Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

haklısın canım.moralımı bozduğu için bu durum zaten boyleyım boşladım burayı.bahane sunmak ıstemıyorum gerçi.bı toparlayamadım kendımı.kendımı boşladım açıkçası..ev işi ,iş,çocuk derken aynaya bakmaya vaktım kalmıyor cıdden.bıyıklarım ve kaşlarım ayrı cumhurıyetlık kurdu yuzumde okadar dıyım yanı nasıl anlatsam bılmıyorum kenımı nasıl boşladığımı daha ben izne ayrılayım ramzanda erıdikçe yazarım buraya. deadline

canm ölçüleri yaz muhakkak ölçü günü bugün ayda bir ölçü yapicaz canm

Ha birde çiğköfte yedim dün onuda yazmıştım hep bulgur etkiliyor beni inşallah haftaya ekşi çıkarım
Ölçülerimde şöyle
Göğüs 82
Sağ kol 32
Sol kol 30
Popo 96
Basen 54
Bel en ince 72
Göbek deliği 88
Simit 94
Kilom ah yeşil yazdirdin bana 61.7 bravo bana azıcık kaçamak yaptım öleyim en iyisi ben ya yakında havlu aticam of ya ölçülerime gelince kol çok kalın benim kızlar erimiyor bir türlü

Ay ben o kaçamağı hatırlamıyorum gözümden mi kaçtı acaba turşu tuzlu su tutmuş olabilir tuvalet problemi zaten başlı başına sıkıntı canım yeşil çay felan iç istersen.

Canım bende hem hamilelik çıktı hem ev taşıdım hem düşük riski atlattım ama burayı bırakırsam ardı arkası gelmez bunu biliyorum o yüzden hiç bırakmamaya çalışıyorum en yakın zamanda toplanıp aramıza dönmeni bekliyorum

Kız baseni yanlış mı ölçtün 54 olması pek mmkün değil snki ama diğer ölçülerin iyi göbeklerimiz ve simitimiz aynıymış yaz yaz buranın amacı bu kaçmak yok belin de gayet iyi bence göğüs hele cok çok iyi

geçen hafta: 71.3
bu hafta: 70.5
fark: 800grm

dun akşam ki bulgur beni sisirdi tabi yoksa daha iyi sonuc bekliyordm ama genede mutlu odum çünkü reglemede az kaldı ona rabmen gene fena değil ölçülere geçelm

kol = 28
göğüs= 106
bel= 78
göbek deligi=93
simit blg=99
popo=106
basen= 99

Yanlış mı ölçtüm kız nerden ölçülüyor tam canım yazarmisin bana

Canım 800 gr harikasınnnnnnn sporun güzelliğine bak aramızda kaç kilo var ama bacak kalça aynı benimle maşallah. üst bedene biraz daha ağırlık verirsen harika olacaksın canım. pardon kalça aynı değilmiş ama yakın yine de çok çok iyi

kesin tek basen ölçmuş magickk ca çift basen iki bacagini birlestirim en ust en kaln yerden yani hemen popo altindan olcuceksin canm

kesin tek basen ölçmuş magickk ca çift basen iki bacagini birlestirim en ust en kaln yerden yani hemen popo altindan olcuceksin canm
Canım şu portakal görünümü diyoruz ya ordan ölçtüm şimdi öncekini de aynı yerden ölçtüm 54 nerden çıktı anlamadım heralde yanlış baktım

çok geçmiş olsun..en kısa zamanda inşallah tehlıkenı atlatırsın ılk üç ay sıkıntılı donem.hamılelıkte dıyet bıraz sıkınılı değilmi.inşallah canım.

çok geçmiş olsun..en kısa zamanda inşallah tehlıkenı atlatırsın ılk üç ay sıkıntılı donem.hamılelıkte dıyet bıraz sıkınılı değilmi.inşallah canım.

Canım benim ablam doktor kontrolünde 9 ay boyunca diyet yaptı kendi zayıfladı bebiş aldı sen şimdi bi kaç gündr yoksun menülerimi görmedin ama diyet gibi yapmıyorum zaten bebişin ihtiyacı olan herşeyi yiyorum. Sadece hamile mantığıyla fazla yemiyorum sağlıklı besleniyorum yani. Doktorum ne derse o şekilde devam edicem canım. Düşük riski geçti şükür ama haftaya kontrole kadar ilaca devam ediyorum.

Aynen canım blonde ambition ben senden kaç kilo zayıfım ama sen çok güzel sıkılasmissin daha ne olsun göğüs simit bunlara çalışman lazım Benimde basenlere ve göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…