• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Yasindaki Oğlum Çok Huysuz

leylam123

Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
776
6
46
- Yurtdışı
selam kizlar,
1 yasindaki oglum cok huysuz surekli oyun oynamak istiyor, kucak istiyor gezmek istiyor yani hep yaninda olmami istiyor olmadim mi agliyor bende bazen dayanamiyorum ve bagiriyorum oda o an daha cok agliyor, ve bana ilgisiz davraniyor elimde degil cok pisman oluyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

benim yeğenim 3 yaşında ve hala annesiz adım atmıyor.anneyle gün boyu yalnız kalınca annesiz kalamıyorlar.bağırma annesi oğluşun senin kokunu hep yanında istiyorki huysuz.eminim daralıp bunalıyorsun işini gücünü yapamadığın,kendinle başbaşa kalamadığın için haklısında ama kendini oğluşunun yerine koy minnacık ve anneye muhtaç sessizlikten korkuyor.sabır annesi sabırr:nazar:

aynı durumda bnm de 2 yaşında minik bi kardeşim var :) onlar sizin yanınızda kendini güvende hissediyor, ihtiyaçlarını sizin gidereceğinzi biliyor ve hep sizinle olmak istiyor. Bencede doğal karşılamalısınız :61:

selam kizlar,
1 yasindaki oglum cok huysuz surekli oyun oynamak istiyor, kucak istiyor gezmek istiyor yani hep yaninda olmami istiyor olmadim mi agliyor bende bazen dayanamiyorum ve bagiriyorum oda o an daha cok agliyor, ve bana ilgisiz davraniyor elimde degil cok pisman oluyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

benimki de hep yanımda olmak istiyor. Ben işteyken de annem odadan çıkınca ağlıyormuş.
Ben bunu normal karşılıyorum. tabi ki ilgi isteyecek. Bir de büyük kızımdan biliyorum. Zamanla daha özgür kalmak istiyor. kendi başına birşeyler yapmak istiyor. Yani bu geçici bir durum.
Çocuğa bağırmaya son derece karşıyım.
O minicik çocuklara neden bağırılır ki..
Üstelik bu yaptığınız onu sonradan arsızlaştırır.
Yani zamanla sesinizin yükselmesini öğrenir ve bu onun için normal olur
Ona sahip olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu düşünün
bu sizi daha sabırlı yapacaktır.

erkek bebekler kızlara göre daha huysuz mızmız oluyor
benim oğlum var 2,5 yaşında suan
ve 1 yaş dönemlerinde de çok huysuzdu
ne bir yere gittiğim durur ne eve biri gelince durur
kimse gelmesin kimse gitmesin kimse bişey demesinnn
çok çektim ayrıca gündüz uyku sorunu olurdu bu da çok etkiliyor
ama şimdi oğlum çok efendi beni hiç üzmüyor
zamanla düzelirrr

Benim de 1,5 yaşında kızım var.
Maşallah hiç yerinde durmaz.
Sürekli birşeyler dağıtır.
Süreklibir mızmızlık, huysuzluk.
Ben de ne yapacağımı şaşırdım :25:
Daha bu sabah benden önce kalktı ve benim yatak odamda ve onun odasında ne kadar çekmece varsa hepsini boşaltmış.
Benim de bağırma huyum falan yoktur ama nasıl sabredeceğimi bilmiyorum artık.
Daha doğrusu ona nasıl yaklaşacağımı kestiremiyorum artık.
Bir de çok sinirli kendini yerden yere atıyor saçını başını yoluyor.
Doktor görmezden gel öyle yapınca sen de ilgi çekici birşeylerle uğraş demişti.
Öyle yapıyorum ama yanlış mı doğru mu onuda bilmiyorum.
Sanki kendi siyam ikizimi kendim doğurdum gibi hissediyorum sürekli yapışık geziyoruz.
Bir tek gece yatağını ayırmayı başarabildim sanırım...

Benim de 1,5 yaşında kızım var.
Maşallah hiç yerinde durmaz.
Sürekli birşeyler dağıtır.
Süreklibir mızmızlık, huysuzluk.
Ben de ne yapacağımı şaşırdım :25:
Daha bu sabah benden önce kalktı ve benim yatak odamda ve onun odasında ne kadar çekmece varsa hepsini boşaltmış.
Benim de bağırma huyum falan yoktur ama nasıl sabredeceğimi bilmiyorum artık.
Daha doğrusu ona nasıl yaklaşacağımı kestiremiyorum artık.
Bir de çok sinirli kendini yerden yere atıyor saçını başını yoluyor.
Doktor görmezden gel öyle yapınca sen de ilgi çekici birşeylerle uğraş demişti.
Öyle yapıyorum ama yanlış mı doğru mu onuda bilmiyorum.
Sanki kendi siyam ikizimi kendim doğurdum gibi hissediyorum sürekli yapışık geziyoruz.
Bir tek gece yatağını ayırmayı başarabildim sanırım...

mrhb bende aynı durumdayım hem benimki onbeş aylık oldu çok çok huysuz bi çocuk ne kimseye gider babası dahil nede oynar bide benimkisi çok bağırıyor bazen çıldırma noktasına geliyorum ben birazda bu huysuzluğunu yürümemesine bağlıyorum çünkü hala yürümedi en azından yürüse istediği yere gidebilse bi yerler karıştırır rahatlardı ne yapalım anneyiz bunlar yine güzel zamanlar allah daha büyük dert vermesin:69:

Bebegin saglikli oldugu icin Allah' a sukret. Bunu dusununcecok buyuk teselli ve guc buluyosun.

Benim de 6 aylik bi oglum var Allahim bagislarsa. Ben tek basima buyutuyorum onu, tum gun benle yalniz,p. Aksamlari da babamizi 1 saat civarinda goruyor. O da bana inanilmaz bagimli. Bensiz hayatta durmaz. Hele baskasiyla hic durmaz. Onu birakip gidicem saniyo belki de.
Ben de buyuyunce oyun moyun biraz duzelir diye umuyorum ya bakalim.

Bebeklerimiz dunyayi kesfediyolar o yuzden her seyi kurcaliyolar. Siz dagittigi yerleri oyun haline getirerek birlikte toplayabilirsiniz.

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Çocuk büyütürken" başlığına taşındı.

selam kizlar,

1 yaşındaki oğlunuz gayet normal ve sağlıklı davranışlar içerisinde.. huysuzluk bu değil.. bi köşede sessizce oturması beklenemez heralde.

Back