- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Takvim uygulamasından takip ediyorum bende ama ordaki güne göre ben ovulasyon belirtisini 3 gün önceden yaşadım gibi geliyor o günden sonrada bir hafta deneyemedik aileme gitmiştik adam gibi belli bir günde bilmiyorum açıkçası ne zaman çatladı noldu. En iyisi test almaktı birde öyle denemek şart. Forumu okudum belki yüz konu. İlkinde tutturanlar yumurtlama gününü bilenler hep. Onlar başarıya ulaşmış hemen.Canım inan bende cok acemiyim ama anlatayım. Netten aldım regl bittikten 2 gun sonra basladım 11. gun kopkoyu 12. gun silik gördüm. kopkoyu görene kadar bir gün arayla ilişki oldu, koyulasınca ust uste 3 gun ilişki oldu.
Bir de şu var her zaman yani 5 senedir falan 28 günde bir adet oluyorum, korunmayı bıraktım 2 aydır 31 gunde bir adet oluyorum... Buna göre 17 temmuz bat ama ovu testime gore yumurtam 28 inde catladı.. Neyi baz almam gerek anlamlandıramıyorum bat için. Gecen ay doktora gittim hic bir sorun yok hemen kalırsın vs dedi, testlerime baktı ve ultrason ile baktı.. Kardesim doktor ona da gösterdim o da hersey iyi dedi.
Bende üye olunca öğrendim yoksa çabalar dururdum heralde :) ovulasyon yumurtlama günü oluyor bu günden 3 mnce ve 3 sonra full yapmak şazımmıs hamile kalmak için. Ben kendim hesaplayamadım onyüzden ovulasyon testi sipariş ettim.Şöyle bir okuyorumda dediklerinizin hiç bir terimi anlamıyorum cok cahilim
Bat ne mesela ovulasyon ne
Takvim uygulamasından takip ediyorum bende ama ordaki güne göre ben ovulasyon belirtisini 3 gün önceden yaşadım gibi geliyor o günden sonrada bir hafta deneyemedik aileme gitmiştik adam gibi belli bir günde bilmiyorum açıkçası ne zaman çatladı noldu. En iyisi test almaktı birde öyle denemek şart. Forumu okudum belki yüz konu. İlkinde tutturanlar yumurtlama gününü bilenler hep. Onlar başarıya ulaşmış hemen.
Birde çok okudum korunmayı bıraktıktan sonra döngüsü değişenleri. Benimde değişti 3 gün öne geldi. Rahim kendini hazırlıyomuş ne kdar doğru bilmiyorum bunu yazanlarda birkaç ay içinde hamile kalmış.
Allah tez zamanda kavuştursun tüm bekleyenleri. Bende ilk iki hafta yaşadım çok kötüydü kendimi zorladım geçti çok şükür. Sanada çok geçmiş olsun inşallah bebişin seninledir. Bu kimyasal gebelik nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor?Selam kızlar bende 7 aylık evliyim ,ilk 4 ayım vajinismus kabusu ile geçti:) çok şükür atlattım, ilişkinin başladığı ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik malesefson iki aydır deniyoruz inş bu ay tutmuştur:)
Sanırım ben o şanslı gruptan değilim. Hayatta hiçbirşeyim çabasız olmadı. Öyleki senelerce didindim bekledim şuanki şartlarımı.İnsallah bizde birkac ay içinde hamile kalırız :)
tek ilişki ile bile hamile kalan bir sürü insan var bence nasip canım ama ne bileyim insan her ihtimali dusunmek istiyor..
aynı durumdayız canım... işte, okulda hep hep çabaladım bulundugum konum icin ve hala oyle... ama evlat askı bambaskaymıs sabırlı biri olan ben bile iki ayda deli cıktım.. Allahım isteyen dileyen herkese versin insallah tek duam buSanırım ben o şanslı gruptan değilim. Hayatta hiçbirşeyim çabasız olmadı. Öyleki senelerce didindim bekledim şuanki şartlarımı.
