Gebeliğe Hazırlık 1 YILDAN AZ EVLİ AMA BEBEK İSTEYENLER SOHBET EDELİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
Yeni evliyim henüz 3 ay bitti. Bebek istiyoruz yaşımız 27 eşimde bende. İkimizde memuruz. Bu ay ilk defa denedim ama kırmızı kartı gördüm olmadı. Sanırım ovulasyon gününü falan beceremedik. Ovulasyon testi aldım bu ay onu deneyeceğim. Var mı yeni evlenen ama erkenden bebek isteyen? Ne kadardır deniyorsunuz? Yeni başlayanlar kimler? Hadi bakalım kaç kişiyiz :))

Olur tabi :) bana herkes çok erken delirdin mi diyorda benim gibi olanlar erken isteyenler var mı diye merak ettim
ay bu milletede noluyoosa 1 sene beklesen bu seferde yasın geçiyor derler kısaca derler de derler yani İnşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız ♡♡

9 aylık evliyiz bizde bu 2. ay denememiz.. bu ay ovulasyon testi ile denedik.. ilk baslarda cok korkuyordum asla istemiyordum ama 2 aydır deli gibi istiyorum Rabbim o sevgiyi de zamanı gelince veriyormus demekki diyorum.. İnsallah tez zamanda kavusuruz

ay bu milletede noluyoosa 1 sene beklesen bu seferde yasın geçiyor derler kısaca derler de derler yani İnşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız ♡♡
Amin inşallah. Nişanlıyken bekleme yap dediler evlendim kafayı mı yedin gez diyolar anlamadım ki :) bana en son neden olmadı sorun mu var dedi biri daha 4 ay oldu.

Olur tabi :) bana herkes çok erken delirdin mi diyorda benim gibi olanlar erken isteyenler var mı diye merak ettim
Valla millet der de der. Boşver bakma sen onlara. İnşallah en yakın zamanda hamile haberini alırız. Doktora gittik mi, folik asit falan kullanmaya başladın mı?

Bu ay ne durumda bata ne kadar kaldı? Bende ovulasyon aldım netten bu ay kullanıcam netten okuduğum kadarıyla reglden 3 gün sonra başlayıp çizgi belirince ve gidinceye kadar 1 er gün arayla ilişki oluyomuş doğru mu? Böyle mi yapmam lazım? En kırmızı olduğu da yumurtlama günüymüş.

Valla millet der de der. Boşver bakma sen onlara. İnşallah en yakın zamanda hamile haberini alırız. Doktora gittik mi, folik asit falan kullanmaya başladın mı?
Ben normalde levitron ve glifor kullanıyorum. Kadın doğuma gittim bir sorun yok dedi muayenede. Hormonlar normal ultrasonda da baktı. Ağrılı adet oluyorum dedim ağrılar yumurtlayabildiğini gösterir dedi sabit bir döngüm yok 24-28 arası değişiyor. Sadece demir ilacı yazdı onuda sabah aç içiyorum. Folikten falan bahsetmedi ama

Hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlanılması gerekiyor demişti bana doktorum ve 2 aydır da kullanıyorum. Belki ihtiyacın yoktur o yüzden vermemiştir.

Canım inan bende cok acemiyim ama anlatayım. Netten aldım regl bittikten 2 gun sonra basladım 11. gun kopkoyu 12. gun silik gördüm. kopkoyu görene kadar bir gün arayla ilişki oldu, koyulasınca ust uste 3 gun ilişki oldu.
Bir de şu var her zaman yani 5 senedir falan 28 günde bir adet oluyorum, korunmayı bıraktım 2 aydır 31 gunde bir adet oluyorum... Buna göre 17 temmuz bat ama ovu testime gore yumurtam 28 inde catladı.. Neyi baz almam gerek anlamlandıramıyorum bat için. Gecen ay doktora gittim hic bir sorun yok hemen kalırsın vs dedi, testlerime baktı ve ultrason ile baktı.. Kardesim doktor ona da gösterdim o da hersey iyi dedi.

Şöyle bir okuyorumda dediklerinizin hiç bir terimi anlamıyorum cok cahilim
Bat ne mesela ovulasyon ne
Cahillikle alakası yok, bende bilmiyordum. İnsan yaşayınca öğreniyor herşeyi. BAT: beklenen adet tarihi , SAT:son adet tarihi, ovulasyonda yumurtlama demek. Ovulasyon testiyle ne zaman yumurtanın çatladığını öğreniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…