- 28 Aralık 2007
- 2.183
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende batıkentteyim. Ben 29 mayıs hastanesine gidiyorum. Doktorum Nesrin Fener..
Doktor bulmak çok zor iş Allah yardımcın olsun.
bende koşuyolu medipol'e 50 YTL ile başladım, geçen ay 35 vermiştik. bu ay 10 YTL aldılar. Niye diye sormadık açıkçası yerimseniben
doğum ücretleride düşmüştür o zaman. gidince öğreneyim bari!
cnm konak bunu misli misli çıkartır bende hamileylen bir kere gitmiştim yapılan kan tesleri falan muayne haricinde tutmuşlardı arkadaşım kızılaya gidiyo 10 ytl doktorda çok ilgileniyormuş fırsat bulunca bende gidicem
az önce burayı okuduktan sonra kocaeli özel konak hastanesini aradım ücret konusunda bilgi vermediler ama sgk hakkında bilgi verdiler ve bağkurluyum tahliller ve muayene ücretlerindeki % 30 luk indirimden yararlanabiliyomuşum daha önce gitmiştim ama 60 lira muayene ücretiydi çok güzel ilgilendiler fakat bir sürü test yazdılar 90 lira tuttu bu yüzden oraya gitmiyodum ama sanırım artık giderim eğer şayet bu yasadan önce zam gelmediyse 60liranın %30 u 18 lira yapıyo çok süper yaaa
ya canım öyle diyosunda bende kocaeli merkezdeki kızılaya gitmiştim sadece 1 kadın doğum uzmanı vardı oda yaşlı bir adam gittim ama korka korka girdim bir an önce de çıkmak istedim ve verdiği ilaçlar sıkıntıma hiç de iyi gelmedi şimdi de hala o doktor varmıdır bilmiyorum 5 gün önce eşimin amcasının kızı hamileliği için kontrole gitmişti konak hastanesine meğer çocuk ölüymüş kızda zehirlenme aşamasına gelmiş muayene kürtaj tahliller hepsi 50 lira tutmuş bunun öncesinde evet çok yüksekti ama heralde düşük normalde bir kürtaj allah bilir ne kadardı şimdi ise hepsi 50 ytl valla bende bilmiyorum napıcamı
Bu tüm hastaneler için geçerli....Ne güzel haber bu kızlar. :dance: İzmir'de de var mı acaba böyle yerler?? :uhm: