- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Olsun canim uyuyup dinlenmissindir ben de ev temizledimgunaydin canımpazar günü olunca pek girilmiyor kimsecikler gelmemiş gerçi tunaydin diyim bende biraz geç gelmişim
Canım menün çok güzel bence çiğ köfteye bu kadar takılma marulla yemişsin sonuçtakızlar uyku tutmadı bende menümü paylaşim dedim..Yarın pazar arkadasıma gidicem de giremem yine gündüz..Herkese musmutlu pazarlar
geç kahvaltı
1 kepekli poğaça
bikaç lokma peynir
şekersiz çay
3 yeşil zeytin
öğlen
şekersiz çay
kepekli peynirli poğaça
akşam
ayran
çiğköfte (dürüm deilde göbek salataya sarıp yedim bikç tane)
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
ara
1 küçük muz
not:Kızlar ayda 1 çiğköfte hakkımı kullandım ama akşam 8 e geliyodu saat..Bütün gün koşturdup eve gelir gelmezde koşu bandında yürüdüm derken kolumu kaldırcak halim kalmadı.Çiğköfteye başvurdum :)
Bütün gün çalışmana rağmen bence güzel bi menü olmuş canımGunaydin kizlar
Ben dun eve geldigimde 9 u gecmisti vakit. Ve bugun yine isteyim. Dunku menum cok saglikli olmadi sanki ama o sartlarda en iyisi oldu.
Sabah 6.30
2 dilim ekmek
kusburnu marmelati
10.30 gibi 1 sekerli nesacfe. Normalde ne sekerli bisey ne de nescafe icmiyorum ama onceki gece 3 saat uyuyabildigim icin ayakta durabilmek icin mecbur ictim.
oglen 13.00 beyaz peynirli soguk sandvic en kucuk boydan yedim
aksam 21.30
1 kase corba
6-7 kasik pirasa
Gece 2.00
Yarim mandalina
Yarim portakal (olmadi biliyorum o saatte ama hem canim cekti hem de cok acikmistim)
Spor. Eger sabah 6 da kalkip 21 de eve donmek sayilmiyorsa sporum yoksu yaklasik 2lt
günaydın canımGubaydin kizlar
Gubaydin kizlar
gunaydin canımpazar günü olunca pek girilmiyor kimsecikler gelmemiş gerçi tunaydin diyim bende biraz geç gelmişim
Olsun canim uyuyup dinlenmissindir ben de ev temizledim
kiraz cayını bilmiyorum ama ada cayı ve nane rahim duvarını incelttiği için gebelikte uzak durulması gerekiyormuş. ya da bebiş istenirkenKizlar tunaydin nasilsiniz:) benm koca izin almis bir hafta evde can sikintisindan herseyi isteyecek valla bugubden basladi puding yap bsna diyekizlar size sorum var kiraz sapi cayim var iciyordum ama yumurtlama donemindeyim koca da evde bu gunleri degerlendircem ama olur da bebis olursa zarar verir mi acaba
Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları. Dünkü menümü paylaşıcam ama anneme gittiğim için biraz cıslı oldu o yüzden akşam yemek yemedim
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
Peynirli omlet
1-2 dilim kaşar
3 zeytin
Roka maydanoz dereotu yeşil biber
Şekersiz limonlu çay
Ara
Yeşil çay
Öğle
2-3 adet lokma
Peynir zeytin domates
Limonlu çay
Ara
2 adet kabak tatlısı
Kiraz sapı çayı
Akşam bir mandalina
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
200 ip atlama
100 mekik
O zaman bir sure icmiyimkiraz cayını bilmiyorum ama ada cayı ve nane rahim duvarını incelttiği için gebelikte uzak durulması gerekiyormuş. ya da bebiş istenirkencünkü tutunmasını engelliyormuş
Sporun cok iyi canimGünaydın kızlar herkese iyi hafta sonları. Dünkü menümü paylaşıcam ama anneme gittiğim için biraz cıslı oldu o yüzden akşam yemek yemedim
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
Peynirli omlet
1-2 dilim kaşar
3 zeytin
Roka maydanoz dereotu yeşil biber
Şekersiz limonlu çay
Ara
Yeşil çay
Öğle
2-3 adet lokma
Peynir zeytin domates
Limonlu çay
Ara
2 adet kabak tatlısı
Kiraz sapı çayı
Akşam bir mandalina
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie 3 mil
200 ip atlama
100 mekik
Kiraz sapi cayi ile ilgili tek bildigim tadini sevmedigim, hakkinizda hayirlisi olsun canimKizlar tunaydin nasilsiniz:) benm koca izin almis bir hafta evde can sikintisindan herseyi isteyecek valla bugubden basladi puding yap bsna diyekizlar size sorum var kiraz sapi cayim var iciyordum ama yumurtlama donemindeyim koca da evde bu gunleri degerlendircem ama olur da bebis olursa zarar verir mi acaba
Sagol ccanmKiraz sapi cayi ile ilgili tek bildigim tadini sevmedigim, hakkinizda hayirlisi olsun canim
Kestanenin kalorisi cok canim ya ben hic yemedim bu yilBen dunku menumu de yazayimm
sabah
1yumurta
6zeytin
1kupa cay
2dilim ekmek
Oglen yemedim
Aksam esimle disarda yedik
Bi tane lahmacun
bol karisk salata
1bsrdak ayran
2 bardak cay evde
15 adet kozde kestane yedim ama kalorisini bilmiyorum:)
1 lt su
2 saat ev temizligi
1saat kadar sa yuruyus yaptik
yaa ay bi daha yemem o zamanKestanenin kalorisi cok canim ya ben hic yemedim bu yil
Ben de cok severim ama maleseff cisssyaa ay bi daha yemem o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?