• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaş anneleri ve tecrubeli anneler lütfenn destek verir misinizz?🥲

1110td

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
34
1
286
Sakarya
Anneler merhaba oğlum 11 aylık ve 2 gündür uyku için o kadar direniyorki anlam veremiyorum normalde gündüz 2.5 3 saat sonra uykusunu uyuyan aksam 9 9 buçuk arasi uyuyan bebegim gitti yerine sanki başka cocuk geldi 😮‍💨😮‍💨 uyku uyumak istemiyor ağlıyor 4 5 saat geçiyor gece 11de hayatta uyumazdi zorla o saatte kucagimda gezdire gezdire uyuttum noluyor boyle anlam veremiyorum 😢

Gündüz kaç uyku yapıyor. Benim oğlumda 12 aylık. Benimki her zaman boyleydi istisnalar haric 😬 gece ilk uyuduğu 3 4 saat iyi uyur. Sonra başlar sabaha kadar aglar durur sabaha karsin 2 3 saat yine kesintisiz uyur. Bu artık her gece oluyor nedendir bilmiyorum

Anneler merhaba oğlum 11 aylık ve 2 gündür uyku için o kadar direniyorki anlam veremiyorum normalde gündüz 2.5 3 saat sonra uykusunu uyuyan aksam 9 9 buçuk arasi uyuyan bebegim gitti yerine sanki başka cocuk geldi 😮‍💨😮‍💨 uyku uyumak istemiyor ağlıyor 4 5 saat geçiyor gece 11de hayatta uyumazdi zorla o saatte kucagimda gezdire gezdire uyuttum noluyor boyle anlam veremiyorum 😢
Atak haftasında olabilir benim de kizim 16.5 aylık gündüz güzel uyur gece uyumazdi suan gündüz uykusunu da reddediyor 2-3 saat uyuyup o şekilde halsiz de olsa geziyor direniyor uyumaya

Kızım 12 aylık ve Bir haftadır özellikle gündüz uykularında canıma okudu resmen. Uykusu var ama asla uyumuyor. Ne oyun oynuyor ne oturuyor ne yatıyor. Yakama paçama yapışıp ağlıyor da ağlıyor. Ağlamaktan yorgun düşüp uyuyor anca illallah ettim. Gece de uykuları bölünüyor ama huysuz olmuyor bı şekilde geri dönüyor uykuya. Bu arada bir diş cikardi. 1 yaş atağı mi yoksa dişten mi etkileniyor ben de anlamadım gecsin diye bekliyorum 🥲 iki üç gündür tek uyku yapıyor, tek uykuya geçiş sürecinde mi zorlaniyor bilemiyorum

Kızım 12 aylık ve Bir haftadır özellikle gündüz uykularında canıma okudu resmen. Uykusu var ama asla uyumuyor. Ne oyun oynuyor ne oturuyor ne yatıyor. Yakama paçama yapışıp ağlıyor da ağlıyor. Ağlamaktan yorgun düşüp uyuyor anca illallah ettim. Gece de uykuları bölünüyor ama huysuz olmuyor bı şekilde geri dönüyor uykuya. Bu arada bir diş cikardi. 1 yaş atağı mi yoksa dişten mi etkileniyor ben de anlamadım gecsin diye bekliyorum 🥲 iki üç gündür tek uyku yapıyor, tek uykuya geçiş sürecinde mi zorlaniyor bilemiyorum
Tek uykuya geçiş oluyor mu bu ayda

10 aylıktan beri falan günde tek uykuya geçtik biz. Çünkü kendi öyle istedi. Bir iki zorladım ama sonucu beni yıprattı. En iyisi tek uyku dedim ve onu da en geç saat 3 buçuğu geçmeden uyandırıyorum yani baktım devam ediyor yanına gidip ses çıkarıp uyanmasını sağlıyorum. Akşam en geç 8 buçuk 9 gibi uykusu geliyor.

Ama onun dışında diş atakları da olabilir,büyüme atağı da olabilir. Dönemseldir yani sıkın dişinizi 🥲 parka falan çıkarın da yorulsun iyice bari 🤣

Tek uykuya geçiş oluyor mu bu ayda
Valla belli olmuyor. Bazı arkadaşların çocukları 9-10 aydan sonra geçti. Bazıları hâlâ 2 uyku yapıyor. Benim kız bikac gündür asla uyumuyor, öncesinde de iki hafta uyuyup 30 dk olmadan kalkiyodu. o yüzden yapacak biseyim de yok yani mecbur uyum sağlıyor insan. Tek uyku yapinca 2 saat uyuyor en azından, huysuzlugu da çok olmuyor

Back
X