• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 1 yılda 3 kez hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gurbetkusu010

#hamile
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
21
42
8
35
Belcika
Arkadaşlar ben kasımda ilk hamileligimde düşük yaptım 2 aylıkken.

4 ay sonra bidaha hamile kaldim ve oda 2 aylıkken düştü mayıs ayında.

Pes etmedim, Allaha sığındım, çabuk toparlandım ve 2/3 ay dinlenmenin sonunda tekrar çocuk sahibi olmak istedim ve Ya Bismillah dedik.

Agustosta güya başlayalım dedik ama yumurtlama dönemine pek getirme şansı bulamadik ve çok üzerine düşemedik.

Eylül ayinda çok dikkat edelim dedik ve ettikte. Bu aydan çok ümutliyim Rabbim nasip ederse tabi inşallah ♥️

Adetime 4/5 gün var ama dikkatimi çeken birşey oldu şu son günlerde..
(Sonuçta iki hamilelik yaşadım ve az bisey artik belirtileri biliyorum)

- Son 3/4 gündür gögüslerim çok sızlıyor, sanki biraz şişkinlikte var, bian büyüdüklerini görüyorum.
- Nefes alışım değıştı. Hani son aylarina gelmiş hamile kadinlar burundan sesli bir şekilde nefes alirlar ya başkalarinda duyabilcek kadar, oda 2/3 gündür var bende.
- (bunun ben farkina varamadim ama) annemin deyişine göre sesimde değişmiş (diger iki hamileligimdede annem bu tespiti yapmisti bende) ☺
- Vucudumda/yüzümde kabarcıklar, sivilcelenme, kaşıntı ve kuru olmaya başladı.

Bunların farkina varir varmaz (özellikle gögüs sızlamasinda) ben hemen şüphelendim, çünkü bu saydiklarim önce ki 2 hamileligimdede hepsini yaşadim bire bir

Dua edin nolur 5/6 gün sonra evde gebelik test yapacam ve inşallahhhhh pozitif çıkar ve inşallah bebegimi sağ sağlim kucagima alirim ♥️ Rabbim hayirlisini versin cümlemize ♥️

Canim insallah hamilesindir bebgini saglikla kucagina alirsin insallah mitlaka doktoruna diger iki dusugunu soyle belki pihtilasm sorunu falan olabilir ona gore onlemini al canim

Pıhtılasma için hemen aspırıne baslayın.benımde 1 dusugum oldugu için doktorum butun gebrlıklerımde aspırın kullanmamı soylemiştı.şükür ki 2 oglumda sag salım dogdu.aspırının hıc bır zararı yok gunde 1 tane bebe aspırını kullanın.

İnşallah hamılesındır . :dua:
Sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasip olur insallah :dua:

Allah razi olsun kizlar! ♥️ Inşallah, hepinize kocaman bir ÂMIN. Kan pıhtılaşmayı daha önce bir yerde okumuştum evet ama bunun hiç araştırmasını yapmamıştım. Sadece asprin mi içilmesi gerekiyor? Ben Hollanda’da yaşıyorum ve bununla ilgili doktorum hiç bisey demedi. Hatta 2 düşükten sonra araştırılmaya gerek var mi diye sordugumda gerek yok olabilir böyle şeyler, sadece bundan sonra daha çok kontrol altında olursun demisti. Eğer hamileysem hemen çağırırlar zaten (normalde 3 hafta sonra randevu veriyorlar) ozaman bunu mutlaka sorarım çok sağolun. Bakalim test yaptiktan sonda buraya yazarim sonucu ☺

Arkadaşlar ben kasımda ilk hamileligimde düşük yaptım 2 aylıkken.

4 ay sonra bidaha hamile kaldim ve oda 2 aylıkken düştü mayıs ayında.

Pes etmedim, Allaha sığındım, çabuk toparlandım ve 2/3 ay dinlenmenin sonunda tekrar çocuk sahibi olmak istedim ve Ya Bismillah dedik.

Agustosta güya başlayalım dedik ama yumurtlama dönemine pek getirme şansı bulamadik ve çok üzerine düşemedik.

