• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları 1 Yılda Hukuk Fakültesi Kazanılabilir mi ??? YARDIMMMM :( ...

Hayır öyle bir imkan yok malesef :)

Birde eğer açıköğretime kaydolmak istersem bir daha mı sınava girmem gerekecek ? seneye sınava gircem hem örgüne hem açıköğretime kayıt yaptırabilirmiyim aynı puanla ??

Birde eğer açıköğretime kaydolmak istersem bir daha mı sınava girmem gerekecek ? seneye sınava gircem hem örgüne hem açıköğretime kayıt yaptırabilirmiyim aynı puanla ??
2. üniversite diye bir olanak var Anadolu Üniversitesi'nin. Eğer bu sene de açılırsa parayla sınavsız kayıt olunuyor.
O zaman adaletden mezun olup 2 veya 3 yıl sonra sınava girsem olur mu ? mezun olunca hemen girmek gerekmiyor değil mi? birde sınıf birincilerine 80 puan veriliyormuş sanırım. diyelim ki ben 250 alsam 330 olacak değil mi puanım kazanırım o zaman hukuğu ?
O konuda çok fazla bir bilgim yok malesef, araştırınız. :) Türkçe'ye de baya yüklenmelisiniz Türkçe soruları zorlayabilir.

Son düzenleme:
Ne demek canım :) Tamam o zaman :)

:16: sağol canım benimm

2. üniversite diye bir olanak var Anadolu Üniversitesi'nin. Eğer bu sene de açılırsa parayla sınavsız kayıt olunuyor.

O konuda çok fazla bir bilgim yok malesef, araştırınız. :) Türkçe'ye de baya yüklenmelisiniz Türkçe soruları zorlayabilir.

Hmm tamam o zaman araştırayım ben :) sağol canım bilgilendirdiğin için :) olmazsa ertesi yıl sınava girerim yine kayıt yaptırırım eğer sınavsız olmazsa. sadece anadolu üniversitesinde okuyanlar için mi o 2. üniversite şansı ?

Hmm tamam o zaman araştırayım ben :) sağol canım bilgilendirdiğin için :) olmazsa ertesi yıl sınava girerim yine kayıt yaptırırım eğer sınavsız olmazsa. sadece anadolu üniversitesinde okuyanlar için mi o 2. üniversite şansı ?

Hayır. Okuduğunuz üniversiteye bakılmıyor.

acaba bu sene sıralaman kaçtı?
ben de bu sene yerleştim.normalde sayısalcıyım fakat birçok mf ci gibi öylesine edebiyat sınavına girdim :1:
28bin sıralama geldi.erzurum i.ö hukuk tutuyordu gitmedim tabii sağlık alanından tercih yaptım:1:
şöyle diyebilirim ki,
MAT 24net falan (mf için cook düşük ama tm ye yeter:ssz:)
EDE 33 net falan yaptım da bu sıra geldi daha 50 net ede. çook rahat güzel bir huhuk gelir bence
tabii ygs5-6 21bin küsürlerdeydi

Son düzenleme:
acaba bu sene sıralaman kaçtı?
ben de bu sene yerleştim.normalde sayısalcıyım fakat birçok mf ci gibi öylesine edebiyat sınavına girdim :1:
28bin sıralama geldi.erzurum i.ö hukuk tutuyordu gitmedim tabii sağlık alanından tercih yaptım:1:
şöyle diyebilirim ki,
MAT 24net falan (mf için cook düşük ama tm ye yeter:ssz:)
EDE 33 net falan yaptım da bu sıra geldi daha 50 net ede. çook rahat güzel bir huhuk gelir bence
tabii ygs5-6 21bin küsürlerdeydi

Sıralamam baya düşüktü gelmiyordu hukuk. ama bu yıl inşallah olur. keşke gitseydin hukuğa ama tabi herkesin istediği bölüm farklı oluyor. sağlıkta çok güzel tabi. tebrik ederim :) hangi bölüme yerleştin ? eğer 25-30 net yeterse lysde çok sevinirim valla tabi coğ ve edebiyat fulle yakın olacak :) hangi kaynaklardan çalışmıştın ? öylesine hukuk kazandıysan baya temelin sağlamdı o zaman :) ama ygs iyiymiş 21 bin. kaç puan geldi ygsde?

ders çalışmak senin için alışkanlık olmalı, hayatının bir parçası olmalı

çünkü hukuka girdikten sonra da çok çalışman gerekiyor, o yüzden öncelikle ders çalışmayı alışkanlık haline getirmelisin,, yoksa benim gibi çok zorlanırsın :1:

çünkü hukuk vize finallerine 2-3 gün önceden çalışmaya başlayım yeter diyemiyorsun :1:

1 yıl yeterli, disiplin sahibi olursan, şimdiden çalışmaya başla

bu arada adalete yazılmayı düşünmedin m, ygs puanın ile?

