Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
1 yaşından sonra hazır pastörize inek sütü verebiliriz. ama ben kızıma inek sütü verdiğimde hemen biberonu atıyor,istemiyor.
sizler inek sütüne nasıl alıştırdınız?
ve yumurta yediremiyorum nasıl alıştırabilirim ? lütfen yardımcı olun :çok üzgünüm:
Eğer çocuğunuz su içiyorsa içerisine azar azar süt ilave edin ve her geçen gün suyun miktarını azaltın balda koyabilirsiniz bu süre içerisinde. Bu tavsiyeyi kime verdiysem bu yöntemle süte başladı. Birde siz deneyin kolay gelsin
1 yaş üstü sütler var pınarın mesela devam sütü. kaşıkla başla derim sabah kahvaltıda bir kaç kaşık ver yavaş yavaş alışıyorlar. benim kızımda ilk vermelerimde kahvaltısında kaşıkla başladım azar azar şimdi biberonla bile içiyor. allah kolaylık versın
kızım 1 yaşına girdi başta bende içiremiyordum normal sütü.önce kahvaltıda kaşık kaşık verdim tadına alıştı.sonra çocuk sütleri var onlardan veriyorum biberonun hepsini bitiriyor.