Gebeliğe Hazırlık 1 YILDAN AZ EVLİ AMA BEBEK İSTEYENLER SOHBET EDELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvim uygulamasından takip ediyorum bende ama ordaki güne göre ben ovulasyon belirtisini 3 gün önceden yaşadım gibi geliyor o günden sonrada bir hafta deneyemedik aileme gitmiştik adam gibi belli bir günde bilmiyorum açıkçası ne zaman çatladı noldu. En iyisi test almaktı birde öyle denemek şart. Forumu okudum belki yüz konu. İlkinde tutturanlar yumurtlama gününü bilenler hep. Onlar başarıya ulaşmış hemen.

Birde çok okudum korunmayı bıraktıktan sonra döngüsü değişenleri. Benimde değişti 3 gün öne geldi. Rahim kendini hazırlıyomuş ne kdar doğru bilmiyorum bunu yazanlarda birkaç ay içinde hamile kalmış.

Şöyle bir okuyorumda dediklerinizin hiç bir terimi anlamıyorum cok cahilim
Bat ne mesela ovulasyon ne
Bende üye olunca öğrendim yoksa çabalar dururdum heralde :) ovulasyon yumurtlama günü oluyor bu günden 3 mnce ve 3 sonra full yapmak şazımmıs hamile kalmak için. Ben kendim hesaplayamadım onyüzden ovulasyon testi sipariş ettim.

Selam kızlar bende 7 aylık evliyim ,ilk 4 ayım vajinismus kabusu ile geçti:) çok şükür atlattım, ilişkinin başladığı ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik malesef son iki aydır deniyoruz inş bu ay tutmuştur:)

İnsallah bizde birkac ay içinde hamile kalırız :)
tek ilişki ile bile hamile kalan bir sürü insan var bence nasip canım ama ne bileyim insan her ihtimali dusunmek istiyor..

Allah tez zamanda kavuştursun tüm bekleyenleri. Bende ilk iki hafta yaşadım çok kötüydü kendimi zorladım geçti çok şükür. Sanada çok geçmiş olsun inşallah bebişin seninledir. Bu kimyasal gebelik nasıl oluyor nasıl anlaşılıyor?

İnsallah bizde birkac ay içinde hamile kalırız :)
tek ilişki ile bile hamile kalan bir sürü insan var bence nasip canım ama ne bileyim insan her ihtimali dusunmek istiyor..
Sanırım ben o şanslı gruptan değilim. Hayatta hiçbirşeyim çabasız olmadı. Öyleki senelerce didindim bekledim şuanki şartlarımı.
Tek temennim bebek aratmasın Allah hiç kimseye evlat isteği hiçbir şeye benzemiyormuş çünkü

aynı durumdayız canım... işte, okulda hep hep çabaladım bulundugum konum icin ve hala oyle... ama evlat askı bambaskaymıs sabırlı biri olan ben bile iki ayda deli cıktım.. Allahım isteyen dileyen herkese versin insallah tek duam bu

Aaa biri benden bahsetmiş
Ahh ahh hiç sormayın canlarım bende 11 aylık evliyim 10 aydır istiyoruz ama fsh yüksek onu düşürmeye çabalıyorz bu adetimde meryemana otu yapıcam Rabbimden gelir her şifa bakalm nolucal Allahım hepimize nasip etsin inşallah ha bide o ne der bu ne der diye düşünmeyi çoktan bıraktım

Amin çok amin Allah aratmasın en azından senelerce sürmesin birkaç ay bir sene dayanabiliriz belki

Pko mu var yada troid sorunu mu? İnşallah şifa olur güzel güzel bebişlerin olur. Tarçın çörek otu kürü varmış bende onu yapacağım. Eşimede keçi boynuzu yedircem ben normalde insanların yorumlarını çok takmamda çok boş yapıyorlar eşimin ablası ikide bir mayayı tutturun diyor tersliyorum yine aynı

Yok canım sadece bilinmeyen bi sebepten dolayı yükseliyo fsh bende duydum o kürü denemedim bu ay soğan kürü aslan pencesi yaptım bol su içiyorum Rabbimin ol emrini bekliyoruz hepimiz aslında canım

o nasıl bir cüret ya ne ayıp...

Canım bazılar patavatsız oluyor bizdede varlar hım bide şey var tabii şimdiki gelinler hamilelikleri boyunca bi aykları doktor odasında e anacım sizin zamanınızda ki kadar kolay olsa hersey keske şimdi bi duyuyoz bebk dokuz aylıjken anne karnında ölmüş yani kısacası elalemin herseye diycegı bi yorumu var

merhaba canım bende 8 aylık evliyim ve hiç korunmadık ama henüz çift çizgiyi göremedim:)

Yok canım sadece bilinmeyen bi sebepten dolayı yükseliyo fsh bende duydum o kürü denemedim bu ay soğan kürü aslan pencesi yaptım bol su içiyorum Rabbimin ol emrini bekliyoruz hepimiz aslında canım
Belki işin sırrı burdadır razı olmak gerektir inşallah ol der ve oldurur canım bol bol yürüş yap ablamda da vardı yürüyüşle sporla çok düştü

Onların gelinler torunlar tombalaklar hep evlendikten sonra hamile kalmışlar eşimin bütin kuzenlerinin bir sürü çocuğu var üstelik aynı yaşıtız. Bizde böyle göze batıyoruz galiba ama çok içerliyorum kısırmısım gibi tuhaf

Canım kimseyi umursama inan kafana takıp stres yaptıkcada etkileniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…