği değil ama demir eksikliği ve kansızlık vardı bende ama bayadır gitmedim çünkü çok abartılacak kadar değildi doktor ilaç bile yazmadı yani şuan ne durumda bilmiyorum

Ben pazartesi ve salı test yaptım evde çok silik çıktı erken gebelik yaptım negatif çıktı. Yok diye ilaç aldım (glifor) dünde çok dolaştık sıcaknsoğuk heryere yayıldm bolca akşam eve geldiğimde kahve akıntı oldu sonra pembe leke. Dünden beri şeke şeklinde var. Kan testi yaptıracaktım bugün dün akşam öyle olunca gitmedim. Adetime 3 gün vardı. Düşünüyorum ilaçla varsada zarar mı verdim diye. Yarında kan vereceğim bakalım belki doktor anlar
En iyi sonuç kan testi gelen lekeler inş yerleşme lekesidir canım güzel haberlerini buradan duyurursun umarım:)

Back