- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
-
- Konu Sahibi Pamukprensali
Bence çok erken anlamanız için şuan yaptı gı herşey bebeklikten bir tek göz teması na bakabilirsinizArabanın tekerlerini çevirmesi otizm belirtisi mi bi kaç yerde böyle birşey okudum duzenli doktor kontrolünü yaptırıyoruz işaret parmağını kullanmıyor su an oglum 11 ay 15 gunluk tam bi sıkıntı olsa anlar miyiz
Göz temasimiz var cok sukurBence çok erken anlamanız için şuan yaptı gı herşey bebeklikten bir tek göz teması na bakabilirsiniz
XBence çok erken anlamanız için şuan yaptı gı herşey bebeklikten bir tek göz teması na bakabilirsiniz
Ay bende bilmiyorum Yani bi kaç yerde denk geldim içime kurt duştuAllah korusun ya. Bnıde korkuttun sımdı. Benım oglumda uzanıp arabayı suruyor.takıpteym
Birseyi işaret ederek istemeye ne zaman basliyolarHayır ya bebimkide çeviriyordu .o donemde yapiyorlar
Valla 1 yaşını geçmişti onu da gec yaptı bende sizin gibi şüphelenmistim .hatta bazen makinaya bakıyordu dönerken.şuanda tam konuşmuyor onu taktimBirseyi işaret ederek istemeye ne zaman basliyolar
InsaAllah yoktur bısı ya. Daha kucuk hem. Oyun oynuyordur. Bnmkıde arada buna bnzer seyler yapar ama onım dısında sıkıntı yokX
Ay bende bilmiyorum Yani bi kaç yerde denk geldim içime kurt duştu
Kac aylikValla 1 yaşını geçmişti onu da gec yaptı bende sizin gibi şüphelenmistim .hatta bazen makinaya bakıyordu dönerken.şuanda tam konuşmuyor onu taktim
Rabbim saglik versinInsaAllah yoktur bısı ya. Daha kucuk hem. Oyun oynuyordur. Bnmkıde arada buna bnzer seyler yapar ama onım dısında sıkıntı yok
2.5 yaşında olacakKac aylik
Makinaya bende bakarmışım küçükken geçer karşısına izlermişim korkmayın bence.Valla 1 yaşını geçmişti onu da gec yaptı bende sizin gibi şüphelenmistim .hatta bazen makinaya bakıyordu dönerken.şuanda tam konuşmuyor onu taktim
Kızım 16 aylık bişey istediği zaman ne istiyosun göster diyorum gösteriyo ama ne zamandan beri gösterdiğine dikkat etmedim.Birseyi işaret ederek istemeye ne zaman basliyolar
zaten köpük felan çıkınca bakıyor öyle bayağı dikkatli bakmıyor Ama mucize doktorda en sevdiğim ç.makinası izlemek deyince bi düşünmedim değilMakinaya bende bakarmışım küçükken geçer karşısına izlermişim korkmayın bence.
Allah korusun ya. Bnıde korkuttun sımdı. Benım oglumda uzanıp arabayı suruyor.takıpteym