1 yıl çok uzun bir süre, neler başarılmaz ki...

Doğru haklısın inşallah elimden gelenin fazlasını yapacağım kazanırım inşallah.

ders çalışmak senin için alışkanlık olmalı, hayatının bir parçası olmalı

çünkü hukuka girdikten sonra da çok çalışman gerekiyor, o yüzden öncelikle ders çalışmayı alışkanlık haline getirmelisin,, yoksa benim gibi çok zorlanırsın :1:

çünkü hukuk vize finallerine 2-3 gün önceden çalışmaya başlayım yeter diyemiyorsun :1:

1 yıl yeterli, disiplin sahibi olursan, şimdiden çalışmaya başla

bu arada adalete yazılmayı düşünmedin m, ygs puanın ile?

Haklısın hukuk fakültesinin kazanmak okumak kadar zor evet ama olsun ben her türlü razıyım her zorluğuna :16: inşallah kazanırım. çok çalışacağım bakalım inşallah olur. teşekkür ederim yorumun içinde. adaleti düşündüm ama sonra hukuk fakültesine geçiş yapamazsam diye vazgeçtim gitmediğim hatamı oldu sence ?

ah şu hukuk sevdalılarından biride mutlak benim :(( lise son sınıf ögrencisiyim.bu seneki ygs-lys maratoncularındanda biri.herkes tutturmuş hukuk kazanamazsın edemezsin bir şeyi gözde büyütmek ne kadar basitmiş bana sürekli bunun örneğini veriyorlar.ee tabi kazanmak için epey mücadele vermek gerek zaten.inşallah herkes hedefine ulaşır.biliyorum bu kolay olmayacak ama bunun için bir şeyler zaten sarfetmek gerek.hiçbir şey eliyle ayağıyla gelip bizim olmuyor değil mi bizim çabalamamız gerek.bütün hukuk sevdalıları umarım hepimizin gönlündeki olur (((:

ah şu hukuk sevdalılarından biride mutlak benim :(( lise son sınıf ögrencisiyim.bu seneki ygs-lys maratoncularındanda biri.herkes tutturmuş hukuk kazanamazsın edemezsin bir şeyi gözde büyütmek ne kadar basitmiş bana sürekli bunun örneğini veriyorlar.ee tabi kazanmak için epey mücadele vermek gerek zaten.inşallah herkes hedefine ulaşır.biliyorum bu kolay olmayacak ama bunun için bir şeyler zaten sarfetmek gerek.hiçbir şey eliyle ayağıyla gelip bizim olmuyor değil mi bizim çabalamamız gerek.bütün hukuk sevdalıları umarım hepimizin gönlündeki olur (((:

Söylediklerin o kadar doğru ki. bana da öyle kazanamazsın olmaz diyenler çok fazla ama zor olacak tabi ki hukuk kolay değil ama neden olmasın ki ? inşallah kazanıp hepsine gösteririz imkansız mıymış :))

Söylediklerin o kadar doğru ki. bana da öyle kazanamazsın olmaz diyenler çok fazla ama zor olacak tabi ki hukuk kolay değil ama neden olmasın ki ? inşallah kazanıp hepsine gösteririz imkansız mıymış :))

ve göstericez de zaten zaman dediğin nedir gelip geçer birde bakmışsın ki hayal ettiklerimiz gerçekleşmiş işte o zaman o boş konuşan insanlara vermemiz gereken cevabın en iyisini vermiş olacağız :)

ve göstericez de zaten zaman dediğin nedir gelip geçer birde bakmışsın ki hayal ettiklerimiz gerçekleşmiş işte o zaman o boş konuşan insanlara vermemiz gereken cevabın en iyisini vermiş olacağız :)

Aynen öyle canım zaman çok çabuk geçiyor :) inşallah hayallerimiz gerçekleşince herkes görecek :)

Merhabalar 1 yıl önce paylaştığınız yazınızı okudum aynı durumdayız! :) galiba siz ygsye girdiniz nasıl geçtii?bende hukuk istiyorum ve tam 1 yılımvar.. Bu yılı nasıl değerlendirdiniz? Tavsiyeleriniz gerçekten benim için çok çok önemli... Nasıl bir sonuç bekliyorsunuz? 1 yılda yapılırmı? Şimdiden çok teşekkürler.:))

Back