pekı canım 29 mayıs hastanesı tup bebek merkezımı acaba?memnunmusun hastaneden?ben gecen ay ankaraya gıtmıstım eger bırkac ay ıcınde hamıslık gerceklesmezse yenıden ankaraya gıtmeyı dusunuyorum..
elfide süper bi hbr bu ..:dance:.hamile diilim ama hani olunca bocalamıyım diye hastane araştırıyodum we 29 mayıs hastanesini düşünüyorum..hatta yakınlarda kadındoğum uzmanına kontrole gitmeyi düşünüyorum..doktorunun ismini öğrenebilirmiyim we de memnunmusun ilgisinden felan..
Doktorumun adı Nesrin Fener. İlgili hoş bir bayan. Tavsiye ederim. Bende daha önce kadınlarkulubunde duymuştum bu hastaneyi. Hastane çok büyük değil. Doğum için tercih edeceğimi sanmıyorum.
canım merhaba bende 29 mayıs hastanesine gidiyorum..benim doktorumda nesrin hanım.yanlız doğum iiçin burdan bir arkadaşımız pek memnun kalmış 'avebru' adında .gerçi bende yeni başladım ama güven hastanesini çok övüyorlar..orda dopum yapan tanıdıklarım yeni doğan ünitesini çok beğeniyorlar..ve çok ilgilelermiş..neyse hayırlısı diyelim...yinede iyi araştırmak gerekir.....
az önce burayı okuduktan sonra kocaeli özel konak hastanesini aradım ücret konusunda bilgi vermediler ama sgk hakkında bilgi verdiler ve bağkurluyum tahliller ve muayene ücretlerindeki % 30 luk indirimden yararlanabiliyomuşum daha önce gitmiştim ama 60 lira muayene ücretiydi çok güzel ilgilendiler fakat bir sürü test yazdılar 90 lira tuttu bu yüzden oraya gitmiyodum ama sanırım artık giderim eğer şayet bu yasadan önce zam gelmediyse 60liranın %30 u 18 lira yapıyo çok süper yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?