• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaşındaki çocuğa inek sütünü nasıl alıştırabiliriz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
765
2
96
İstanbul
1 yaşından sonra hazır pastörize inek sütü verebiliriz. ama ben kızıma inek sütü verdiğimde hemen biberonu atıyor,istemiyor.
sizler inek sütüne nasıl alıştırdınız?
ve yumurta yediremiyorum nasıl alıştırabilirim ? lütfen yardımcı olun :çok üzgünüm:

Eğer çocuğunuz su içiyorsa içerisine azar azar süt ilave edin ve her geçen gün suyun miktarını azaltın balda koyabilirsiniz bu süre içerisinde. Bu tavsiyeyi kime verdiysem bu yöntemle süte başladı. Birde siz deneyin kolay gelsin

benım oglum emdıgı ıcın mı bılmem su ve sutle arası yok
suyu ıkı yudum ıcer

sut kesınlıkle gorunce bıle agzını kapıyor

bende konu acacaktım
yatmadan once bende muhallebı yapıyorumm sutle barı onu yesınn

:emir_bebek:bide canım sütünü biberona sık icinede biraz inek sütü koy oyle ver denedimde icti ama benim sütüm az nerdeyse yok denecek şekilde

1 yaş üstü sütler var pınarın mesela devam sütü. kaşıkla başla derim sabah kahvaltıda bir kaç kaşık ver yavaş yavaş alışıyorlar. benim kızımda ilk vermelerimde kahvaltısında kaşıkla başladım azar azar şimdi biberonla bile içiyor. allah kolaylık versın

:16:cok şükür bir haftadır içiyo benim kızım ana buseferde sadece süt iciyor başka hiçbirşey yemiyo napacam simdi hic bilmiyorummmmmmmmmmmmmm

kızım 1 yaşına girdi başta bende içiremiyordum normal sütü.önce kahvaltıda kaşık kaşık verdim tadına alıştı.sonra çocuk sütleri var onlardan veriyorum biberonun hepsini bitiriyor.

Back