1. Yarışma Duyurusu : ''Mektup'' Yarışması

Artık şu mektupları merak ediyorum.. Süre dolsa da okusak... Çok heyecanlı olacak?!?!?!?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

şu mail adresine istediğimiz an nerden ulaşabiliriz..
bende katılmaya karar verdim ama ben gerçekten kızıma mektup yazmıştım geçen gün elime geçti tarihiyle saatiyle aynen onu yazıp yollayacağım bikaçtane birini yollucam işte..
kızım okumayı tam öğrendiğinde ona okutucam..ayyy çok güzel olacak..
umarım sizde beğenirsiniz...

Mektuplarınızı lütfen şu adrese postalayınız.
yarisma@kadinlarkulubu.com

Yarışmalar kısa süreli olsun diyorum..Örneğin bir hafta süre..Hafta başında katılım,hafta sonunda sonuç açıklansın..Bu da bir motivasyondur yani üyeler için..

Misal,
en güzel imza yarışması,en güzel dini hikaye yarışması, bir annenin çocuğuna duygularını kelimelerle anlatabilme yarışması vs vs..
10 aday pazartesi ankete girer,cumartesi sonuç belli olur..

Sitenin birinciye yada dereceye girenlere beşi bi yerde verecek hali yok!!!!''KK'nın Tescillenmiş Birincileri'' diye,yarışmanın altında bir başlığımız olur,kategorilere göre derece alanların nicklerini ekleriz..
O da olmadı,açık profile,şu yarışmanın birincisidir diye not düşer yönetim..

banane lemm ben besi birlik istiyommtatlicadiarzulaelaelaelaelae

yogsam yaris maris etmem :dilcikar:

yaaa hadiii pazar günü gelseee....çok heyacanlanıyorummm... eminim ne kadar güzel şeyler okuyacağızzzz....:kahve:

ben de bu kadar sıkıntımın arasında, heyecanla mektupları bekliyorum:))gel pazar günü gel lütfen.:Roflol:

banane lemm ben besi birlik istiyommtatlicadiarzulaelaelaelaelae

yogsam yaris maris etmem :dilcikar:

cemrem seni kıracağıma kafamı kırarımjeyyar

Tamam sana hem beşi bir yerde hem de limuzin..Nasıl?Sana uyar mı?yerimseniben

:)) yav amma hevese getirdiniz beni hee, heycanlanmıyodum önceleri ama sayenizde okudukca bi acaip oluyorum, keşkem biraz daha düşünüp de yazaydım şu mektubumu, niye acele ettiysem artık :))

heee bu arada ben ödül olarak sarışın, mavi gözlü, bukle bukle saçlı, cici bici bi kız bebek istiyom, ama oyuncak diiiilllll, hediyeler arasında varmı :))

:)) yav amma hevese getirdiniz beni hee, heycanlanmıyodum önceleri ama sayenizde okudukca bi acaip oluyorum, keşkem biraz daha düşünüp de yazaydım şu mektubumu, niye acele ettiysem artık :))

Acele yazılmışı böyleyse,saatlerini harcayarak yazdığın kim bilir nasıl olurdu:)))

Tüm mektuplar çok çok güzel,çok çok özel..Bilginize..yerimseniben

Acele yazılmışı böyleyse,saatlerini harcayarak yazdığın kim bilir nasıl olurdu:)))

yaaaaa bizi iyice meraklandırmasanaaaaaa şuleeeeeeeeşakkıdı offff offf pazar günüde yokummmmmm......:1no2:

Arkadaşlar!!!!!!!!

Tamam daha fazla heyecan yapmaktan vazgeçtik...Yönetim yarın oylamaya açıyor mektuplarınızı...
Bu gece gönderdiniz gönderdiniz,göndermediniz yarın sabah soluğu başka mektuplara oy verirken alırsınız..

Yarışmalarımıza dair yönetim güzel bir jest yapmış ve ayrı bir başlık açmıştır..

Kazene teşekkür ediyor,yarışmalarımızın KK'ya yakışır olacağından emin olmasını istiyoruz...

Arkadaşlar son gece...Bilginize..Yarın emek verip yazdığınız mektuplar açık oylamaya açılacaktır...
Hepinize boooooooool şanslar...

Berşule emeklerine sağlık canım... Bu arada modluğun hayırlı uğurlu olsun,YAKIŞMIŞ:nazar:a.s.

Bir kişinin değil pek çok dostun katkılarıyla ortaya çok güzel paylaşımlar çıkarmış,çıktı da..

Umarım daha çok güzel şeylere hep beraber imzamızı atarız..Eksik olmayın:))

ehuehuehu, yav sorma, balık burcu olunca insan böyle oluyo biliyomusun :))))
çok mu ukalayım neyim, ama gerçekten de burcumun etkisi var yani güzel sanatlara yetenekliyim, sen bir de benim karakalem çiçek resimlerimi görseydin, öle bi yarışma yaparsanız ona da katılabilirim şahsen, işyerinden scannerden tarattırırım kara kalem çalışması, ama amatörce, bak bu konuda güzel olabilir berşule, karakalem resim çalışması dalında da yarışma açabilirsiniz, saygılar sevgiler ve öpücükler canem :enbuyukkk: a.s. Şeniz

Arkadaşlar!!!!!!!!

Tamam daha fazla heyecan yapmaktan vazgeçtik...Yönetim yarın oylamaya açıyor mektuplarınızı...
Bu gece gönderdiniz gönderdiniz,göndermediniz yarın sabah soluğu başka mektuplara oy verirken alırsınız..

Yarışmalarımıza dair yönetim güzel bir jest yapmış ve ayrı bir başlık açmıştır..

Kazene teşekkür ediyor,yarışmalarımızın KK'ya yakışır olacağından emin olmasını istiyoruz...

Arkadaşlar son gece...Bilginize..Yarın emek verip yazdığınız mektuplar açık oylamaya açılacaktır...
Hepinize boooooooool şanslar...

anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bana çabuk bi yatıştırıcı verin galbim çıkıyo yerinden ayooooooooooooollll :)))):bbo:

sulem son gune kaldi mektubum ama yazip yolladim nihayet...umarim gelmistir..yarismaci arkadaslara basarilar dilerim...Şeniz

eger kazanamazsam murat kekilliden bu aksam olurum beni kimse tutamaz dinlerim ona gore haalaelaelaelaelaetatlicadiarzu:Roflol:

ayy cok hosuma gitti bu is valla

len sule kazanirsam bana besi birlik bide limuzin verilecek die okumamazlik etme mektubumu:mymeka:
saka bi yana boyle birsey yazmaya cok ihtiyacim varmis megersenağlama..cok rahatladim siradaki yarismalarda yine yarismaciyim ona gore...
en buyuk rakibiniz bennnnnnnnsırnaşık şeysırnaşık şey

X