1 yasindaki oglum araba tekerleri

Sanmıyorum goturseler illaki haberimiz olur söylerler yani dikkate almiyorlar bende cok takıyorum keske ben goturebilsem de icim rahat etse ama o da olmuyor malesef farkli bir durum cunku
rutin dr kontrolune falan gitmiyor mu hic cocuk?
2 yasa kadar belirli donemlerde dr a gitmeleri lazim

Bebegim 1 yas civarindayken bende bazi durumlardan ve ara sıra tekerlek cevirmesinden dolayi biraz stres olmustum, biraz da kendi ayindakilerden geri geliyordu davranislari sanki. Ama suan 19 ayligi gectik cok sukur herseyi yapiyor, hatta bugun kucuk capta puzzle yapti ben bile hayret ettim. Zamana birak ve otizim konusunu kafandan at derim. Zira beni resmen hasta etmisti bu dusunce.
Maşallah cnm darısı bize ins

Eltimin bebegi 22 aylik goz tasi kurmuyor ismiyle seslendigimizde asla bakmiyor camasir makimesi calisirken bitene kadar başından ayrilmiyor. Konuştuğu kelimeler sadece anne su algisinda problem.yok bisey istedogimizde getiriyor.Ha birde aciya karsi pek tepkisi yok bunlar yeterli nedenler mi acaba aslinda bir goturun dr dedim ama koduramiyorlar sanirim
algida problem yoksa uyaran eksikligi olabilir. az ilgi ve yasitlariyla zaman gecirmesi sonrasi duzelir cocuk.

X