haklısın canım.moralımı bozduğu için bu durum zaten boyleyım boşladım burayı.bahane sunmak ıstemıyorum gerçi.bı toparlayamadım kendımı.kendımı boşladım açıkçası..ev işi ,iş,çocuk derken aynaya bakmaya vaktım kalmıyor cıdden.bıyıklarım ve kaşlarım ayrı cumhurıyetlık kurdu yuzumdeCanım neden böyle yaptın? Kaptan izne mi ayırsın seni? Bildirim yapmıyosun bak diskalifiye olursan birdaha gruplara giremezsin. Aynı kiloda olmak seni rahatlatmasın böyle devam edersen hızla kilo alırsın. Bence hemen kendini toparla ve aramıza dön. Ya da en azından kaptana bir bilgi ver bak gerçekten zor durumda kalıyor. Sizleri sıkıntıya sokmak istemiyor ama kendisi sıkıntıya giriyor. Bence bizimle devam et hadi. Bugün yeni bi başlangıç yap.
canm ölçüleri yaz muhakkak ölçü günü bugünCanım burayada yazmıştım çarşamba günü kaçamak yaptım ama bu kadar kiloyu etkilemez ki dün tamamen saglikliydi yalnız turşu yedim o da küçüktü ve tuvalet problemi var tabi bunların hepsini toplarsak sanırım ödem var
Ha birde çiğköfte yedim dün onuda yazmıştım hep bulgur etkiliyor beni inşallah haftaya ekşi çıkarımCanım burayada yazmıştım çarşamba günü kaçamak yaptım ama bu kadar kiloyu etkilemez ki dün tamamen saglikliydi yalnız turşu yedim o da küçüktü ve tuvalet problemi var tabi bunların hepsini toplarsak sanırım ödem var
Canım burayada yazmıştım çarşamba günü kaçamak yaptım ama bu kadar kiloyu etkilemez ki dün tamamen saglikliydi yalnız turşu yedim o da küçüktü ve tuvalet problemi var tabi bunların hepsini toplarsak sanırım ödem var
haklısın canım.moralımı bozduğu için bu durum zaten boyleyım boşladım burayı.bahane sunmak ıstemıyorum gerçi.bı toparlayamadım kendımı.kendımı boşladım açıkçası..ev işi ,iş,çocuk derken aynaya bakmaya vaktım kalmıyor cıdden.bıyıklarım ve kaşlarım ayrı cumhurıyetlık kurdu yuzumdeokadar dıyım yanı nasıl anlatsam bılmıyorum kenımı nasıl boşladığımı daha ben izne ayrılayım ramzanda erıdikçe yazarım buraya. deadline
Ha birde çiğköfte yedim dün onuda yazmıştım hep bulgur etkiliyor beni inşallah haftaya ekşi çıkarım
Ölçülerimde şöyle
Göğüs 82
Sağ kol 32
Sol kol 30
Popo 96
Basen 54
Bel en ince 72
Göbek deliği 88
Simit 94
Kilom ah yeşil yazdirdin bana61.7 bravo bana azıcık kaçamak yaptım öleyim en iyisi ben ya yakında havlu aticam of ya ölçülerime gelince kol çok kalın benim kızlar erimiyor bir türlü
Yanlış mı ölçtüm kız nerden ölçülüyor tam canım yazarmisin banaKız baseni yanlış mı ölçtün 54 olması pek mmkün değil snki ama diğer ölçülerin iyi göbeklerimiz ve simitimiz aynıymış yaz yaz buranın amacı bu kaçmak yokbelin de gayet iyi bence göğüs hele cok çok iyi
geçen hafta: 71.3
bu hafta: 70.5
fark: 800grm
dun akşam ki bulgur beni sisirdi tabi yoksa daha iyi sonuc bekliyordm ama genede mutlu odum çünkü reglemede az kaldı ona rabmen gene fena değilölçülere geçelm
kol = 28
göğüs= 106
bel= 78
göbek deligi=93
simit blg=99
popo=106
basen= 99
Canım iki bacağını birleştir bu iki bacağın en kalın yerini ölçYanlış mı ölçtüm kız nerden ölçülüyor tam canım yazarmisin bana
Benim ölçülerden anlaşılıyor ki üstten çok vermişim hele göğüs sütyenler hep bol geliyor bundanmis demekkiYanlış mı ölçtüm kız nerden ölçülüyor tam canım yazarmisin bana
kesin tek basen ölçmuşKız baseni yanlış mı ölçtün 54 olması pek mmkün değil snki ama diğer ölçülerin iyi göbeklerimiz ve simitimiz aynıymış yaz yaz buranın amacı bu kaçmak yokbelin de gayet iyi bence göğüs hele cok çok iyi
Canım iki bacağını birleştir bu iki bacağın en kalın yerini ölç
Canım şu portakal görünümü diyoruz ya ordan ölçtüm şimdi öncekini de aynı yerden ölçtüm 54 nerden çıktı anlamadımkesin tek basen ölçmuşmagickk ca çift basen iki bacagini birlestirim en ust en kaln yerden yani hemen popo altindan olcuceksin canm
54 nerden cıkmış ya 97 geldi bende şaşırdım 54 e
çok geçmiş olsun..en kısa zamanda inşallah tehlıkenı atlatırsın ılk üç ay sıkıntılı donem.hamılelıkte dıyet bıraz sıkınılı değilmi.inşallah canım.Ay ben o kaçamağı hatırlamıyorum gözümden mi kaçtı acaba turşu tuzlu su tutmuş olabilir tuvalet problemi zaten başlı başına sıkıntı canım yeşil çay felan iç istersen.
Canım bende hem hamilelik çıktı hem ev taşıdım hem düşük riski atlattım ama burayı bırakırsam ardı arkası gelmez bunu biliyorum o yüzden hiç bırakmamaya çalışıyorum en yakın zamanda toplanıp aramıza dönmeni bekliyorum
Evet ya demekki öyle yaptım düşünsene 54 olduğunuAllah seni emi mezuranın diğer yüzüne baktıysan ondandır belki
çok geçmiş olsun..en kısa zamanda inşallah tehlıkenı atlatırsın ılk üç ay sıkıntılı donem.hamılelıkte dıyet bıraz sıkınılı değilmi.inşallah canım.
Aynen canımblonde ambition canım şu anlaşılıyor ki sen basenden harika incelmişsin bak magickk ile aranda sadece 2 cm var ve benden 1 cm incesin basende. Göğüs göbek simit kalmış onları da halledersin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?