*** 1. TAKIM 365. ETAP***
Sosyestetik: ( 61.0 /60.8 / 0.2/%0.33 )
Sulfirikasitcik: ( 58.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadıgi icin diskalifiye edildi
crystallife65.4/ 65.4/0 /% 0)kilosu sabit
zeynepcer : (61.8/ 61.8 /0 / %0 ) kilosu sabit
_leila_: (57.3/ 57,3/0 / %0 ) kilosu sabit
Turab571: (61.4 / / /% ) 1. kez bildirimde bulunmadı
Naneli_şekerim: (79.0/ / /% ) 1. kez bildirimde bulunmadı
Sinayropen: (63.8/64.3 /% -0.78)
Bizi: ( 79.0/ 74.0/5 / %1.05 )yeni üye hedef kilosu 69 kilosu 6'ya bölündü
1. TAKIM ORTALAMASI% 0.06
gogocum ortalama diye herkese böldüm dogru oldu mu bakar mısın bi?
Ben yuzdesini yuvarlamadim sanirim ama yapabildim yine de sanirim 😊herkese iyi geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar kuaura bakmayın yeni fırsat buldum. Beklesek bile bişey değişmeyecek bence. Çünkü zaten kaç gündür gruba yazmıyor bildirim yapmayanlar.
Tamam canım siz bilirsiniz sanırım ikinizde aynı fikirdesiniz ben son haline getirmistim listeyi istersen paylaşım alanina taşı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merveasna merhaba, hoşgeldin. İlk sayfadaki kuralları okudun mu?Merhaba hepinize kolaylıklar gelsin artık bnde burdayım. Baslangıç kilom 104 idi
Suan 102 ile 103 arasında fakat hassas tartı yok bnde baskülle bu kadar ölçebiliyrum 1 kilo sayın.
Diyetimin 4 günü hergün biraz daha sıkılastırum. 1 saat spor yapmaya özen gösteriyorum ( evde veya dışarda )
Yaza düğünm var kışa da sözüm. Söze kadar 75 kilo civarı olup düğünde 60 lara düşmem gerekiyor en azından.
Kpss ye hazırlandırdığım için ve kilo aldırdığı için işimden çıktım
boy : 165
Baslangıç Kilo : 104
Hedef kilo : 70
Verilen kilo : 1
Merhaba hepinize kolaylıklar gelsin artık bnde burdayım. Baslangıç kilom 104 idi
Suan 102 ile 103 arasında fakat hassas tartı yok bnde baskülle bu kadar ölçebiliyrum 1 kilo sayın.
Diyetimin 4 günü hergün biraz daha sıkılastırum. 1 saat spor yapmaya özen gösteriyorum ( evde veya dışarda )
Yaza düğünm var kışa da sözüm. Söze kadar 75 kilo civarı olup düğünde 60 lara düşmem gerekiyor en azından.
Kpss ye hazırlandırdığım için ve kilo aldırdığı için işimden çıktım
boy : 165
Baslangıç Kilo : 104
Hedef kilo : 70
Verilen kilo : 1
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Takıma bugün geldiğin icin bugünkü kilonu başlangıç alicaz güzel paylaşımlar dilerim.
gogocum listenizde hatalar var ama kimse yok burda ben düzelteyim cnm
gogocum listenizde hatalar var ama kimse yok burda ben düzelteyim cnm
Kizlar sekizinci olmusuz motivasyonda feci bir dusus var benim gordugum diger gruplara bakip hayran olmamak icten degil kendiniz de bakin artik su msj sinirini koyalim lutfen gogo gelmeyen gelmesin aa😕
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=35731944
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?