Tek temennim bebek aratmasın Allah hiç kimseye evlat isteği hiçbir şeye benzemiyormuş çünkü
Amin çok amin Allah aratmasın en azından senelerce sürmesin birkaç ay bir sene dayanabiliriz belkiaynı durumdayız canım... işte, okulda hep hep çabaladım bulundugum konum icin ve hala oyle... ama evlat askı bambaskaymıs sabırlı biri olan ben bile iki ayda deli cıktım.. Allahım isteyen dileyen herkese versin insallah tek duam bu
Pko mu var yada troid sorunu mu? İnşallah şifa olur güzel güzel bebişlerin olur. Tarçın çörek otu kürü varmış bende onu yapacağım. Eşimede keçi boynuzu yedircemAaa biri benden bahsetmiş
Ahh ahh hiç sormayın canlarım bende 11 aylık evliyim 10 aydır istiyoruz ama fsh yüksek onu düşürmeye çabalıyorz bu adetimde meryemana otu yapıcam Rabbimden gelir her şifa bakalm nolucal Allahım hepimize nasip etsin inşallah ha bide o ne der bu ne der diye düşünmeyi çoktan bıraktım
Yok canım sadece bilinmeyen bi sebepten dolayı yükseliyo fsh bende duydum o kürü denemedim bu ay soğan kürü aslan pencesi yaptım bol su içiyorum Rabbimin ol emrini bekliyoruz hepimiz aslında canımPko mu var yada troid sorunu mu? İnşallah şifa olur güzel güzel bebişlerin olur. Tarçın çörek otu kürü varmış bende onu yapacağım. Eşimede keçi boynuzu yedircemben normalde insanların yorumlarını çok takmamda çok boş yapıyorlar eşimin ablası ikide bir mayayı tutturun diyor tersliyorum yine aynı
o nasıl bir cüret ya ne ayıp...Pko mu var yada troid sorunu mu? İnşallah şifa olur güzel güzel bebişlerin olur. Tarçın çörek otu kürü varmış bende onu yapacağım. Eşimede keçi boynuzu yedircemben normalde insanların yorumlarını çok takmamda çok boş yapıyorlar eşimin ablası ikide bir mayayı tutturun diyor tersliyorum yine aynı
Canım bazılar patavatsız oluyor bizdede varlar hım bide şey var tabii şimdiki gelinler hamilelikleri boyunca bi aykları doktor odasında e anacım sizin zamanınızda ki kadar kolay olsa hersey keske şimdi bi duyuyoz bebk dokuz aylıjken anne karnında ölmüş yani kısacası elalemin herseye diycegı bi yorumu varo nasıl bir cüret ya ne ayıp...
merhaba canım bende 8 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama henüz çift çizgiyi göremedim:)Yeni evliyim henüz 3 ay bitti. Bebek istiyoruz yaşımız 27 eşimde bende. İkimizde memuruz. Bu ay ilk defa denedim ama kırmızı kartı gördüm olmadı. Sanırım ovulasyon gününü falan beceremedik. Ovulasyon testi aldım bu ay onu deneyeceğim. Var mı yeni evlenen ama erkenden bebek isteyen? Ne kadardır deniyorsunuz? Yeni başlayanlar kimler? Hadi bakalım kaç kişiyiz :))
Belki işin sırrı burdadır razı olmak gerektir inşallah ol der ve oldurur canım bol bol yürüş yap ablamda da vardı yürüyüşle sporla çok düştüYok canım sadece bilinmeyen bi sebepten dolayı yükseliyo fsh bende duydum o kürü denemedim bu ay soğan kürü aslan pencesi yaptım bol su içiyorum Rabbimin ol emrini bekliyoruz hepimiz aslında canım
Onuda yapıyom canım bu ay yapmadığı m kalmadı nasip işteBelki işin sırrı burdadır razı olmak gerektir inşallah ol der ve oldurur canım bol bol yürüş yap ablamda da vardı yürüyüşle sporla çok düştü
Onların gelinler torunlar tombalaklar hep evlendikten sonra hamile kalmışlar eşimin bütin kuzenlerinin bir sürü çocuğu var üstelik aynı yaşıtız. Bizde böyle göze batıyoruz galiba ama çok içerliyorum kısırmısım gibi tuhafo nasıl bir cüret ya ne ayıp...
Peki ovulasyon şu bu hepsini denedin mi?merhaba canım bende 8 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama henüz çift çizgiyi göremedim:)
Canım kimseyi umursama inan kafana takıp stres yaptıkcada etkileniyosunOnların gelinler torunlar tombalaklar hep evlendikten sonra hamile kalmışlar eşimin bütin kuzenlerinin bir sürü çocuğu var üstelik aynı yaşıtız. Bizde böyle göze batıyoruz galiba ama çok içerliyorum kısırmısım gibi tuhaf
İnşallah herşey yoluna girer biran önce sevincli haberini verirsin bizlereOnuda yapıyom canım bu ay yapmadığı m kalmadı nasip işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?