Eylül ayinda çok dikkat edelim dedik ve ettikte. Bu aydan çok ümutliyim Rabbim nasip ederse tabi inşallah ♥️

Adetime 4/5 gün var ama dikkatimi çeken birşey oldu şu son günlerde..
(Sonuçta iki hamilelik yaşadım ve az bisey artik belirtileri biliyorum)

- Son 3/4 gündür gögüslerim çok sızlıyor, sanki biraz şişkinlikte var, bian büyüdüklerini görüyorum.
- Nefes alışım değıştı. Hani son aylarina gelmiş hamile kadinlar burundan sesli bir şekilde nefes alirlar ya başkalarinda duyabilcek kadar, oda 2/3 gündür var bende.
- (bunun ben farkina varamadim ama) annemin deyişine göre sesimde değişmiş (diger iki hamileligimdede annem bu tespiti yapmisti bende) ☺
- Vucudumda/yüzümde kabarcıklar, sivilcelenme, kaşıntı ve kuru olmaya başladı.

Bunların farkina varir varmaz (özellikle gögüs sızlamasinda) ben hemen şüphelendim, çünkü bu saydiklarim önce ki 2 hamileligimdede hepsini yaşadim bire bir

Dua edin nolur 5/6 gün sonra evde gebelik test yapacam ve inşallahhhhh pozitif çıkar ve inşallah bebegimi sağ sağlim kucagima alirim ♥️ Rabbim hayirlisini versin cümlemize ♥️
Allah yar ve yardımcınız olsun umarım bu sefer sağlıkla kavuşursunuz evladınıza

Allah razi olsun kizlar! ♥️ Inşallah, hepinize kocaman bir ÂMIN. Kan pıhtılaşmayı daha önce bir yerde okumuştum evet ama bunun hiç araştırmasını yapmamıştım. Sadece asprin mi içilmesi gerekiyor? Ben Hollanda’da yaşıyorum ve bununla ilgili doktorum hiç bisey demedi. Hatta 2 düşükten sonra araştırılmaya gerek var mi diye sordugumda gerek yok olabilir böyle şeyler, sadece bundan sonra daha çok kontrol altında olursun demisti. Eğer hamileysem hemen çağırırlar zaten (normalde 3 hafta sonra randevu veriyorlar) ozaman bunu mutlaka sorarım çok sağolun. Bakalim test yaptiktan sonda buraya yazarim sonucu ☺
Canım sadece bebek aspırını kullandım ben.Bazı arkadaslara yanındada ıgne verıyorlar.2 aylık olupta sonradan kalbının durmasında muakkak bır proplem vardır.Bu aspırın konusunun üzerınde dur canım.

Bence problem neyse onu araştırıp ona göre hamile kalmalısınız , sonuçta iki bebekte sebepsiz düşmemiştir. İnşallah bu bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız , hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

KIZLAR BUARADA ADET OLDUM MALESEF Bu ay’da olmadi HAYIRLISI bakalim. Bazılarınız 2 düşüğümün sebebi kan pıhtısı yüzünden olabilceğini yazmış, bunun üzerine düşecem inşallah. Yorumlariniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim! ♥️ Rabbim her isteyene versin insallah

KIZLAR BUARADA ADET OLDUM MALESEF Bu ay’da olmadi HAYIRLISI bakalim. Bazılarınız 2 düşüğümün sebebi kan pıhtısı yüzünden olabilceğini yazmış, bunun üzerine düşecem inşallah. Yorumlariniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim! ♥️ Rabbim her isteyene versin insallah
Canim sorunun oysa öğren ve çözüm bulmadan tekrar gebe kalma. Olursa ve kaybedersen de yazik sana insan yipranir. Insallah cozumun yakindir

Tekrar üzülmek istemiyorsan araştırma yaptır canım. Benimde bir düşüpüm bir erken doğumum vardı aratırmaa yaptırdık çok düşük seviyede pıhtılaşma çıktı. Çocuk aspirin yeterli iğneye gerek yok dediler. Sonra kimyasal geçirdim şimdi hem iğne hem hap kullanıyorum.

Back