1 yaş bebek ve uykusuz anneler

Bir Bal annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
7
2
1
27
1 yas sendromu dis agrisi ve uykusuzluk benim gibi olan annelerin düşüncelerini almak istiyorum nasil geçiyor gününüz agrilar için bulduğunuz yontemler uykusuzluk ve sendromla bas etme süreciniz nasil ?

Öncelikle rabbim yardımcın olsun. 28 aylık bir kızım var doğduğundan 1 yaşına kadar 20 dakikalık uykusu yoktu. 1 yaşından sonra da 1 saat en uzun uyku suresiydi. Yaklaşık 6 aydır da öğle uykusunu kaldırdı. Zira öğlen uyur ise ister 30 dk ister 10 dk gece 2 -3 ten önce uyumuyor. Oturup agladigimi hıçkıra hıçkıra bagirdigimi bilirim. Enerjisi asla bitmeyen bir kız bu arada. Dişleri için calgel mi caljel mi ne kullanıyordum jeli dolaba koyuyodum soğuk olarak damaklarina günde 3 kez sürüyordum o kadar iyi geliyorduki. Yoksa biberon ya da kaşık kısaca yemek vermek imkansızdı. Salatalık ver eline soğuk soğuk korkma kısa süre için damaklarina baskı uygulasin ki patlasın dişleri daha çabuk annesi. Ben uykusuzluğa öyle alistimki artık uyuyamıyorum :)) şuan olduğu gibi

1 yaşında şuan 11 kilo boyu 81 santim 8 disi var 6 numara bez doğduğu günden beridir herseyi yiyor şükür ama bu dis bizi bitirdi senin dediğin calgeli kullandım bi ise yaramıyor tetagil kullanmaya başladım oda çok etkili değil abarttiklari kadar soğuk salatalık havuç taze soğan pırasa yiyor zaten bizi bile kemiriyor :)) benim kizimda fazla hareketli ve inan her yöntemi denedim uyumuyor yani iyi olsada uyumuyor düzen oturtmaya çalıştım banamisin demedi canları saolsun ama umarım biran önce düzelir eşimle ben varız başka kimsemiz yok uyuyamadigi için oda huysuz oluyor gün güzel geçmiyor çok agliyor inan strese çok giriyorum ister istemez ama onu çok seviyorum iyikim

Allah'ıma şükür ver diş ve gaz konusunda kızımda pekte bir şey yaşamadım ya ondan ötürü bir şey diyemiyorum ama salatalık ve calgel çok rahatlatıyordu.
MasAllah 1 yaşında 6 numara bez :)) ben uykularını benimle oturtabildim, uyandığında yanında isem bakıp uykuya devam ediyor ( gece uykusu ) şuan 25 haftalık erkeğe hamileyim tek temennim ve duam sağlıklı olmasından sonra uyuyan bir bebek olması :)) benimde eşim ve ben ama eşim uyuyakalana kadar. Uyudu mu top patlasa kalkmaz kızımda bana düşkün zaten babası kalksada beni ister

Gazı dogduktan3 bucuk ay yasadik 2 aylıkken dis süreci başladı bizimki biraz tombik ondan anca 6 numara oluyor Allah bagislasin ikisinide Rabbım bir avazda kurtarsin basindan ekşitmeden etmesin kuzularimiz bizim inşallah uyku konusunda problem yaşamazsın benim tahminim 2 yasa kadar dis problemi surecek bize 1 sene daha uyku yok canları saolsun calgel bizde etki etmedi tetagil eh işte suan salincakta sallıyorum tutunarak yurume emekleme son sürat 1 dakikayı aşkın desteksiz duruyor ama adimlama yok şu uyku problemi bi düzelse başka birsey istemiyorum

Uykuya gecerse emerken devam ediyor ama bu dis son 2 haftadır mahvetti bizi 8ci dis iğne ucu kadar çıkmış ama tam yarilmamis sanırım biraz da ondan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…