- 21 Şubat 2016
- 2.978
- 7.496
- 158
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Günümüzde herkes yaşlı anne :)Hayir onu demek istemedim gonlum gercekten dogurmaktan yana.. sanki yasli bir anne olucam ve ikisine birden yetemeyecegim korkum var mesele benim zorlanmam degil
Bebekler genel anlamda 3 yasina geldiklerinde daha bagimsiz, kendilerini ifade edebilir duruma geliyorlar. Bence 1 yil daha bekleyip cocugunuz 2 yasini gecince hamile kalin. Bu cocugun da keyfine vara vara buyumesini bekleyin.Herkese merhaba sorunum kisa surede tekrar hamile kalmak degil sorunum yasim. 40 yasina geldim ve bebegim hala cok zor bir bebek esimde 49 yasinda 50 ye girecek daha onceki evliliginden 2 cocugu daha var bu bebegi cok istiyor ama ben biraz daha gercekci olmak istiyorum bebegime 8 yillik evlilikten sonra sahip olduk bu zaman kismetmis artik nasil olsa olmuyor dedigimiz bir anda geldi.. zorluguyla tatliligiyla devam ediyoruz. Ama simdi 2. Bir ebbek enerjimiz yetmezse diye endiseleniyorum
Siz olsaniz naparsiniz duygusal degil mantikli tavsiyelere ihtiyacim var tesekkurler
Genç bir anne olmuş olsaydınız, ikisine yetememe gibi ihtimaliniz yine olacaktı. Yaşları birbirine yakın iki çocuğun bakımı her yaşta zor bir şey. Bu kadar yaşa takılmayın; herkesin enerji dinamikliği farklı oluyor ve bu dinamizm illa yaşla ters orantılı olmak zorunda da değil. Misal bnm 60 yaşındaki teyzem hala fıldır fıldır etrafta dönüp ne iş yapsam diye bakar, bu yaşında bir torun büyüttü, ikinci olsa ikinciye de bakarım n'olacak kafasında. Benzer yaşlar da olmalarına rağmen annemde ise tam tersi bir durum geçerli.Hayir onu demek istemedim gonlum gercekten dogurmaktan yana.. sanki yasli bir anne olucam ve ikisine birden yetemeyecegim korkum var mesele benim zorlanmam degil
Beklediği şey herkesin aldır yazmasıydı. İlk mesajına dönüp baktım ne yszmışsın diye, o kadar uzun yazacağına ben peş peşe 2 bebeyle perişanım sen aldır benim gibi olma yazsaydın çok beğenirdiUye niye cosmus ki boyle, yas itibariyle yakın biri olarak 2 bebekle neler yasadigimi, olurunu, olmazini ben yazmistim mesela ilk sayfada. Bekledigi sey neymis? Onun gibi ileri yasta olanlarin 2.bebege dair yorumlari, ee ben ve birkac kisi yapmisti bu yorumlari iste.
Cok ilginc.
Tup bebek sonrasi kolay yoldan elde edilen 2.gebelik hikayesini o kadar cok okudum ki, kendisinin haberi mi yokmus? Ben anlayamadım yalan degil.
Benim esekligim bshdhhdBeklediği şey herkesin aldır yazmasıydı. İlk mesajına dönüp baktım ne yszmışsın diye, o kadar uzun yazacağına ben peş peşe 2 bebeyle perişanım sen aldır benim gibi olma yazsaydın çok beğenirdi
Hayir yanlis anlasilmis.. ilk bebegim bu sekilde oldu ikinci degil.. 8 yil bebegim olmayinca bende hamile kalirim diye dusunmedimmhic o sekilde hikayemi anlatmak istemistim yanlis anlasilmis
Bebek zaten 1 yaşında diğer bebekte nasıl yaslanacaksiniz ? 1 yaş var aralarında ikiz varsay.Hayir onu demek istemedim gonlum gercekten dogurmaktan yana.. sanki yasli bir anne olucam ve ikisine birden yetemeyecegim korkum var mesele benim zorlanmam degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?